Keresés

Kincs, ami nincs

2009. június 30., kedd 12:28
Engem aztán annyira nem érdekel, hogy te mit gondolsz, hogy sz.tem te el se hiszed... :) Csak ne szapuljál alaptalanul mást!
Amúgy az nCore-ral kapcs ... nem értelek... elhiszem, hogy te is fennt vagy... örülök neki... engem nem érdekel, mert nem zavar... de akkor minek szidod azt, aki esetleg nem legálisan jut hozzá filmekhez, ha te is élsz vele.... Most én zavarodtam össze vagy te??
0
2009. június 26., péntek 23:55
Akit érdekel, itt összehasonlító képeket is láthat az R2/R4 kiadásokról.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2009. június 26., péntek 23:52
Az én gépemben Dual Core van, a tiédről még nem is hallottam...

A témához: kicsit off, de nekem is nagy szívfájdalmam, hogy egyik kedvencemet, a Schwarzenegger-féle Kommandót nem adták ki itthon méltó formában. Kijött vágottan szinkron nélkül, aztán vágatlanul új szinkronnal, gagyi egyenmenüvel, miközben máshol rendezői változatban (is), felújított képpel, stílusos animált menüvel, extrákkal jelent meg újra. Nálunk meg nyilván nulla az esélye neki, pedig a képminőség változása egyszerűen frenetikus.

Én se tehettem mást, az egyik segítőkész fórumtársunk segítségével (merthogy külföldről se szoktam rendelni) beszereztem az R1-es és R4-es változatait. Gyönyörűek, de persze a magyar vonatkozás hiányzik róluk.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2009. június 25., csütörtök 20:27
Szomorú, hogy néhány sor ekkora fejfájást okozott és nem sikerült belőlük kihámozni, mire is helyeztem a hangsúly. És mivel képtelen vagy összerakni a részleteket, hát olyan eszközökhöz is nyúlsz melyek már régen is ugyanolyan rosszul néztek ki, mint most. Ezek használatával bár látszólag dagad a mellkasod a [pontok] és Enterek után, valójában pont az ellenkezője csapódik le az olvasóban.
Bár ez már nem az én gondom...

P.S.: Többen vannak itt az Xpressen a közel 89000 nCore felhasználóból, mint te azt gondolnád...
0
2009. június 25., csütörtök 17:17
A kocsis példádhoz hozzáfűzve... Akkor neked mindegy milyen szar, csak guruljon igaz? :) Attól függetlenül megha a nézőpont kérdéssel foglalkozunk, akkor rájöhettél volna, hogy nem az "illegális" dolgot ragadta meg a kolléga, hanem azt, hogy nálunk itthon nem tehetsz semmit, azt veszed amit kapsz. Nyilván való sok olyan ember van, akinek teljesen mindegy milyen a film "tálalása" csak nézhesse, ilyennek látszol te is, de ha egy "fan"-t kérdezel, akkor az törekszik arra, hogy a legjobbat kaphassa abból amit szeret. például itt egy konkrét példa.... itt van mondjuk a "vissza a jövőbe" trilogy. Tuti biztos, hogy soha nem veszem meg eredeti dvd-n, amíg nem lesz rajta az eredeti szinkron... inkább nézem jóöreg vhs-en, régi szinkronnal.... Manapság már tényleg úgy érzem, hogy teljesen mindegy sok embernek, hogy milyen filmet vesz... csak legyen... (persze nyilvánvaló, hogy tökéletes "tálalás" nincs.... ) én például azért veszek dvd-t, hogy jobb minőségben, pár extrával - mert azért legyen már az is rajta - nézhessem a filmet..... Különben meg minek??? felveszem tv-ről aztán kész......  És nyilván való, ha egy "fan" nem kapja meg azt amit szeretne, olyan minőségben, ahogy "illene", akkor elkezd "más" irányban gondolkodni.... Attól függetlenül, amúgy ha már a legális-illegális dolgokról beszélünk, úgy néz ki, te se vagy olyan távol a témától, pont ebben a hozzászólásodban említettél egy olyan oldalt, ami sejteti ezt. Vagy biztos csak hallottál róla igaz.. :) pár szóval említették miaz... :)
0
2009. június 23., kedd 16:18
óó.. én nem tényleges hasonlattal éltem, de ezt szerintem ki lehetett hámozni.
ha kimarad a illegális, kipótolt, letöltött, lopott szarság a postból és szimplán az olasz kiadásra fókuszált volna, nem is ragadtam volna billentyűt, de az ilyen postoknak szvsz inkább az nCoreon a helyük és nem itt.
úgy vélem a kiadónak inkább dícséret jár azért, hogy jóval a restaurált, vágatlan változat megjelenése előtt az akkor fellelhető egyedüli verzióban, eredeti szinkronnal kiadta itthon is a filmet!
mindenhol máshol hiányzott az az ominózus sírásós jelenet, ami tulajdonképpen semmivel sem emeli a film élvezeti küszöbét.
ilyen alapon az összes korai gyengébb kiadást és azok forgalmazóit és kiadóit el lehet kezdeni szapulni.
az meg nyilvánvaló tény, hogy sokkal terjedelmesebb a magyar vonatkozással ellátott nem hivatalosan beszerezhető címek listája.
aztán a következő lépés talán az lesz, hogy torrent linkeket is bepakolnak ide ezen kiváló ifjak sample képekkel meg filmrészletekkel?
és, hogy most miért nem lát már benne senki fantáziát, hogy immáron teljes terjedelmében újra kiadja ezt a filmet?
sokat nem kell rajta agyalni.
a válasz teljesen egyértelmű...
0
2009. június 23., kedd 9:33
Ha jogkövető akarsz lenni, megveszed a kintit, és csinálsz a kettőből egy összepattintott változatot - fogalmam nincs hogy kell ezt csinálni, ez már nekem magas :)
0
2009. június 23., kedd 9:25
Csak itt a hullás szart terjeszti a kiadó, azt "választhatod" csak, ha jogkövető akarsz lenni, míg a másikról tudomásod sem lehet, hacsak magad utána nem jársz (de az már persze illegális).
0
2009. június 23., kedd 9:10
összehasonlító teszt..
nézőpont kérdése..
0
2009. június 23., kedd 9:07
Hölgyeim és Uraim! Eme két kiváló autó közül az "A" a jelentősen terjedelmesebb, kombi változatban érkezett szerksztőségünkbe, míg B-ből a coupét vettük górcsó alá.
"A" versenyzőnk immáron a legújabb generációs futóművet és felfüggesztést kapta egy jelentősen markánsabb, nagyobb teljesítményű 2.4-es motorral, míg a coupéban mindössze egy 1.2-es benzines pöfög. És, hogy igazán feladjuk a csöppségnek a leckét, nyárigumikra cseréltük a gurulókat, felvizeztük a pályát és egy közeli bányatóban talált hullát helyeztünk a csomagtartóba!
0
2009. június 23., kedd 8:50
Ennek az a magyarázata, hogy gondolom az itthoni kiadó megelégedett egy gyenge kópiával, vagy lehet egy vhs-ről "tuningolta fel". mert ezeknek az is jó (hellraiser-szindróma...).

