Keresés

X-Men kezdetek: Farkas (DVD)

2009. szeptember 23., szerda 19:04
Hát pont ez az. Ennyire sem telt.
0
2009. szeptember 23., szerda 15:37
Szerintem a fémdoboz minden, csak nem luxusverzió.
most posts by TM
0
2009. szeptember 23., szerda 15:35
A pukkasztgatás közben érdemes azért meglesni pár kinti kiadványt, amihez ugye szintén Fox-ék szolgáltatták az alapanyagot. Pl a fémdoboz-trilógia: http://i20.photobucket.com/albums/b221/xage00/xmen.jpg

Tudom, hogy ők felelősek mindenhol mindenért (annál szomorúbb egyébként a szar dizájn), de ha ott lehetett, nálunk vajon miért nem, mikor az X-mennél jóval kisebb jelentőségű filmek jönnek ki folyamatosan luxus-verziókban.
0
2009. szeptember 23., szerda 13:56
Még egy sopánkafelhőt ki kell pukasszak, ugyanis a magyar X-Men borítóra, menüképekre, a teljes authoringra ugyanazok a Fox-illetékesek adnak áldást, mint bármelyik más országban - mi több, tőlük jön a teljes cucc, nem pedig Fotosoppos Józsitól a PC Pincéből.
most posts by TM
0
2009. szeptember 23., szerda 13:44
A X-Men dvd témához visszatérve, nagyon abszurd módon pofátlan önmagában már a kiadói meggondolás a filmek piacra dobását illetően, viszont ebből a vagy 10 kiadványból egyet se tudtak normálisra, ütősre összehozni, sem kiszerelésileg, borítóilag meg pláne.
0
2009. szeptember 23., szerda 13:26
Még az a szerencse, hogy külföldön szinte bárhol (Koreát is beleértve..:) adnak a külcsínre, így onnan be lehet szerezni a filmekhez méltó kiadványokat. Addig mi a fémdobozos megjelenést is imába foglaljuk szinte, és igaz a fémdoboz nagyon király, de nem annyira exkluzív mint egy fullos digi.
0
2009. szeptember 23., szerda 0:34
"Cél a piac tönkretétele és a vásárlók el lehetetlenítése a filmektől!"

Basszus, ez eddig nem esett le nekem. Végre értem már, miért van az egész ... és én még azt hittem, hogy a filmes cégek megélhetésért és haszonért dolgoznak.

Köszönöm a felvilágosítást. :)
0
2009. szeptember 22., kedd 23:16
"Lehet,hogy én látom rosszul a helyzetet"

