Keresés

Gladiátor (2 BD) - Limitált fémdobozos változat (Steelbook) (Blu-ray)

2011. november 25., péntek 11:45
Valószínűleg a többi kelet-európai országban is rinyáltak elegen ahhoz, hogy megcsinálja a Universal a lokális javított korongot, aztán hogy ne kelljen gyökeresen más authoringot gyártani, egy az egyben a régin lévő nyelveket felpakolták, csak a képet cserélték ki...

Más kérdés, hogy sem a borítón, sem a korong-szitázásokon nem látszik, hogy remaszterelt verzióról van szó, csak a menüből derül ki, ha megvette az ember...
0
2011. március 20., vasárnap 0:06
Végree! Pedig már komolyan elgondolkodtam egy kinti beszerzésen, de így kivárom ezt:)
0
2011. március 19., szombat 23:34
Végülis lett, így legalább nem kell külföldről beszerezni magyar felirat nélkül, vagy egy normális 1080p ripet szerválni máshonnan...
0
2011. március 19., szombat 23:32
Döminek nem merik azt mondani, hogy nem lesz! :)
0
2011. március 19., szombat 23:24
Akkor vagy nem beszélnek egymással a SeIectnél vagy történt valami egy hónap alatt, mert nekem mint írtam, azt írták, hogy nem lesz remastered... De neked legyen igazad!
0
2011. március 19., szombat 21:16
Biztos hogy tudni fogjuk hogy ez már az új verzió! Gondolom egy áremeléssel is lesz jelezve :-)
0
2011. március 19., szombat 20:34
wow! már azon agyaltam, hogy kéne uncsitesómnak beszerezni, de akkor nem töröm tovább a fejem! :) azt lehet tudni, hogy új borítót kap vagy legalább egy matricával lesz jelezve, hogy ez már az új verzió?
0
2011. március 19., szombat 20:14
56. kimi
Hozzászólás időpontja: 2011. március 19. - 19:06
Írtam a S_elect Video-nak, hogy mi is megkapjuk-e a remastered változatot...

"Tisztelt S_elect Video !

Universal régiónkban is kiadta a "Gladiator 10th
Anniversary Edition" Blu-ray lemezt, amelyen már a remastered kép van.
Ez nálunk mikor fog megjelenni? Mikor vásárolhatjuk meg? "

Erre ezt a választ kaptam:

" Elnézést a késői válaszért.
A következő alkalommal hozzánk beérkező Gladiátor BD szállítmány már a remastered képet fogja tartalmazni. Valószínűleg 1-2 hónapon belül már megvásárolható lesz. "

