Keresés

Híradó

2005. szeptember 27., kedd 10:19
ez még csak egy szereplőválogatás, de lehet hogy ő lesz az új Bond-lány:

0
2005. szeptember 27., kedd 10:17
ez még csak egy szereplőválogatás, de lehet hogy ő lesz az új Bond-lány:

0
2005. szeptember 20., kedd 12:51
Itten van a Torrente 3 plakátja.
0
2005. szeptember 20., kedd 11:04
Béláim, tényleg Uwe Boll rendezi a Halo-t?
0
2005. szeptember 14., szerda 15:20
Richie Revolver c. opusát enyhén szólva nem fogadta kitörő lelkesedés Torontóban.
0
2005. szeptember 13., kedd 14:07
Egyszer betettél róla egy motoros képet, azon szerfelett dekoratív volt az említett hölgy!
most posts by TM
0
2005. szeptember 13., kedd 12:15
Szia Téglagyári Megálló!

Köszönöm a híradást, gratulálok a művésznőnek. Ha kicsit több időm lesz (reményeim szerint ez az állapot már holnap beköszönt), akkor bővebben fogom méltatni a hölgyet.
0
2005. szeptember 13., kedd 1:50
Field barátom nyilván megkezdte téli álmát, és azért nem jelentkezik mostanában. Pedig ha erre járna nyilván világgá kürtölné, hogy imádott színésznője az olasz Stefania Sandrelli a Velencei Filmfesztiválon életműve elismeréseképpen megkapta az Arany Oroszlán-díjat! A hölgy méltatását viszont mégis meghagynám neki, hiszen ez már tényleg az ő asztala!
most posts by TM
0
2005. szeptember 10., szombat 10:38
Ma került az újságárusokhoz az 1993-ban készült EMMANUELLE DVD.Egy nagyon ász napilap mellékleteként ára 599+59ft.
0
2005. szeptember 6., kedd 18:37
Na, erről jól lemaradtunk!!! Elmentek a filmesek, itthagyták az összes szemetüket ebben a természeti ritkaságnak számító szép helyen, ráadásul a mészkőbarlang falait feketére festették...
Már annyira nem is vagyok kíváncsi erre a filmre!
most posts by TM
0
2005. augusztus 28., vasárnap 19:34
Asszem, nagyon tompa vagyok, rossz helyre írtam a mondókámat. Egyébként vendégségben vagyok, és most ébredtem fel. Sikerült kellemes két órát aludnom.
most posts by TM
0
2005. augusztus 28., vasárnap 19:31
Csak Galagonyát idéztem! :)
most posts by TM
0
2005. augusztus 28., vasárnap 15:35
Én mindenképpen benne vagyok. :-)) John Malkovich az egyik nagy kedvencem.
0
2005. augusztus 27., szombat 23:51
Kifelejtettem, hogy a barlangban egy gonosz király tróntermének díszletét ácsolják a szorgos hungarocell-faragók, és lesz sárkány is benne, ha hinni lehet az előzetes híreknek. A barlangot lezárták a turisták elől, de mivel beépített kémeim vannak a helyi sziklamászó társaság tagjai személyében, ezért elsőkézből jutok friss információkhoz. Ha érdekel valakit, szervezhetünk a barlanghoz egy "John Malkovich-menetet"! :)
most posts by TM
0
2005. augusztus 27., szombat 23:44
mondotta
most posts by TM
0
2005. augusztus 27., szombat 23:42
Mielőtt végleg elmegyek, (ahogy a Montágh Imrét is lepipáló Hatalmas - denagy! - Lajos mondota vala) még közreadok egy érdekességet szűkebb pátriám hollywoodi vonatkozásáról!
Talán nem mindenki hungarista itt a fórumon, ezért az sem biztos, hogy mond valamit az, hogy Turul-madár. Nem is baj, legyen elég annyi, hogy az egyik itteni hegyen van egy ilyen. A szomszédságában pedig egy barlang, melyet Szelim-barlangnak hívnak. Ennek török vonatkozása van, de most ezt sem taglalnám. Lényeg a lényeg, hogy "Eragon" címmel forgatnak egy fantasyt Magyarországon, és a pesti, pilisvörösvári helyszínek mellett, a tatabányai Szelim-barlang is a forgatás részese lesz! Christopher Paolini novellájának moziverzióját jövőre láthatjuk moziban. A szereplők között megtalálhatjuk pl.Sienna Guillory-t, aki olyan ismertebb filmekben játszott, mint például a Kaptár 2., Igazából szerelem, Időgép. Mellette az Amistadben feltűnt Djimon Hounsou, aki ismert. Direkt a végére hagytam a két nagy húzónevet: Jeremy Irons és John Malkovich! Kis szerencsével az erkélyemről távcsővel is megnézhetek két hatalmas színészt! :)
most posts by TM
0
2005. augusztus 24., szerda 19:03
A plakátok alapján én arra következtettem, hogy a Fűrész különböző - gazdájuktól elválasztott - emberi végtagokat bemutató dokumentumfilm. .)
(Elég hatásvadász plakátok ezek - sok közük nincs ahhoz, amiről a film szól.)
0
2005. augusztus 24., szerda 11:52
kiváló:)
a tagline is;)
0
2005. augusztus 24., szerda 11:50
azt már láttuk hogy plakátot tudnak csinálni, bárcsak egyszer a film is visszaadná amit a fűrész plakátok sugalnak.
0
2005. augusztus 24., szerda 11:34
Tényleg elég undorító.
0
2005. augusztus 24., szerda 10:30
A fűrész 2 nagy botrányt okozó posztere:
0
2005. augusztus 23., kedd 9:39
hálistennek;) legyen J.J. Abrams stílus. a nagyszerű Alias után alig várom mit hoz ki ebből a témából.
0
2005. augusztus 23., kedd 8:50
Itten az első hivatalos kép az M:I:III (fantasztikus név!!!) c. szösszenetből.

Valahogy nem az az érzésem, hogy visszatérnének a De Palma stílushoz.
0
2005. augusztus 21., vasárnap 16:24
There Can Be Only One? :)))
most posts by TM
0
2005. augusztus 21., vasárnap 16:22
"it s a Kind of Magic..."
most posts by TM
0