Van még remény! :)
most posts by TM
0
2009. szeptember 22., kedd 22:38
Már bocsánat,hogy folytatom ezt a nyomvonalat,de akkor hol is van degradálva a dolog a vevőknél vagy a kiadvány árainál??Hozzá teszem ismételten,hogy nem az xpress a hunyó,hanem a kiadó.Nézz meg egy magyar és egy külhoni kiadást és vesd össze az árakat!Lehet,hogy én látom rosszul a helyzetet,de nem csak az igényeket kellene nézni hanem az árakat is amit ránk kényszerítenek!Lásd a 300 limitált számát milyen volt a hazai és milyen volt a külföldi kb. ugyanazon az áron!Akkor nem jól érzem,hogy a kiadók le degradálják a vásárlói piacot??Mind egy lássuk a warner esetét.Cél a piac tönkretétele és a vásárlók el lehetetlenítése a filmektől!Hozzáteszem még egyszer ez az én véleményem!
0
2009. szeptember 22., kedd 20:14
Nálunk is lehetett volna másként,meg kellett volna kérdezni H. Tomit! :(
0
2009. szeptember 22., kedd 17:15
meglásd: eljön még ez az idő...
0
2009. szeptember 22., kedd 17:14
Jobb esetben ... :)
De például ki lehetne színezni, Vapci korábban nagyon akart ilyen borítót....
0
2009. szeptember 22., kedd 17:06
A tasak felesleges, úgysem rakják bele, csak ledobják a lejáccó mellé.
most posts by TM
0
2009. szeptember 22., kedd 16:59
hazai piaci igény: papírtasak, benne egy írott dvd.
0
2009. szeptember 22., kedd 16:33
Hát hogy jött ki az X-Men trilógia? Először megjelent az első rész, majd megjelent egy 1.5, majd kijött a második rész, később a másodikat egybegyűjtődobozolták az 1.5-tel, majd lett 3. rész is, s ezek mindig párban jártak, mivel extralemezt s kaptunk hozzájuk. Legvégül pedig a 3 rész duplalemezeseit is megvásárolhatta bárki egy dobozban. A közbülső fapadosokat nem is említem. Bárcsak minden trilógiát ilyen méltánytalan módon lehetne megvenni idehaza...
most posts by TM
0
2009. szeptember 22., kedd 13:42
Elég csak az X-Men trilógiára gondolni, hogy jött ki itthon! Nem igazán várok sokat a hazai hivatalos megjelenésektől ilyen téren, így mindig örülök mikor akad kivétel pl. Watchmen, Star Trek, vagy tavaly a 300, Dark Knight, bár hozzáteszem, hogy a külföldi kiadások még ezeket is körökre verik, látni olyan külföldi digiket, fémdobozokat, boxokat, hogy könnybe lábad az ember szeme. Az is lehet, hogy 3-4 hónap múlva akarnak valami limitált verziót piacra dobni, bár ez filmekre annyira nem jellemző, mint a zenéknél!
0
2009. szeptember 22., kedd 10:57
A többség ezt is csak pár hónap múlva veszi meg, amikor akciós lesz.
0
2009. szeptember 22., kedd 10:39
azért a külföldről rendelő emberek száma elenyésző az itthon vásárlókhoz képest. nem az olyan netbúvárokból kell kiindulni, akik az olyan dvd-s fórumokon tömörülnek, mint az xpress. :)
0
2009. szeptember 22., kedd 7:59
De azt ne mondja senki,hogy ez a hazai piac igénye!Addig amíg kiadványok tömkelegét szerzik be az emberek külföldről,addig a hazai piac "le van ejtve".Jó lenne ha rájönnének,hogy a hazai piacnak sokkal nagyobb az igénye mint azt gondolják,sokkal több "igényesebb"kiadványra volna igény.(ez több pénzt is jelentene vagy nem?vagy nem szeretik a nyereséget?És itt NEM az xpress-re gondolok,hanem a kiadókra)
0
2009. szeptember 22., kedd 4:02
A hazai piac igényeinek megfelelő kiadványt fognak kiadni.
most posts by TM
0
2009. szeptember 22., kedd 1:41
hehe, tegnap derült ki, hogy nem csak "mi vagyunk marhák".
spanyolhonban is "farkaskölyök" a neve rozsinak! :D
0
2009. szeptember 21., hétfő 23:08
Bezzeg megint a külhoni kiadás a jobb :(

Nem értem miért nem lehet a hazai piac igényeinek megfelelő kiadványt kiadni,mi értelme van annak,hogy ilyen sikerfilmeket ilyen"silány"csomagolásban dobják piacra.
Mindegy egy ujjabb film amit így nem veszek meg:(
Kár érte
0
2009. szeptember 6., vasárnap 22:00
hát tényleg nagy kár, h csak 1 lemezes, mien lesz már a (3x) 2 lemezes trilógia mellett
0
2009. szeptember 6., vasárnap 15:22
Egyetértek, Jackmant nagyon szeretem van egy olyan karizmája, ami sok más színészből hiányzik.
0
2009. szeptember 6., vasárnap 15:19
Azért az OSCAR átadáson Jackman nagyon is odatette magát. Én pont ott gondolkodtam el azon, hogy ez a fickó ilyenekre is képes? Ezek szerint nem véletlenül tart ma ott ahol. Nézd meg Tobey Maguire-t a Pókembert. Sokkal sikeresebb sorozat mint az X-men, mégsem lett belőle akkora sztár mint Jackmanből. Ahhoz egyéb adottságok is szükségesek. Jackman véleményem szerint egy jó színész...
0