Totál egyértelmű volt. A csere miatti kavart így megúszhatják...
0
2011. március 2., szerda 19:55
1017
Mekkora rohadékok!
0
2011. március 2., szerda 18:21
35
Akkor nem is fogjuk megvenni:)
Köszi az infót.
0
2011. február 28., hétfő 19:58
62
Ezt az infót kaptam a SeIecttől: "Sajnos nem készíti el számunkra a Universal a kérdéses új kiadást."
Tehát nálunk ne várd a javított kiadást.
0
2011. február 28., hétfő 19:53
35
Gondoltam, hogy már nincs ez sem, de engem már csak majd egy újabb kiadás érdekel jobb képpel, és ha már lúd, legyen ugyan ilyen fém tokban.
0
2011. február 28., hétfő 8:57
62
Nekem tavaly augusztusban még azt mondták, hogy jön az új transzfer, de szerintem már nem lesz belőle semmi. A másik meg, hogy ezt a kidást már nem fogod itt megvenni, csak olyan helyen, ahol raktáron van, mert elfogyott az összes.
0
2011. február 28., hétfő 2:52
35
Na de mikor lesz nálunk is új kiadás? Mert látva a remastered verziót, ez így ebben a formában ennyiért teljesen felejtős, mivel az lényegesen jobb.
0
2010. július 25., vasárnap 3:50
6264
olyannyira nem csak azokról,hogy a tombstone esetében egyetlenegy korábbi dvd változat sem lett normális képminőséggel kiadva.még a vista series DC sem lett jó.
a bd-n lévő hd transzfer,mint ahogy korábban írtam is:nem hibátlan(elsősorbban sötét és élkiemelést észlelni bizonyos helyeken),de természetes képzajos,helyenként erős,máshol gyengébb transzfer.de nem is volt belőle soha igazán jó kiadás.
a gladiátortól még így is különb(ami szintén járt a lejátszómban),ami egy digitális,élettelen szűrőhalmaz bd-n.pedig annak dvd változa évekig tesztlemezként szerepelt csodás képe és hangja miatt.
0
2010. július 25., vasárnap 2:25
8977
Igen, tényleg közepes, hála az égnek, sokkal több ennél jobb és szebb képű BD-m van, de mivel a film óriási kedvencem, megvettem. Abban igazad van, ha olyan film, ami nem nőtt a szívemhez, akkor nem veszem meg! (Viszont akkor lehetne 10/10-es képe is! :))
0
2010. július 25., vasárnap 2:13
7074
6,5/10 vagy másképpen 3/5 azt jelenti: közepes.
Azért persze tudom, hogy ez nem csak a számokról szól, hanem hogy ki milyennek látja a képet a saját otthonában, mennyire rajongója a filmnek, stb.
0
2010. július 25., vasárnap 1:54
8977
Pedig a Tomstone képe nem rossz! Szerintem 6,5/10.
0
2010. július 24., szombat 20:12
8851
Pont így vagyok én is a Ragadozóval. Nyilván ráugranék én is, ha lenne belőle egy még jobb, mégis megvettem, mert ha nem lesz jobb, akkor legalább ez legyen meg, elvégre így is sokkal szebb, mint a DVD. A Galdiátor pl. számomra nem olyan fontos film, hogy mindenféle kiadását bevállaljam, bár a feliratos DVD után a háromlemezes digit is megvettem. A BD kimaradt, de talán ha bejönne hozzánk is a remaster, esetleg azt is bevállalnám. De ha itthon nem hozzák ki, akkor gondolom, te is örülsz neki, hogy legalább a korábbi kiadást be tudtad szerezni. Én meg nem fogok szomorkodni, ha csak DVD-n lesz meg. Több pénzem marad másra. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. július 24., szombat 19:52
803
Ez egy teljesen korrekt válasz.
jómagam megvettem az első kiadást, mert nagyon szeretem a filmet. Tudtam hogy nem a legjobb a képminőség, stb., és tudtam hogy lesz remasterelt változat. (Már akkor is híre volt)
Én bevállaltam,mert kellett a gyűjteménybe, ha úgy lesz pénz az újat is bevállalom.
Csak azt nem értem,ilyenkor miért siránkoznak akik megvették az elsőt. Már akkor is tudni lehetett milyen. Bevállalták, ez miatt nem kell most sírni.
0
2010. július 24., szombat 19:30
1193
jó bizony. és a legjobb az, hogy kis utánajárással és odafigyeléssel bárki oda kerülhet.
mikor én anno elkezdtem BD-ket gyűjteni kb 3 éve akkor gőzöm nem volt erről az egész DNR, grain stb mizériáról. viszont nagyon érdekelt a téma (Itt a fórumon derceto segített nagyon sokat a dolgok megértésében) és próbáltam minél többet megtudni, ezáltal pedig tisztább képet kapni a HD mozizás és úgy általában a filmkészítés rejtelmeiről (persze félreértés ne essék, eszem ágában sincs azt állítani magamról, hogy szakértő lennék az említett témákban).
mióta van némi fogalmam a dolgokról azóta sokkal nagyobb élmény a HD mozizás,- igaz, a dolog természetes velejárójaként az ember kényesebbé is válik bizonyos dolgokkal kapcsolatban.
