Gondoltam hírül adom, hogy az Auchan-áruházakban lehet kapni 990 Ft-ért a "Ház a ködben" (House of Sand and Fog) DVD-t, a film szerintem a 2003-as év egyik legjobbja volt, Jennifer Connelly, Ben Kingsley és James Horner a zenéért Oscar-jelölést kapott tavaly! Fura, de a DVD tudtommal néhány hónapja jelent meg a Dunafilm kiadásában, de itt az xpress-nél nem is láttam soha... Ez a film a 990 Ft többszörösét is megéri!!! :-)
0
2005. január 5., szerda 15:10
416
Hali srácok! Képzeljétek lesz Rammstein koncert! www.ticketpro.hu oldalon több infót is találtok. De lesz még PL, Anastica koncert is. Jegyinformációk
Rammstein
Németország kedvenc zenekara. Kiválóan elegyítik a metált, az „industrial rock”-ot, a techno-t és a klasszikus zenei elemeket. A „Rise, Rise” című új albumukat 2005. február 27-én a Papp László Budapest Sportarénában mutatják be
0
2005. január 5., szerda 8:53
3933
Sajnos a Million Dollar Baby csak április 14-én érkezik hozzánk a mozikba. :(
0
2004. december 19., vasárnap 17:28
4792
az a fránya utolsó mondat.nhéz ez neked hogy ne baszogass senkit látom én. de tégy úgy. goog luck wit that ELM
0
2004. december 19., vasárnap 15:26
416
Skacok, ne csesztessük már egymást. Felejtsük el azt ami történt, és csevegjünk a DVDk-ről.
0
2004. december 19., vasárnap 15:21
279
Azért érdemes végigfutni a kronológián... (úgy a két utolsó beírásom előtti hozzászólásod környékén). Nem szégyen elismerni ám, ha valakinek igaza van. Bár kétségtelenül kellemetlen.
0
2004. december 19., vasárnap 15:14
4792
azért a finom figyelmeztetésen, igazságon és az üveghegyen túl ott van a baszogatás is, és ezt tényleg nem baszogatás képpen, de a két legutóbi írásod legutolsó mondatát elég figyelembe venni. mi ez ha nem baszogatás? (rég volt igaz volt, és újabb botlás..)
0
2004. december 19., vasárnap 15:00
279
Azt hiszem, hogy továbbra sem az én hangnemmel van a gond. Ráadásul félreértetted amire finoman emlékeztettelek: más is követett el hibákat. És pont ennek a másnak vagy másoknak kéne ilyen helyzetben kissé türelmesebbnek lenniük. Ebben igazság van, nem baszogatás. :) De igazad van: ne legyen csúnya vége. És újabb botlás...
0
2004. december 19., vasárnap 14:43
4792
látom olyan kedvedben vagy hogy,na a kutya fáját basztassunk már vkit. nem én voltam a téma, hanem gerike, nekem meg felhántorgatni a régi botlásaimat qrva felesleges, a jelenlegi helyzet szempontjából lényegtelen. és mégegyszer mondom,kérlek stb.. , a gerikehez való hasonlítgatásd most fejezd be, mert ha áttévedünk másik hangnembe annak csúnya vége lehet, amire sztem senki itt a fórumon nem lenne kíváncsi másrészt én annak idején, még évekkel ezelőtt elnézést kértem és korrigáltam magam, szal kopj le rólam.kérlek.
0
2004. december 19., vasárnap 14:30
279
"ehhh, rég volt, tán igaz sem volt, és azért nem ilyen szinten, tanultam a hibáimból stb..."
A gerenda és a szálka esete forog fenn, és minden baszogatás nélkül. Szóval, türelem. A hosszú élet ritka. És ki tudja, lehet, hogy néhány év múlva perünk tárgya (szemetek fénye) is hasonló véleményen lesz... rég volt. Igaz volt.
0
2004. december 19., vasárnap 14:26
4792
ehhh, rég volt, tán igaz sem volt, és azért nem ilyen szinten, tanultam a hibáimból stb..., és azért kikérem amgamnak hogy gerike színvonalához hasonlíts te vagy bárki más.azért attól a színvonaltól többnek érzem magam, és több is vagyok.mondom ezt mindenfajta egoizmus nélkül.szal hagyjuk egymás baszogatását, az értelmetlen és nem ide kötődő dolgokkal
0
2004. december 19., vasárnap 13:42
279
"de azt a sok baromságot egyszerűen nem lehet bírni, a topic szétbarmolástól..."