odakint erre sem sajnálják a pénzt, nálunk meg a sok-sok értékes magyar film amortizálódik, mert erre sem akarnak pénzt költeni, csak hébe-hóba. ez így van jól. :(((

0
2009. június 23., kedd 2:57
Szerintem inkább az olasz kiadást hasonlította össze a magyarral. Minden csak nézőpont kérdése.
0
2009. június 23., kedd 2:10
az én traktoromnak akkor is szebb a színe!!!!!! bibibííííííííííí!!!!!!!!!!
pff... :s
0
2009. június 23., kedd 1:58
lehet! és amennyiben Xpress úgy látja, akkor törli is hozzászólást!!!!
0
2009. június 23., kedd 1:56
a képminőségnek nagyon sok köze nincs ahhoz, hogy DVD9-es vagy DVD5-ös.
az meg eddig is nyilvánvaló volt, hogy más országokban a BS&TH filmekből (mint oly sok egyéb filmből is) létezik felújított változat.
és bár megemlítetted, hogy nem, de ha oly lelkesedéssel átolvasod a postodat, ahogy azt készítetted rájössz, hogy mégis egy kalóz kiadványt reklámoztál egy eredeti DVD-ket árusító oldalon.
0
2009. június 23., kedd 1:14
néhány hete sikerült hozzájutnom eme film vágatlan verziójához, persze illegálisan. azon kívül, hogy a nálunk kimaradt jelenet benne a filmben és persze számítógépes guruk kipótolták még a szinkront is úgy, hogy észre sem vehető a különbség, valami máson is megakadt a szemem. mégpedig a film képének tisztaságán. ami ugye érdekes dolog hiszen ez egy kalóz verzió ami csak DVD5-ös és ez azt jelenti, hogy a képnek valamivel rosszabbnak kell lennie mint az eredetinek (ugye tömörítés meg stb.). utánanéztem...ezt a lopott verziót valaki egy olasz kiadásról szedte le és tett rá magyar szinkront. na most az előbb betettem a nálunk kapható eredeti DVD9-es!!! verziós változatot és megdöbbentem!!! a képek magukért beszélnek!!! most nem a hamis példányomat akarom reklámozni hanem azt az olaszt amiről a képet kvázi lelopták! egyszerűen csodálatos és nem értem, hogy nálunk miért nem ez a felújított verzió jött????????

a képek nem pont ugyanabban a pillanatban készültek, de majdnem!
0
2008. június 8., vasárnap 22:45
Nincs, csak azért mutattam, mert mi, magyarok ebből is kimaradunk! (Jó szokás szerint.)
0
2008. június 8., vasárnap 21:43
Magyar szinkronok vannak rajtuk? Különben sz*rt sem érnek...
0
2008. június 8., vasárnap 18:41
Felhívnám a figyelmeteket két kiadványra:
http://www.amazon.de/Spencer-Terence-Hill-Collectors-DVD-Box/dp/B0000E2628/ref=pd_sbs_d_img_1
http://www.amazon.de/Spencer-Terence-Hill-Monster-DVDs/dp/B000W6FOOO/ref=pd_sbs_d_img_1
0
2008. június 8., vasárnap 2:03
Bugsy
0
2008. június 7., szombat 21:44
Sose tudtam hogy írják a nevét :D Én mindig Nimfászt hallottam a szinkronban :D Az És megint...-ben meg az egyik alapmondat: "Bunkó vagy Báxi" :D
0
2008. június 7., szombat 20:33
Anulu/Nynfus: Sal Borgese

További információ: www.imdb.com :)
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. június 7., szombat 20:10
(Annak, aki még nem járt volna utána) Kit játszik Anulu az És megint dühbe jövünk-ben? Nynfus-t!
0
2008. március 15., szombat 18:35
ezért kérdem :)
0
2008. március 15., szombat 18:32
jó kérdés,mert amit most látok a tv-ben,kifejezetten szép a képe:)
0