Keresés

Lara Croft - Tomb Raider (Blu-ray)

2021. május 19., szerda 17:59
A képminőség tényleg gyenge, de sokkal jobb mint a dvd, megéri cserélni.
És az extrákon van magyar felirat!! A borító hibás és itt az oldalon sincs feltüntetve.  A kiadvány pedig így néz ki kívül-belül:

https://youtu.be/uOlrZaQqDAc
2
2019. április 24., szerda 20:14
Kösz az infót, akkor marad a DVD. A 4K-t egyenlőre még nem tudnám élvezni, se lejátszani.
0
2019. április 24., szerda 17:56
https://kepkuldes.com/image/H0V3P4
KÜLSŐ LINK
KÜLSŐ LINK
0
2019. április 24., szerda 17:28
Blu-Ray kiadáson a HD transzfer szerintem is nagyon gyenge. Zajos és életlen (néhol sőtétebb a kép), nem ér meg igy többet mint a DVD kiadás. Viszont a 4K HDR 2-Movies Collection (Region B) kiadást tudom ajánlani, mert a HDR10 transzfer szerintem egész jó lett. Predator 4K kiadáshoz képest sem éreztem gyengének. DTS-HD hangsáv van és a magyar 5.1 hangsáv csak az első részhez van. Nekem a center beszédhangok hangosan érthetőek, a surround hangzás is kielégitő.
0
2019. április 24., szerda 16:37
Szerintem JOLIE a Lara Croft szerepét itt még jól hozta, és Iain Glenn egy jó főgonosz volt. Daniel Craig és a fő mellékszereplők sem rontották a filmélményt. A robotos harcjelenet az elején nem egy ratyi CGI, ezért látványra nagyon ott van. A film diszletek és hátterek jól kivitelezettek, viszont az életre keltett kőszobrok látványán meglátszik a film készitésének korszakára jellemző digitális CGI szinvonal. Nekem ez egy nézhető Lara Croft film...
0
2019. április 22., hétfő 12:05
Bár megvan DVD-n a szinkronos kiadás a második filmmel egyetemben, de olvastam anno hogy gyenge BD. Mai szemmel mennyire vészes ez? Azt is tudom, hogy az angol hang is csak sima DTS, valamint érdekelne hogy a magyar 5.1 hang a BD-n is olyan halk és érezhetően gyengébb?
Bár a film nem a kedvencem, még a videójáték adaptációk terén se és ilyen áron inkább az új filmet veszem meg. Egyébként ennek a filmnek egy ütős lapja van: ez pedig Iain Glenn! Egyszerűen zseniális a főgonosz szerepében, akárcsak a Kaptár 3. és 6. filmekben.
0
2017. december 11., hétfő 21:28
What the (tit)fuck?!
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. december 11., hétfő 21:10
Köszi, de akkor vele

https://www.google.hu/search?q=miosotis&rlz=1C1AOHY_huHU708HU708&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiY2vyj1ILYAhXDJVAKHYHjBXUQsAQIJQ&biw=1280&bih=605

legyen tele az újság! :)
most posts by TM
0
2017. december 11., hétfő 19:46
Karácsonyra kaptok tőlem egy év előfizetést a Nagy dudákra.

0
2017. december 11., hétfő 18:40
Ez 3D-ben kiszúrná a szemünket. XD
0
2017. december 11., hétfő 16:32
:)

Vagy ez:

https://cscottrollins.blogspot.hu/2012/09/beyond-valley-of-russ-meyer-films.html?view=flipcard

KÜLSŐ LINK
most posts by TM
0
2017. december 11., hétfő 13:49

A "retró mód", az ez :)!
0
2017. december 11., hétfő 12:52
S sorry, hogy ilyen húspiaciasan kezelem a témát, de számomra az originál sekély sztoriban egyedül a kiragadott dolog jelent némi kapaszkodót. :D
most posts by TM
0
2017. december 11., hétfő 9:26
Jolie is deszka volt a szerepre, implantátummal nyomta az első részt, a folytatásban már kibulizta, hogy elég legyen a sajátja, de még úgy is istenesebb, bujább volt, mint a mostani bige. Én biztos, hogy domborítanám a karaktert retró módon, Russ Meyer stílusban. :)
most posts by TM
0
2017. december 11., hétfő 8:50
Meglehet. :) Egyébként a nagy mell dolog évgett is a játék szériát 2x rebootolni kellett. Sokat olvastam 2-3. részek után hogy  Lara IQ-ja egyenes arányban csökkent a mell méretének növekedésével . Az Eidos majdne megölte a szériát az 5. majd a szöenyen sikerült 6. résszel.
Arra utalok, hogy az idők változnak és a stílusos is. Jolie nem érzett a szerepre és egyi kfilm se fogta meg igazán a Tomb Raider feelinget.
0
2017. december 11., hétfő 2:27
Túlgondolkodtad, én arra céloztam, hogy Batman fekete maszk és köpeny, Lara nagy mell. Ne spóroljunk el olyat, ami jó és működik! :)
most posts by TM
0
2017. december 10., vasárnap 22:45
Akár a játék, akár a film nem hiszem hogy csak mellbedobással lehet eladni. Bár a színésznőt nem ismerem és msá szeepben se láttam. Így nem tudom mennyire jól fogja alakítani az új Larát - hisz a 2013-as játék Laráját vették alapul.
Egy jó színésznő vagy színész hihetővé tudja tenni. Hamár Batman lett felhozva, ott van Micheal Keaton. Szenvedő és meggyötört Bruce, retenhetlen és elszánt Batman.
0
2017. december 10., vasárnap 20:52
Ha már Lara Croftot MELLEKKEL áldotta meg az alkotója, akkor azt illene úgy kezelni, mint pl. Batman külső jegyeit.
most posts by TM
0
2017. december 10., vasárnap 18:33
Na ja, szerintem is elírták a posztert... Az ALICIA VIKANDER vs LARA CROFT hihetőbb lett volna:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. december 10., vasárnap 17:15
Inkább néz ki travinak, mint Larának. :)
most posts by TM
0
2017. december 10., vasárnap 14:43
0
2010. június 3., csütörtök 1:05
Egyébkén még annyit, h eddig senkinek sem sikerül lebeszélnie arról, hogy BD-t vegyek. A lenti kommentem inkább arra vonatkozott, hogy melyiket vegyem meg, melyik fér bele a havi 5-6 darabos limitbe! És mivel vannak ennél fontosabb kiadványok is, ezzel inkább várok... ;)
0
2010. június 3., csütörtök 0:56
Nem beszélt semmiről, előbb utóbb úgyis beszerzem... De Mozsynak igaza van, vannak még hiányosságok a gyűjteményemben, és a pénzt inkább ennél jobb minőségű kiadványokra költöm...
0
2010. június 3., csütörtök 0:55
Már nem veszem meg DVD-n, mert már rég megvan. Ráaádul az első rész 2x is megvolt (kivételesen a szinkron mentes is megvan/volt), a második rész csak egyszer.
0
2010. június 2., szerda 22:50
Miért szerinted megveszi helyette DVD-n?
0