Khm... anno neked is voltak szép pillanataid, koma. :)
0
2004. december 19., vasárnap 13:09
4792
de azt a sok baromságot egyszerűen nem lehet bírni, a topic szétbarmolástól a hülye megnyilvánulásokon át a más film kritikájának öncélú felhasználásáig. a szüleinek kellene megnevelni, vagy egyszerűen parental lock-ot tenni a www.xpress.hu-ra hogy a gyerek ne írogasson az emberi primitívség soha nem látott szakadékokba zuhan egy-egy megnyilvánulása kapcsán. nem az a baj hogy kérdez, hanem hogy olyat is megkérdez amit tudni illene, vagy egyszerűen ő maga is utánna tudna nézni, ahelyett hogy ezzel az xpress fórumozóit fárasztaná
u.i. azért egy jó pont jár neki, mert ő már írt a HSX topicomba ;)
0
2004. december 19., vasárnap 12:56
279
Az xpress meg tudja védeni az érdekeit kéretlen prókátorok nélkül is. Arra viszont felfigyeltem, hogy bármit is lép ez a "kiemelt" fórumozó, azonnal nyolcan ugranak rá - és ez valahol egy idő után tikkasztó... hogy más kifejezést ne használak rá. És ezzel nem az a gond, hogy valaki normális stílusban jelzi a problémáját, hanem az, hogy egyszerre szinte mindenki dübörög és néha kissé harsány stílusban (ezzel egyébként műsoridőt is adtok neki). Szokták volt mondani, hogy legalább az egyik fél legyen felnőtt... érted mi a fagyi.
0
2004. december 19., vasárnap 11:43
17243
a megjegyzésed hatására most mindnyájan magunkba szállunk, kivéve gerikét, aki 1-2 napon (órán?) belül ismét elkövet egy ehhez hasonló oltári nagy etikátlanságot.
0
2004. december 19., vasárnap 11:26
4792
Mit vétettünk, hogy ezt érdemeltük?
0
2004. december 19., vasárnap 11:21
7151
Jó ideje szándékosan kerülöm, hogy a kissrácnak (??) bármelyik, olykor óvodás szintű megnyilatkozásaira bármit is reagáljak. Megtették ezt helyettem elég sokan, tapintatosan és kevésbé tapintatosan egyaránt. Kissrácról szemmel láthatóan minden lepereg. A továbbiakban jómagam változatlanul ignorálni fogom: ő alighanem úgyse tudja, hogy ez mit jelent. Az Xpress oldalain azonban más üzletet reklámozni – legyen az netes vagy offline – olyan fokú modortalanság, amire még őt is muszáj figyelmeztetni, ha már magától nem tudja.
0
2004. december 19., vasárnap 1:04
332
'Éppen úgy bántok ezzel a kissráccal, mintha a világ legirritálóbb gazembere lenne' A gazember nem igaz, a többi... háááát :)
0
2004. december 18., szombat 23:50
1390
Nem igazán. Nekem a linkei sem jeleníthetőek meg.
0
2004. december 18., szombat 23:44
1341
Tudom hogy ez nem ide tartozik de nektek se jön be a dvdanswer.com?
0
2004. december 18., szombat 22:24
279
Szerintem ennyiből is megértette, miért nem hagyjátok már lógva. Éppen úgy bántok ezzel a kissráccal, mintha a világ legirritálóbb gazembere lenne.
0
2004. december 18., szombat 22:17
7151
Ahogy mondani szokás: "a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve..."
Az Almodóvar-fanok valószínűleg nem retardáltak, és ha nem bírják kivárni, míg az Xpress felveszi a kínálatába az Odeon által mostanság kiadott korai Almodóvar-filmeket, akkor biztos, hogy önállóan is találni fognak egy másik (netes) üzletet.
0
2004. december 18., szombat 21:35
316
Gerike! Nem gondolod, hogy nagy bunkóság itt reklámozni a konkurenciát? Főleg, hogy a Kérdések c. topicban ott van, hogy:
Xpress.hu 12/17/2004 9:01:44 PM
Hello! Azt hiszem mindkét dokumentumfilm a raktárunkban van már egy ideje (jónéhány más filmmel együtt), de még nem volt kapacitásunk rögzíteni az adatbázisba. Most teszünk fel néhány Almodovar filmet is.
0
2004. december 18., szombat 21:31
416
De igen! Én csak az Almodovar fanoknak akartam jót, de megint előbb cselekedtem, mint gondolkodtam.
0
2004. december 18., szombat 21:20
2178
Az fel sem tünt, hogy konkurens oldalt reklámozol, ugye?!