én úgy gondolom, hogy nem én (és a hozzám hasonlóan vélekedők) tanusítottunk offenzív hozzáállást és illettük különböző jelzőkkel azokat, akik másként vélekedtek, csupán leírtuk, hogy mi is a probléma (ami jelen esetben nem szubjektív megítélés kérdése) a kiadvány képminőségével.
lényeg a lényeg, végre jön az új kiadás és remélhetőleg mindenki boldog lesz.
0
2010. július 24., szombat 18:51
4792
Én nem igen szoktam egy filmből több kiadást tartani, mert szerintem a józan ész határait bőven súrolja (ok, vmiből van vhs-em meg dvdm is, de ugye itt elég nagy különbségek voltak, nem úgy mint dvd és dvd között) Gladiátorból meg van a legelső 8 évvel ezelőtti dvd, meg majd meglesz a remaster blu ray. Alienből megvan a 10 éves Legacy box set, meg meglesz a mostani blu ray. Azért ezt a két kiadványt mondtam mert ezeknek jellegzetesen több féle kiadása volt az évek alatt. De pl a Gyűrűk ura BD-ket nem hiszem hogy le fogom cserélni egy adott esetben remaster kiadvány esetén. Minek... Esetleg az első részt, de azt sem vszínű...
Talán a Titanicból van a legtöbb formátumom.... vhs, cd, magnókazetta, dvd első kiadás, 4 lemezes dvd, meg majd blu ray...
Gladiátor esetében örülök hogy nem vettem meg az előző kiadást blu rayen, mert az tényleg egy jól elbaszarintott dolog volt. A mostani az korrektnek néz ki. (noha sztem ez sem tudja elpalástolni a szar cgi háttereket amiktől mindig a hányinger kerülget hogy egy ilyen kaliberű filmnél hogy lehet ekkora szar digital matte paintingeket használni...)
0
2010. július 24., szombat 18:14
511
Jó neked, hogy te a tömeg felett állsz...
0
2010. július 24., szombat 17:07
1193
inkább úgy fogalmaznék, hogy reménykedtünk. és szerencsére bejött.
de ha ez megnyugtat, a jövőben is lesznek bőven a Gladiátorhoz hasonló kiadások (lásd Predator), hiszen a tömeg ezt igényli. és akkor majd továbbra is lehet ezerrel isteníteni őket és büszkén lehülyézni azokat az igényes filmrajongókat, akik a filmeket úgy szeretnék viszontlátni otthon ahogy azokat a készítőik megálmodták.
0
2010. július 24., szombat 15:16
16458
"a digitalbits,beaver,hidefdigest és bluray.com évek óta a megmegbízhatóbb teszteroldalak."
még...
0
2010. július 24., szombat 15:03
511
Gondolom mekkora ásznak érzed most magad... Ti megmondtátok előre mi?
0
2010. július 23., péntek 18:21
1193
akkor sincs gáz, mert Bill Hunt állítása szerint Charles de Lauzirika is akítv közreműködő mind a 4 film BD változatának munkálataiban és ő is legalább annyira utálja a DNR-t, mint mi. :)
0
2010. július 23., péntek 18:14
8851
"A dvd-ből már tanulhattunk eleget..."
Így van.
Pár alapelvet le is fektettem a BD-re nyitáskor. Pl. nem veszek filmet szinkron nélkül, csak kivételes esetben. Jelenleg az Apocalypto az egyetlen csak feliratos filmem (és milyen jól döntöttem, hogy nem vettem meg Az 50 első randi-t vagy a Jég és föld között-et felirattal!). Arnie filmjeit persze felirattal is megvenném, de pl. vágottan már azok sem jöhetnének szóba. A képminőséggel kapcsolatban is megvannak az elvárásaim, de van olyan film, aminél ezt a szabályt is rugalmasabban kezelem.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. július 23., péntek 18:02
6264
a 3-ik rész is ? úgy tudom Fincher továbbra sem áll kötélnek...
0
2010. július 23., péntek 18:01
6264
de a Tombstone nem is DNR-es. :)
0
2010. július 23., péntek 18:00
1193
nem mindegy, hogy képzajról vagy filmszemcsékről beszélünk. utóbbi (a zajjal ellentétben nem fehér, hanem fekete színű) ugyanis a film szerves része, így annak eltűntése jelentős részletvesztéssel jár.
a Predatort illetően pedig van jobb, méghozzá az első kiadás ami oda-vissza veri az újat,- igaz, magyar vonatkozás nélkül. A baj csupán az, hogy sajnos elég jól fogy az új kiadás és félő, hogy a Fox ebből azt szűri le, hogy a jövőben nem éri meg fáradozni a jobb minőségért, a nép bekajálja a sz#rt is ha BD tokban van...a közelgő Alien transzferek miatt azért feltehetőleg nem kell aggódnunk, ugyanis rendezői felügyelet mellett készülnek.