Keresés

Híradó

2005. július 18., hétfő 2:02
Friss USA bevételi eredmény:

1 Charlie and the Chocolate Factory

Opening:  $ 55,380,000    

Burton úr: REMEK!
Csak így tovább. Izgatottan várjuk a filmet a honi mozikba! (Kárpáti cover)
0
2005. július 13., szerda 9:15
Megkezdődött Rómában az M:I 3 forgatása. Itten egy kép.

A lobonc haj láttán először megijedtem, de szerencsére nem Tomié.
0
2005. július 10., vasárnap 15:29
A Sithek Japánban

http://www.starwars.hu/center/hirek/index.php#3159
most posts by TM
0
2005. július 6., szerda 18:19
És erről lemaradtam... :-(((((((
3800 Ft.-ért?? Ráadásul díszdobiban? Még VHS-n is több...
0
2005. július 6., szerda 16:22
A magyar mozizés történelmében jövő szerdáról csütrörtökre virradó éjszaka lesz az első, amikor is két különböző premierfilmet adnak az éjféli vetítésen. Ezek a Batman: Kezdődik!, illetve a Mr. és Mrs. Smith.

Az InterCom pedig szidhatja saját magát, amiért elvesztette a Revolutionary Releasinget, ugyanis, amint azt a Denevérember nemzetközi bevételei mutatják, Kovácsék népszerűbbek a latex szerkósnál, ami újfent az IC malma elől hajthatja a vizet idehaza is.
0
2005. július 6., szerda 13:06
Valószínű augusztusban - nagyon olcsón - kiárulja a készletet az Intercom. Ugyanez ment az első két rész közös csomagolásával is! A végén már 3800-ért adták a két db dupla dvd-t, véleményem szerint már az is a sorozat megszégyenítése volt, tökmindegy, hogy ki miatt, nem volt jó látni, na!
most posts by TM
0
2005. július 6., szerda 12:56
Ha kell... igen. :)
Hát ősszel jön az új díszdoboz! Legalábbis ilyeneket hallottam. Ez most igaz vagy nem?!
0
2005. július 6., szerda 12:47
És a megmaradt díszdobozokkal mit csinálnak? Bezúzzák? :)
0
2005. július 6., szerda 9:26
Nem tudom. Szerinted? :)
0
2005. július 6., szerda 9:22
Normálisak ezek? Még egy éve sincs, hogy megjelent!
0
2005. július 6., szerda 9:21
Augusztus 31-én lejár a Star Wars díszdoboz joga.
0
2005. július 5., kedd 23:56
Wow,
Ez király Nagyon szeretem ezeket a filmeket. Köszi TM az infót.
0
2005. július 5., kedd 23:20
Igaz. 2007-ben mutatják be, a címe "The Bourne Ultimatum".
Robert Ludlum, akinek az írásaiból az eddigi filmek is készültek, eredetileg is három történetet írt Bourne figurája köré.
most posts by TM
0
2005. július 5., kedd 23:13
Sziasztok!
Igaz, hogy a Matt Damon féle Bourne Rejtély/Csapda filmeknek lesz egy 3. része?
Mit tudtok erről?
0
2005. július 5., kedd 22:38
Dzsungelháború, újságíró, egérseregek háborúja. Semmi értelme félek totál nagy bukás lesz a film. Ez egy tipikusan olyan film aminek nem szabadott volna folytatást készíteni.
És attól is félek túl modernizálják a filmet a mai korra és stílusra, bár az minden esetre jó hír, hogy az alkotók és a stáb ugyanaz lesz, mint az első filmnél.
0
2005. július 5., kedd 13:28
Végre! :)
0
2005. július 5., kedd 12:36
csak el ne csesszék. ilyenkor az alkotók hajlamosak azt hinni elég a régi szereplőket újra megmutogatni és mindenki tapsikolni fog. remélem a story ugyanazt a a szatírikus, humoros vonalat fogja majd követni.
0
2005. július 5., kedd 11:42
Várjuk, nagyon várjuk!!! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. július 5., kedd 11:38
Dzsungelháború lesz a Macskafogó 2-ben
Komoly titkolózás közepette zajlanak a Macskafogó második részének munkálatai.
A kevés, nyilvánosságra került információ egyike, hogy a rajzfilmet digitálisan készítik, ha megrajzolták a figurákat, minden számítógépen zajlik tovább. A történet 20 évvel az első rész befejezése után játszódik. Egy Stanley nevű újságíró elindul az afrikai dzsungelben megkeresni egy Livingstone nevű kutatót. Így kerül arra a helyszínre, ahol összecsapnak az egérseregek. Az első rész szereplői közül nem mindenkit láthatunk újra. Lusta Dick kevés szerepet kap, Tájfel és Safranek a háttérbe húzódik, Grabovszky és pár új főhős áll majd a középpontban.
A 80-85 percre tervezett filmben a magyar hangok a régiek lesznek, a bemutató 2006 nyarára várható.
most posts by TM
0
2005. július 5., kedd 2:32
Azért nem lehet semmi hogy ott lehetsz egy ilyen "kosztümös" film forgatásán, neaggyisten még magadat is felfedezheted a kész filmben, meg még Spielberget is láthatod dolgozni, és ezért még pénzt is kapsz... Wow! Életem nagy élménye lett volna...

Szóval a mester másfél hónapot fog Budapesten tölteni! Remélem azért bevállal egy komolyabb interjút, mondjuk a Fridi műsorában mint ahogy Stone is...
0
2005. július 4., hétfő 21:15
Spielberg olimpiás filmjéhez keresnek statisztákat:
http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/spielberg070/

ki volt ott? én már bánom, hogy nem:)
0
2005. július 4., hétfő 19:30
Hál Istennek! :)
most posts by TM
0
2005. július 4., hétfő 19:29
ÍZIRÁJDER, ÖCSÉM!!!

Emberek! Július 18.-án kezdődik az Üvegtigris 2  forgatása!
Aki még emlékszik rá (hehe, ki nem?) a hat szuperintelligens, jóarcú, üzletileg is zseniális érzékkel megáldott férfiember az első rész végén némi forgalmi dugót okozott, a címszereplő büféskocsi közúti leamortizálásával, majd a rendőri intézkedés során megismerték egymás veretes neveit is!
Nos a folytatásban visszatér hélistennek mind a hat főszereplő és a forgatás helyszíne is a bevált környezet lesz! Aki nem bírja ki, az látogasson el Tinnyére, garantáltan belebotlik ezekbe a szeretnivaló marhákba! :)))
most posts by TM
0
2005. július 4., hétfő 10:41
Én értem, de a Lucas nyilatkozat nem igazán erről szólt! Pusztán prognosztizált egy elképzelhető jövőt, amiben nem biztos, hogy lesznek gigaprodukciók, tökmindegy, hogy mi miatt drága költségvetésű filmek, mert nem lesz biztosított a megtérülés! És ezt nem mostanra értette, tehát nem kell a mozibevételekkel, és a dvd-eladásokkal jönni, hiszen alakulhatnak a dolgok úgy, hogy a mozi háttérbeszorul, és az emberek otthonról, a tévé révén fognak szórakozni! Én nem úgy éreztem, hogy Lucas emiatt sajnáltatná magát!
most posts by TM
0
2005. július 4., hétfő 10:12
remake-ek és klisék tonnaszám.
0