Keresés

Batman (1989) (Blu-ray)

2019. július 5., péntek 16:21
Én megfontoltam volna, hogy nem arany áron odaadom, de sikeresen megbeszéltük. Marad a gyűjteményben.
0
2019. július 5., péntek 16:20
Köszönöm. Nem is azt mondtam rögtön, hogy 30ezer azt viheted. De oké semmi probléma.
0
2019. július 5., péntek 15:13
Na, hogy javítsak kicsit az összképen, javaslom a Westend Media Markt-ban történő érdeklődést, leginkább személyesen.
A Batman visszatér mellett ez a cím is fel-felbukkan a kínálatban, a sajátom is lett meg.
Ha új korhatár-karikás változatot találsz, felajánlom a saját borítómat cserére.
0
2019. július 5., péntek 14:46
Sikerült megvennem a Back to Titanic LP-t! :D
most posts by TM
0
2019. július 5., péntek 14:38
Jaj :-D
0
2019. július 5., péntek 14:35
Én a steelbookra írtam, hogy 8-10 ezer, mert a tulaja nem tudta, mennyiért fut egy olyan most. Műanyag fene tudja, én 1590-ér vettem a pv-től, mikor lomtalanított, de ez nem hasznos hozzászólás :D
0
2019. július 5., péntek 13:53
Tudok több embert is, akinek megvannak ezek a szarok. :D
most posts by TM
0
2019. július 5., péntek 13:36
Ezek szerint mégis mérhető, méghozzá tucatokban.
Persze nyilván minden esetben én voltam a hunyó, nem pedig azok, akiket ilyen stílusban kellett ráébreszteni arra, hogy esetleg fordítva ülnek a lovon.
Mellesleg ha nem inged, ne vedd magadra, jelen esetben a poénkodókra céloztam, sajnálom, ha frusztrációt váltottam ki.
most posts by TM
0
2019. július 5., péntek 13:23
Hidd el a jó szándék vezérelt, amikor megírtam a 2000Ft-ról szóló kommentemet. Nem szerettem volna, hogy bedőlj annak, hogy csak 8-10.000Ft-ért tudod  megvenni a keresett filmet. Téglagyárival pedig a vesszőm bőven tele van: több tucatnyi ember miatta hagyta el a Fórumot az elmúlt években, a mérhetetlen arroganciája az őrületbe kergeti az embert.
0
2019. július 5., péntek 13:19
Hogy jön ide a vasárnap?
most posts by TM
0
2019. július 5., péntek 13:16
Látod, csak a megfelelő húrokat kell pendíteni és mindjárt van itt aktivitás.
most posts by TM
0
2019. július 5., péntek 13:13
Na, ne kezdjük ezt el.
Egy rohadt filmkereséssel nem kellene ilyen gyűlölet hullámot elindítani.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. július 5., péntek 13:11
Talán most vasárnap a kedves családodat is ledöglegyezhetnéd.
0
2019. július 5., péntek 13:03
Értem én, hogy mások jól szórakoznak azon, hogy hülyeségeket írogatnak, de nem igazán vagyok már vevő az ilyenekre, én inkább nem szólnék hozzá az íráshoz, hanem ha nem tudok segíteni, csendben maradnék.

Arra a kommentekre már inkább nem is regálok semmit, hogy "bezzeg nekem megvan, de el nem adnám..."
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. július 5., péntek 12:09
Vagy unatkozó, prédára váró döglegyek hányják teli az egyszeri ember érdeklődésére a topikot, mint ahogy itt is történik.
Sokkal jobb, ha inkább napokig érintetlen az egész.
most posts by TM
0
2019. július 5., péntek 11:50
Nem elburjánzott kockák, hanem a két film amit kerestél egy szar és nyilván nem volt meg itt senkinek... :D :D :D
0
2019. július 5., péntek 11:08
Cowboyok és űrlények, meg Az öt legenda volt a két utolsó film, amit itt kerestem, de nekem még idióta válaszok sem jöttek, pedig aki ismer, tudja, hogy a pénzt nem sajnálom, ha valamit igazán szeretnék.
Bezzeg, ha valami külföldi fémdobozról és/vagy annak részleteiről kérdeznél, akkor tuti jönne érdemi reagálás, az elburjánzott kockák nagyjából ennyit tudnak.
most posts by TM
0
2019. július 5., péntek 10:28
Félreértesz, nem azt vártam, hogy mindenki felajánlja majd a saját példányát, de mutatom neked, milyen "hasznos" tanácsokat kaptam:

Eredeti kérés: "Keresnék egy példányt ebből a kiadásból..."

1. válasz: "Hajrá! :)"
2. válasz: "Nekem van, meg nem válnék tőle! :-)"
3. válasz: "Nekem meg a steelbook amit ki se bontottam tán 5 éve."
4. válasz: "Tegnap adtam el 2000Ft-ért, szóval van esély rá, hogy találsz egyet te is olcsón."
5. válasz" Nekem van egy példányom, még a legelső szériából. Nem eladó, de van. :)"

Na, ezekből szerinted melyik a hasznos információ? Nem azt kérdeztem, hogy kinek van meg, hanem kinek van eladó...
0
2019. július 5., péntek 10:04
Nekem van egy példányom, még a legelső szériából. Nem eladó, de van. :)
0
2019. július 5., péntek 0:37
Van kb 5-6 ember az egész fórumon, mit vártál, hogy ebből négy azonnal felajánlja a saját példányát? :) írj fészbúk csoportokba, vagy online piacokra, ott hamarabb szerencséd lesz.
0
2019. július 4., csütörtök 22:09
Köszönöm mindenkinek a fantasztikus segítséget, kár már ide írni, mert nagyon más lett ez a fórum...
0
2019. július 4., csütörtök 20:04
Valaki adjon már neki egy példányt, ne húzzátok az eszét tovább :-D
0
2019. július 4., csütörtök 16:24
Tegnap adtam el 2000Ft-ért, szóval van esély rá, hogy találsz egyet te is olcsón.
0
2019. július 4., csütörtök 8:08
Kb 8-10 ezer közt fut.
0
2019. július 4., csütörtök 0:01
Hát nem tudom, még a kis Batmobil is megvan matchbox-ban belőle, na meg a könyv. Sokat adták mikor 10 éves sem voltam tévében és néztem is. Szóval steel is bontatlan is meg nem kapható így még árat se tudok rá mondani.
0