Ámen :)
0
2011. március 5., szombat 18:34
Igen, mondjuk az ilyen poénokért (is) érdemes nagy gyűjteményre szert tenni.
Múltkor a hivatalban intéztem a papírjaimat és elbeszélgettem a titkár leánnyal és sikerült elszólnom magam, hogy nem szoktam filmeket letölteni (legalábbis magamnak nem, nővéreméknek párat hébe-hóba), hanem megveszem azokat. Kissé megdöbbent és megkérdezte miért. Mondom mert szeretek filmeket venni, jó érzéssek tölt el ha eredeti kiadásokat foghatok a kezemben. Mi mást mondhattam volna.
0
2011. március 5., szombat 12:49
Azért tényleg vicces, hogy olyan osrzágban élünk, ahol a környezetünkben inkább titkoljuk a gyűjteményünket, mert nehogy hülyeének nézzenek! :)
Múltkori eset: jött hozzám egy srác, aki még nem járt nálam, ránéz a gyűjteményre, majd megkérdi: ebből mennyi az eredeti? Mikor azt mondtam, mind, elröhögte magát, hogy na persze.... Aztán amikor azt mondtam, nézd meg, akkor elkerekedett a szeme és már szólni sme tudott! :)
0
2011. március 5., szombat 9:50
Ha megtudják, te lehetsz a helyi téka... ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. március 5., szombat 9:43
Öö, nem a Gladiátor gyenge megjelenése miatt mondtam. Hanem szó szerint értettem a falura. Itt sztem azt sem tudják mi az Blu-ray. Én lennék az első akinek lenne ilyen. Ezen gondolkoztam el. De nem udom miért érdekel ez engem? Rendes DVD gyűjteményem is csak nekem van. Még jó hogy nem tudják, hogy a filmekért is képes vagyok több ezret adni.
0
2011. március 5., szombat 1:02
Azért tegyük hozzá, nem ez az általános hozzállás! Vannak például remek kiadásaink (Fantasy Film szinte összes), vagy olyan lokális lemezeink, amik máshol még meg sem jelentek, vagy ha igen, elég gyér kivitelben, mi pedig megkaptuk full-extrásan! (pl. Ponyvaregény, Jackie Brown).
Szóval ne emiatt az egy elszabott lemez miatt ne vegyél!
0
2011. március 4., péntek 22:35
Számomra nem olyan nagy favorit a Gladiátor. Mondjuk ehhez képest megvan az első kétlemezes változat, a háromlemezes digi csupa magyar feliratos extrával tömve, meg a BD egylemezes változata is. Igazából meg se akartam venni már BD-n, de mivel tényleg úgy dobták utánam, bevállaltam. Végül is nem nagyon szólnám le a képét, bizonyára vannak ennél sokkal rosszabb HD transzferek is. Jó élmény volt BD-ről megnézni, elvagyok én ezzel. Talán még örülök is neki, ha nem jön ki a javított, így legalább nem csábít vásárlásra. :D
0
2011. március 4., péntek 22:08
,, Falura jó lesz ez a transzfer is. :\"
Nekem ilyen alapon jutott eszembe, hogy minek vegyek Blu-ray lejátszót.
Ide?
0
2011. március 4., péntek 22:01
jaja! a BD-t nem lehet hónap végén megenni...
0
2011. március 4., péntek 10:54
Igen, én nem kevertem, csak csfoto kolléga "vetemedett" erre! :) Én csak azt írtam, lassan annak is örülni kell, hogyha ezeket meg tudjuk venni, nem hogy még másodszor a Gladiátort! :D
0
2011. március 4., péntek 10:50
és a cukor, valamint a kenyér alapvető alapvető létszükséglet, míg a bd (dvd) nem az.
a kettő dolgot ne keverjük :)
0
2011. március 4., péntek 2:39
Mindenki rohadék :D Az is aki megveszi és az is aki kiadja :D
0
2011. március 3., csütörtök 22:04
Egyébként ez a transzfer azért messze nem annyira rossz, mint amilyennek itt ki van kiáltva! Közepesnél jobbra értéleném, amit monduk más filmeknél még az elmegy kategória, viszont én megértem, hogy ennél kicsit más a mérce! A Gyűrűk ura első része is kb. ilyen szar, az érdekes módon mégsem kapott ennyi hideget-meleget, mint ez a szegény Radiátor! :)
0
2011. március 3., csütörtök 18:23
Valahogy sejtettem, hogy nem kockáztatok olyan sokat, ha megveszem az egylemezes változatot bagóért... Persze több filmmel előfordult már, hogy kijött a vacakabb változat, aztán a full extrás, javított minőségű már nem. Van e téren nagyobb szívfájdalmam is, mint a Gladiátor. Falura jó lesz ez a transzfer is. :\
0
2011. március 3., csütörtök 17:29
A cukor miért is ilyen drága? ja igen mert nincs cukorrépa termesztés itthon. A kenyér miért is??? azért mert képtelenek gátakat építeni ami megvédené a termést!

0
2011. március 3., csütörtök 16:32
Most írjak le neked kb. 100 olyan címet, amit már régen ki kellett volna adni, hogy lehetőséget kapjanak az emberek a vásárlásra? Te is ebben az országban élsz, ismered a körülményeket, szóval nem igazán tudom, miért csodálkozol meg háborogsz. Ez van, a szerencse az, hogy lehetőség van vásárolni máshonnan is, persze lassan annak is örülünk, ha a cukrot meg a kenyeret meg tudjuk majd venni!
0
2011. március 3., csütörtök 14:34
Egyszerű: Ki kell adni a javított változatot még akkor is ha nem cserélik be a régit! Lehetőséget kell adni az embereknek a vásárlásra.
0
2011. március 3., csütörtök 13:04
Kik is a rohadékok? A stúdió, aki elkészítette az ócska transzfert először? A kiadó, mert nem akar pár millát bukni ezen is? Vagy azok, akik letöltögetnek filmeket ahelyett, hogy megvennék? Vagy esetleg azok, akik megvették az első kiadást? Pontosítást szeretnék! :)
0