Keresés

Híradó

2006. május 17., szerda 3:52
Feleségemnek teljesen egyedi a szurkolási szisztémája: mindig annak a csapatnak szorít, amelyiknél jóképű a kapus! :-)))
most posts by TM
0
2006. május 17., szerda 1:33
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. május 17., szerda 0:22
teljesen egyetértek
hajrá olaszok
de sajna brazília a legjobb
0
2006. május 16., kedd 21:39
nekem nincs kedvenc csapatom, mindig szimpátia alpján szurkolok egy meccen, de például Koreát nem szeretem. Remélem most már a csoportmeccseken sem mennek túl, nem úgy mint 4 éve, amikor bírói segédlettel a negyeddöntőbe jutottak:P
0
2006. május 16., kedd 21:14
viva italia, mint mindig, amúgy meg brazília nyeri a vb-t (mint majdnem mindig).
0
2006. május 16., kedd 20:32
Index

A megszokott emberek

A vb mérkőzéseit négy riporter közvetíti majd, valamennyijüknek ez lesz az első világbajnoksága. Az RTL Klubon a BL-ben "erősödő" Hajdú B. István és a magyar bajnokikat is maximális átéléssel kommentáló Léderer Ákos, a Sport Klubon pedig Világi Péter és Hethéssy Zoltán közvetít majd, Urbán Flórián és Kovács Kálmán szakkommentálása mellett.

A budapesti stúdióban Héder Barna, Gyulai Balázs és Kovács Kokó István lesz majd, mellettük Bozsik Péter szövetségi kapitány, Bicskei Bertalan, Verebes József és Nagy László osztja meg véleményét a nézőkkel.
Hajdú B. kezdi és fejezi be

A nyitótalálkozót a helyszínről közvetíti Hajdú B., míg a többi csoportmeccset Budapestről tudósítják. A helyszínre csak ezután - a nyolcaddöntők kezdetére - utazik ki a Hajdú B., Urbán és a Léderer, Kovács páros. A döntőt előreláthatólag Hajdú B. István közvetíti.
0
2006. május 16., kedd 20:07
Akkor nagyon megharagudtam rájuk, amikor magyar bajnokikat (amúgy csak ritkán nézek tv-ben, inkább kimegyek meccsekre) vasárnap 11-re raktak. Mert nekik akkor volt jó az időpont, nevetséges. A következő lépésük az lesz majd reggel 6 és 8 között lesznek a meccsek, mert olyan a műsorszerkezet, hogy odafér be.
Az MTV-n meg a Sport1-2-n  kívül szerintem másnak nem szabadna semmilyen sporteseményt közvetíteni.
Botrányos, amit a kereskedelmi tévék művelnek sportközvetítésnek álcázva. A sok buta ember nem tudja mit jelent az érdekes, igényes műsor, jó nekik a mónika meg a balázssó, ahová összeválogatják a Mo. leghülyébb embereit, hogy a valóságsókról már ne is beszéljünk.
A reteklubnál mostanában a választási műsor volt a csúcs, mintha egy vetélkedő lenne szurkolókkal, bírtam nézni 2 percig :P
0
2006. május 16., kedd 20:00
Pénzt.
0
2006. május 16., kedd 19:20
De a BL-ben igen, és ajánlom hogy megnyerjék!
0
2006. május 16., kedd 19:12
Mit keres Kokó a tévében?
most posts by TM
0
2006. május 16., kedd 18:48
shoe=show
0
2006. május 16., kedd 18:47
Amikor valaki megpályázza egy sportesemény közvetítési jogát (főleg egy foci VB), a minimum, hogy egyfajta minőségi elvárásnak meg kell felelni. Ugye? Én így gondolom. Na szóval ez itt el lett hanyagolva. Nem vagyok nagy foci rajongó, de az EB-t és a VB-t mindig nézem. Most egy kicsit elment a kedvem az egésztől, főleg amit a riporterekről lehet hallani. Ebből is egy gagyi shoe műsort fognak kreálni. Pl. mit keres a szakértők között a Kokó??? Nevetséges!!
0
2006. május 16., kedd 18:30
De legalább az Rtl Klub reklámozhatja ezzel is az új szolgáltatását! Ami nem elég, hogy milliókat zár el a meccsek élvezetétől, a jelek szerint a meglévő helyen is kalapszar minőségben jön.
Lényeg, hogy szépen növekedik ez a már eddig is tekintélyes vízfejjel rendelkező cég! Rtl-meccs, rtl-dvd...szerintem még túrórudit is fognak gyártani.
most posts by TM
0
2006. május 16., kedd 18:23
Ez négy évente van és ezt is elkurják. Gratula. Nem előre, hanem vissza fejlődünk.
Itt is az dominál, akinek több a pénze. Ők jól járnak, mi meg hang nélkül nézzük a focit a szemcsés képen. Röhej!!!
0
2006. május 16., kedd 18:19
Az nem is indul a focivébén! :-)
most posts by TM
0
2006. május 16., kedd 18:05
Miket beszéltek barátaim :) Viva Barcelona!
0
2006. május 16., kedd 17:41
Hát nem tudom előbbre vagyok-e annál,mint akinek nincs sport klubja. DigiTV-nél van előfizetésem, műholdról jön a cumó, de a sportklubnak nagyon rossz a képe, tiszta pixeles az egész, mintha számítógépen néznék egy divxes filmet a hőskorszakból. Szóval én azokat a közvetítéseket ki fogom hagyni, inkább nézem az osztrák tévét, az jön antennával is nálunk.
A másik ami a sportklub ellen szól, az az idióta riporterek, ha azok közvetítenek, mint a magyar bajnokikon, akkor sok köszönet nem lesz benne. (Léderer és társai) Egy épkézláb mondat nem hagyja el a szájukat, össze-vissza beszélnek, színvonalban a béka segge alatt vannak a jó riporterekhez képest.
0
2006. május 16., kedd 17:29
Imádom a kövér focistákat, így ha már Diego nincs (márpedig Diegoval mindig sikerül! :-) ), akkor maradok továbbra is Brazíliánál! :-)
most posts by TM
0
2006. május 16., kedd 17:02
Anglia! (De holnap még egy kudarc is juthatna nekik, a BL-döntőben...)
0
2006. május 16., kedd 16:59
go england! (mint mindig. :)
0
2006. május 16., kedd 16:52
Forza Italia!

(ha már kishazánk nem vehet részt...)
0
2006. május 16., kedd 16:47
a franciáknak és az angoloknak az utóbbi években nagyon nagy lett az egójuk, így én is a braziloknak, az ibériai fsz országainak és az olaszoknak szurkolok. bár legtöbbször úgyis a "győzzön a jobbik"-elv fog érvényesülni.
0
2006. május 16., kedd 16:43
Az szív, aki nem tudja fogni a Sport klub-ot, az RTL klub sport csatornáját, mert ott is lesz jó pár meccs. Jól megkutyúlták az biztos. Nem igaz, hogy a magyar1 nem tudott volna egy kicsivel többet fizetni a közvetítési jogért. Frászt kaptam, mikor meghallottam a hírt. :((
0
2006. május 16., kedd 16:17
Spanyolország, Portugália, Argenítna a sorrend nálam.
0
2006. május 16., kedd 16:08
Szegényekkel jól elbántak a bírók a legutóbbi vébén!
Én a játékosabb, szebb focit mindig többre tartottam, mint a totálfutballt, vagy az unalmasabb angol stílust, ezért Brazíliát szoktam favorizálni.
A spanyolokat is szeretem, főleg Raúlt, nagyon szimpatikus játékos.
most posts by TM
0