Ha lehet forgalmazónak nevezni ,a Klub publishing:((
0
2005. március 14., hétfő 9:09
17243
az istenek fegyverzetét ki forgalmazza? :O
0
2005. március 13., vasárnap 23:15
2341
Pedig imádkoztam, hogy a Jupiter kezébe kerüljön :(
0
2005. március 13., vasárnap 23:11
316
Ez jó hír? Mi a jó benne? Az, hogy egy pénzéhes köcsög kiadónak álcázott média 4000 Ft-ét dob piacra egy ilyen igénytelen kiadványt, amin mono magyar hangsávon kívűl semmi nem lesz? VHS DVD áron...
0
2005. március 13., vasárnap 17:46
953
A tékában már megjelent az ISTENEK FEGYVERZETE 1-2. És egy jó hír a BUD SPENCER rajongóknak ebben a hónapban megjelenik az ARANYESŐ YUCCÁBAN.Kiadó értelsüléseim szerint a klub Publishing, és most nézem a BUD film is március 7-én megjelent.
0
2005. március 8., kedd 15:21
7151
Tudjuk, hogy Tarantino rajong a B és egyéb kategóriás filmekért. Nemrég egy filmfesztiválon – úgy tudom – retrospektívet állított össze az olasz horrorfilm olyan (nem teljesen alaptalanul) lenézett remekeiből, mint Ruggero Deodato CANNIBAL HOLOCAUST című 1979-es alkotása, melyet visszafogott kritkusok is minimum "ellentmondásos"-nak minősítenek...
0
2005. március 8., kedd 15:16
2178
Tarantino és a Péntek 13???? :DDDDD
0
2005. március 8., kedd 15:13
2682
ez jól hangzik.
0
2005. március 8., kedd 14:53
7151
Quentin Tarantino neve az utóbbi időben egyre gyakrabban és egyre meglepőbb összefüggésekben merül fel. Nemrég még olyan pletykák keringtek, hogy a kultrendező ismét megcsillogtatja színészi képességeit, mégpedig a Shattered Eagle című produkcióban Andy On oldalán, alig pár órája pedig az IGN FilmForce adott hírt a direktor legújabb érdekeltségéről. E szerint Tarantino a Kill Bill után ismét vérfürdőre készül, a Péntek 13 következő epizódját írná és rendezné. Az eddig egyelőre The Ultimate Jason Voorhees Movie címen futó produkció a New Line Cinema égisze alatt készülne, kikkel Tarantino - a hírek szerint - a héten ül le tárgyalni. A New Line Cinema korábban, a Freddy vs. Jason című epizódot követően tervezett egy Freddy vs. Jason vs. Ash összecsapást is, ám ez az Evil Dead-jogokkal bíró Sam Raimi nem állt kötélnek, Ash nem mérkőzhetett meg sem az Elm utcai rémmel, sem a maszkos ámokfutóval.
Az mindenesetre biztos, hogy Tarantinonak hivatalosan még nem ajánlották fel a munkát, mely ha elkészül, a rendező első mozija lenne, ami nem a Miramax pártfogásában forogna.
Szeretném, ha ez a kiadó továbbra is igényes maradna és megmutatná pl. a Vertex-nek, hogyan kell kis cégeknek (is) kiadni filmeket.
0
2005. március 2., szerda 15:24
7151
Én is örülök ennek a filmnek. Állítólag máig ez a rekorder (és nem a TITANIC!) a legmonumentálisabb díszletet illetően: nem is tudom hirtelen, hány méter hosszan építették fel hozzá a Forum Romanumot, ha jól tudom.
0
2005. március 2., szerda 14:53
3933
Én főleg Anthony Mann rendező miatt.
0
2005. március 2., szerda 14:47
1153
A római birodalom bukásának nagyon örülök, főleg Alec Guinness és a grandiózus díszletek miatt.
0
2005. március 2., szerda 14:39
7151
A DVD Center cikke rövid ízelítőt ad a B-ROLL nevű új kiadó terveiből, amely nemrég a HOLTAK HAJNALA eredeti változatával örvendeztette meg a horror iránt rajongók nem csekély táborát. A cikk megnyugtat minket abban a tekintetben, hogy a cégnévben szereplő B nem a filmek (másodlagos) minőségére, hanem inkább az igényességre utal. A cég két újdonsága a KIRÁLYLÁNY A FELESÉGEM eredeti verziója klasszikus magyar szinkronnal, illetve Charlton Heston legendás kalandfilmje, az EL CID. A KIRÁLYLÁNY... ráadásul az eredeti fekete-fehér, és az utólag kiszínezett verzióban is megtekinthető ugyanazon a lemezen. Ugyanígy akarják majd kiadni A FÉLELEM BÉRE című klasszikust. Megjelenik továbbá az 55 NAP PEKINGBEN (Heston, Ava Gardner, David Niven), a VADLIBÁK (Richard Burton, Richard Harris, Roger Moore) és A RÓMAI BIRODALOM BUKÁSA (Stephen Boyd, Sophia Loren) című legendás filmek. Utóbbiról nem árt megjegyezni, hogy egyes lelkes kritikusok a SPARTACUS és a BEN-HUR elé helyezték minden idők legjobb (ál)történelmi szuperprodukciói, a "szandálos" filmek között.
0
2005. február 28., hétfő 14:54
1153
Farrell, bocs.
0
2005. február 28., hétfő 14:53
1153
Colin Farrel, mint Sonny Crockett. A képre kattintva több képet is láthat az, akinek ez az egy még nem volt sok.
0
2005. február 27., vasárnap 14:56
2062
Arany málna díjak: végeredmény
0
2005. február 23., szerda 10:01
2062
Én is.
0
2005. február 23., szerda 8:28
1153
Szerintem az. Elég csak 3PO egysorosaira gondolnom. Vagy a birka Jedikre. Vagy a pattogó Yodára. Vagy arra az alakváltós bérgyilkosra. És még folytathatnám.
Más.
A POTC: Dead Man s Chest zenéjét a mostanában agyonfoglalkoztatott Hans Zimmer fogja komponálni, de ő már az első filmnél is közreműködött Klaus Badelt háta mögött.