Keresés

Híradó

2005. április 27., szerda 11:50
biztos hallotttátok, de azért mondom, hogy ed harris budán forgat kb. két hete. a film címe copying beethoven.
0
2005. április 26., kedd 20:56
igazad van.
0
2005. április 26., kedd 20:05
A Nagy Sándort is az InterCom fogja forgalmazni DVD-n, mivel a Warner nem gyártóként, csupán amerikai forgalmazóként (kemény 35 milláért vette a jogokat) működött közre.
0
2005. április 26., kedd 20:04
Ezek pont InterCom-filmek. Mármint a Revolutionary Releasinges produkciók.
0
2005. április 26., kedd 19:59
Ma a véleményetek az új Magyar országi forgalmazóról?
Név szerint a /CINEMA CITY/ FÓRUM HUNGARY KFT-hez.Állítólag  szerzödést kötöttek a REVOLUTIONARY RELEASING-gel.
lehet hogy ez miatt késik a NAGY SÁNDOR?
miért pont a warnertöl kell filmeket elvonni? jobb lett volna ha az intercom filmjeire pályáztak volna:((
0
2005. április 9., szombat 20:28
A fordítottja mindkettőjüknek nagyobb színészi kihívás lenne...
0
2005. április 9., szombat 19:56
Én már olyat is olvastam, hogy Britney Spears is szerepel a filmben, de nagyon remélem, hogy csak kacsa volt. :)
0
2005. április 9., szombat 19:51
Nem is tudom... ennyire nem lennének színészek???? Elkeserítő.
0
2005. április 9., szombat 19:34
Smallville 3. évad május 31-én jelenik meg itthon. Bővebben: http://smallville.fw.hu
0
2005. április 8., péntek 20:00
Most olvastam, hogy Justin Timberlake szerepelni fog a Die Hard 4. részében. John McClane fiaként. Háááát....
0
2005. április 8., péntek 16:16
Gyerekek! Csoda történt!

Azaza ha nem is csoda de örömteli pillanat, legalábbis számomra :)
Épp ahogy meghozta a postás az American Cinematographer legújabb számát rögtön az eslő pár oldalon picit több mint 3 oldalas cikk vana  Konrtoll-ról!!!!!!!!!!!!!

Még csak most kezdem olvasni de nagyon örülök ennek!Azért nem semmi ha vmelyik film bekerül a világ legnagyobb operatőri szervezetének nem kisebb elismerésben részesülő lapjainak hasábjára!

Gratula kontroll!csak így tovább!
0
2005. április 7., csütörtök 22:16
wermoci !
ez neked most miért jó?
0
2005. április 7., csütörtök 19:04
Na végre meg van a 2006-ban bemutatásra kerülő élő-szereplős Transformers film rendezője: Michael Bay. Nem nagyon örülök neki, ettől az is jobb lett volna ha Spielberg vagy Zemeckis rendezi. Most már csak abbban reménykedem, hogy a zenét Vince DiCla írja és legalább Frank Welker és Peter Cullen csatlakozik a szinkron hangokhoz.
0
2005. április 1., péntek 22:24
Késik az FVD bemutatkozása
0
2005. március 20., vasárnap 13:01
Gratula, nagyon szupi :)
0
2005. március 20., vasárnap 12:43
Ja, és remélem, hogy nem a 20 perccel megrövidített amerikai változatot fogjuk látni. A bő háromnegyed órás művészi pusztítás minden másodpercét ki akarom élvezni :)))
0
2005. március 20., vasárnap 12:30
Otomonak 9 év után ez az első filmje, más nem nagyon lehet, ráadásul Amerikában is mostanában mutatják be. Mellesleg a play.com-on már lehet előrendelni a júniusban megjelenő angol DVD kiadást a Columbia TriStar gondozásában, így biztos, hogy még az idén nálunk is megjelenik. Persze jobb lenne először a nagyvásznon látni :)
0
2005. március 20., vasárnap 12:23
az origo cikke

