- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. július 2., kedd 23:38
5528
Nekem meg a steelbook amit ki se bontottam tán 5 éve.
0
2019. július 2., kedd 20:53
1394
Nekem van, meg nem válnék tőle! :-)
0
2019. július 2., kedd 19:57
16089
:) Kösz! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. július 2., kedd 19:30
7074
Hajrá! :)
0
2019. július 2., kedd 12:49
16089
Keresnék egy példányt ebből a kiadásból...
0
2019. március 15., péntek 15:14
52684
Nicholson csúcs!
most posts by TM
0
2019. március 15., péntek 13:50
874
Nagyon hosszú idő telt el, mióta utoljára levettem a polcról ezt a filmet. Szó szerint kellett leporolni... Hogy miért most, már nem tudom, de logikusan a második rész után néztem meg az elsőt :)
Gyerekkorom egyik meghatározó "szuperhős" filmje ez a Batman. Az utóbbi időben jellemzően a Nolan féle filmeket néz(eget)tem, de az számomra mindig is egy másik stílust fog képviselni.
Burton Denevérembere egy örök klasszikus. Nem csak a nosztalgia miatt volt érdemes újrázni, hanem számos "apróság" is feltűnt a film kapcsán. Ez még az az időszak volt, amikor nem minden jelenetet zöld vászon előtt vettek fel. Voltak maszkok, kaszkadőrök, makettek, stb. Talán azt mondanám, sokkal emberibb volt (lehet ez azért tűnt fel most ennyire, mert nemrég láttam egy videót a Marvel filmek forgatásáról).
A filmben hatalmasat alakít Jack Nicholson. Megfelelő választás volt Joker szerepére. A Denevérember szerepében - a Nolan filmeket kivéve - pedig Michael Keaton, a nagy kedvenc :)
A korongon helyet foglal a sokak által kedvelt szinkron. Kicsit talán halk, illetve a hátsó hangszórók nem szólalnak, de ennél a filmnél talán nem is ez a lényeg. A képpel nekem nem volt bajom, bár nem tettem be a DVD változatot, hogy összehasonlítsam, mindenesetre azt mondom, megállja a helyét a kék adathordozók között.
Bár hirtelen nem tudom, ez a kiadvány (vagy valamelyik későbbi kiadása) beszerezhető-e, de mindenkit csak a vásárlásra tudok ösztönözni :)
0
2017. május 13., szombat 11:41
277
Szerintem igen, de nekem megvan ez meg a második rész karika nélkül. Ha gondolod megveheted tőlem.
0
2017. április 6., csütörtök 16:00
1017
Kedves Xpress!
Ezen a terméken a borítón már rajta van a sárga korhatáros karikajelzés?
Köszönöm szépen előre is a válaszukat!
0
2013. március 15., péntek 12:14
2001
Én most néztem bele az új 50 colos plazmámon és igaz hogy nem egy Star Wars minőség a képe de azt kell mondanom hogy teljesen rendben van. A magyar hanggal is csak annyi a probléma hogy baromi halk, nagyon fel kell nyomni a hangerőt hogy valamit értsen az ember.
0
2013. március 14., csütörtök 19:59
8851
Ajánlom figyelmedbe a termékoldalra írt kritikámat.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. március 14., csütörtök 19:37
62
Szia, Írnál valamit a képről és a hangról. Köszönöm!!!! Sokkal jobb mint a DVD??
0
2013. március 8., péntek 17:42
1394
kihasználva ezt az árat beszerzem a batman returns mellé :)
0
2012. március 30., péntek 22:32
8851
Én egy gyűjtődoboznak örülnék mind a négy filmmel, mint a DVD-knél (és ami jobb helyeken kapható is).
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. március 30., péntek 22:13
14593
Annyit azért felhozok a mentségemre, hogy valószínűleg nem olyan árban voltak, mint most pl. az Eredet akciós besorolása (bár ez a példány még azt is überelte), így mégiscsak megérte kivárni, ezek a filmek különben sincsenek a "top priority"-listámon...
0
2012. március 30., péntek 22:00
5528
Igen, ezt mondtam már 2010 karácsonyán is láttam matricázatlan példányokat mindkét Burton féle Batman-ből. Csak nem hittétek.
0
2012. március 30., péntek 21:45
14593
Gyulus: ma volt a kezemben immáron taknyolatlan, gyári fóliás, ProVideo-s borítóval (nevetséges áron, de ennek ellenére sem vettem meg, nem állok úgy jelenleg). Ezek szerint a matricázott kiadások elfogytak (hála az égnek). A Batman visszatér-be nem futottam bele ilyen verzióban, de gyanítom, hogy abból is nyomtak újabb adagot, immáron rendes kivitelben. felkutatása indul... :)))
Már csak a maradék 2 régi Batman-filmet kéne BD-n kiadni és akkor teljes lenne a mozifilm-franchise...
0
2010. augusztus 9., hétfő 21:31
5023
na igen egy fényes fekni sokkal síkabb és simább felület mint a sima borító. arról könnyebb is leszedni illetve lemosni a megmaradt ragacsot.
0
2010. augusztus 9., hétfő 21:30
5023
ez szerintem borító függő is. pl a pánik szoba digiről könnyű volt leszedni az FHE matricát. viszont volt olyan, azt hiszem a donnie brasco, ahol a matrica lehúzásánál sajnos szakadt a borító is. a lankadatlan BD-nél a matrica pl szépen lejött, de a megmaradt ragasztó lemosásánál a borító festéke is elkezdett lejönni, a vonalkód el is kopott rendesen. az erin brochovics BD-nél meg sem próbáltam eltávolítani. a batman BD-nek sem akartam leszedni a matricáját, de mivel mondom belelógott a gerincbe meg kellett próbálnom és minden hiba nélkül sikerült. szerintem az is számít, hogy milyen minőségű a borító anyaga, a borítón lévő festék, a hőmérséklet és hogy milyen régen van a matrica rátéve a borítóra.
0
2010. augusztus 9., hétfő 11:48
14593
Ezek szerint úgy tűnik, az egykori FHE-vel ellentétben a ProVideo már normális ragasztót használ a matricázáshoz. A Vadnyugat hőskora feknijéről is csont nélkül le lehetett húzni a rányalást (a feknin belül meg FHE-s volt, így egálban van a két része). :D
0
2010. augusztus 9., hétfő 11:30
5023
hát végül is én megvettem. sok példány közül sikerült azt kiválasztanom amelyiknek az új matricája belelógott a gerincbe és így csúnyán nézett ki. köszönhetően a lopásgátlós műanyag doboznak nem láttam. de hál istennek sikerült eltávolítani nyomtalanul.
0
2010. augusztus 9., hétfő 0:39
5528
Sztem sem vészes. Nekem is van vagy két ilyen matricázott dvd-m az egyiken alig látszik. A másikon sem zavaró. Ha már a korhatár jelzést is megtűröm akkor ez még belefér.
0
2010. augusztus 9., hétfő 0:11
1017
ja igen sokszor csináltak már ilyet a dvd-nél is. Annyira nem volt vészes nem látszott annyira. Persze csak ha ügyesen ragasszák fel.
0
2010. augusztus 9., hétfő 0:02
5528
Ja mint a matrica a hátuljára oda ahol a kiadó van feltüntetve.