Az Anime-náció blokkban mutatják be a Ghost In the Shell második részét, amelynek tavaly Cannes-ban volt a premiere, az anime-klasszikus Akira rendezőjének, Otomo Kacuhirónak az új filmjét, a Steamboy-t, amely 17 évnyi szünet után készült el, valamint az egyetlen Magyarországon is vetített anime, a Chihiro Szellemországban alkotójának Howl mozgó kastélya című filmjét. A keleti felhozatalt erősíti az A Tale of Two Sisters című koreai horror, amelyben két lelkibeteg nővér felgyógyulását kegyetlen mostohaanya és egy szellem hátráltatja.
0
2005. március 20., vasárnap 11:47
Azt én csak úgy írtam a sokkmagazin.hu fórumán, és csak következtetés volt abból hogy a Horváth Gyuri mondta hogy lesz Otomo is, de még egyáltalán nem biztos, bár valószínű.

friss SOKK

Filmkritika:

MAGASFESZÜLTSÉG (Haute Tension)

http://www.sokkmagazin.hu/kritikak/magasfeszultseg/index.html

DVD-kritikák:

a SZIGORÚAN PISZKOS ÜGYEK-trilógia
TAVASZ, NYÁR, OSZ, TÉL... ÉS TAVASZ
ALAMO
FEGYVERTÁRSAK
HÁZ A KÖDBEN
A TUZ ÓCEÁNJA

http://www.sokkmagazin.hu/cikkek/drz/050319/index.html

0
2005. március 18., péntek 17:52
Steamboy??? Megyek! :D
0
2005. március 18., péntek 17:48
A 12. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál sajtóközleménye

12. alkalommal, 2005. március 31 és április 10 között lesz a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál Budapesten. A filmek az Urániában, a Kossuth és Toldi moziban, illetve az Örökmozgóban kerülnek a közönség elé. A 9 szekcióban összesen 61 filmet vetítenek. A friss nemzetközi filmes felhozatalból indiai, perui, kanadai, cseh, ír, olasz, francia, holland, norvég, amerikai, kanadai, orosz, dél-koreai, tajvani, hongkongi, thai, japán, kínai filmeket válogattak. Ezeket szokás szerint tematikus blokkokba rendezték, és idén a Távol-Keletre esik különösen erős hangsúly. Először jelentkeznek a szervezők ANIME-NÁCIÓ és a minőségi akciófilmeket atrtalmazó HONGKONG HARDCORE szekcióval. A KELETI KIKÖTŐK szekció pedig újszerű, merész koreai, illetve thai, tajvani és kínai produkciókat vonultat fel. Lesz még AMERIKA FELFEDEZÉSE, FRANCIA ZÁTONYOK, a skót filmeket tartalmazó BRIT SZIGETEK, a merész európai filmeket tartalmazó ÉSZAKI VIZEKEN és a fiatal filmeseket bemutató TAJTÉKOS NAPOK szekció is. A FILMDOKKban dokumentumfilmek horgonyoznak majd. A 12. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál teljes és részletes programja március 24-től a fesztivál hivatalos honlapján megtalálható.

Yipeeee, lesz Steamboy!!!
0
2005. március 14., hétfő 12:11
Video kazettáról lett digitalizálva!
Bocs hogy ide raktam be és nem a ,,sajátgyűjtemény   szobába.
0
2005. március 14., hétfő 12:06
tutajos:
A nürnbergig DVD honnan avn meg nekeD? meg lehet venni valahol?
0
2005. március 14., hétfő 11:55
Itt megtekinthetö gyüjteményem!
www.gportal.hu/horrormania
0
2005. március 14., hétfő 10:27
de az aranyesű yuccaban suerintem nem lesz 4000ft. tékába is 2250ft-ért lehetett volnam egvenni. szal  szerintem ennél olcsóbb lesz.
0