Keresés

Panasonic TX29 PX 20P

2004. január 16., péntek 17:38
Ki néz Tv adást?
Én. Mivel a Híradót meg hasonlókat nem adják ki DVD-n
0
2004. január 16., péntek 16:13
A kérdés jogos: ki néz TV-adást a mai világban? Merthogy én nem.

Ezért is vettem egy TX-32PX10P típusú 16 : 9-es Pana TV-t!

Mikey-Soft
0
2004. január 16., péntek 14:55
Ki néz manapság TV adást ???
0
2003. december 13., szombat 17:43
Nem tudom,hogy csak én vagyok-e így,de néha olyan sz.r minőségű filmet adnak le a tv-ben,hogy a legroszabb vhs kazettámnak is jobb képe volt.
Szégyen,hogy ilyen hulladék minőséget  felraknak a műsorra.
0
2003. december 13., szombat 13:39
"A Panasonic tévéknek nem éppen a megszámlálhatatlan szolgáltatás az erőssége, viszont a képük verhetetlen."
-yup! Ezért vettem ezt!
0
2003. december 13., szombat 1:00
De lehet, csak akkor a másik csatornát a videóról kell nézned. Különben is tévé adásból egy is épp elég szar, nemhogy egyszerre KETTŐ?!?!

A Panasonic tévéknek nem éppen a megszámlálhatatlan szolgáltatás az erőssége, viszont a képük verhetetlen.
0
2003. december 12., péntek 22:14
ehhez csak gratulálni tudok. ennyi eszed van barátom.
0
2003. december 12., péntek 22:05
1 tuneres tv-be a PIP-et nem lehet úgy használni,hogy egyszerre két tv-adást nézek?A Panasonic TX-32PX20P-380 000-ért akkor nem lehet egyszerre két csatornát nézni,akkor mennyiért lehet?
Persze nem ez a legfontosabb egy tv vásárlásánál,de van akit érdekel!
0
2003. december 12., péntek 21:57
Nem rossz tévé ez, sőt! Jómagam a 32-es típust szeretném megvenni, csak jelenleg nem lehet kapni! A PIP miatt meg ne mérgelődj, elvégre ha műholdvevőd is van, az úgyis az AV bemeneten van és akkor mindegy.
Egyébként meg nem tudom, miért baj ha valaki topikot nyit mert szeretne valamit megkérdezni másoktól. Én is így döntöttem el a TV típust. Az viszont baj, hogy egyesek csak anyázni járnak fórumokra, azoknak inkább a piacot ajánlanám.
0
2003. december 12., péntek 21:23
Hát nem írták ki. Én is csodálkoztam, hogy ebbe az ár kategóriába PIP is kerül. Korán örültem. Mondjuk eljuthatnánk már oda, hogy ennyiért (sok ember több havi fizetéséért) kapjunk 2 tunert. Évek óta megvan a technika.
0
2003. december 12., péntek 20:27
Ricfiam: a válasz pofonegyszerű: a készülékben csak 1 tuner van, vagyis egyszerre csak 1 csatornát tudsz rajta nézni. Ahhoz, hogy egyszerre 2 csatornát tudj nézni, 2 tuner kell. Ezért szokták kiírni a PIP mellé, hogy 1 vagy 2-tuneres. A TX29 PX 20P különben sem az az árkategória, ahol már két tunert adnak.
0
2003. december 12., péntek 19:36
nem szar ez a topik, csak kissé gatyába kéen rázni az xpress fórumát. kategóriázálásra gondolok pl. esetleg lehetne kedvencek szekció, meg ilyesmi. én nem sűrgetem robit, tudom, hogy csak aludni jár ki az irodából. én csak hangosan gondolkodom. :]
0
2003. december 12., péntek 19:24
Neked szar. Nekem meg jó. Lehet hogy holnapra nyitok még vagy 20 topicot. Akkor mi lesz? Idejössz és nyomsz nekem egy format C-t? Ki vagy te, hogy minősíts? Hmm?
0
2003. december 12., péntek 19:24
Neked szar. Nekem meg jó. Lehet hogy holnapra nyitok még vagy 20 topicot. Akkor mi lesz? Idejössz és nyomsz nekem egy format C-t? Ki vagy te, hogy minősíts? Hmm?
0
2003. december 12., péntek 19:08
vettem a fáradságot, mert idegsítő, hogy minden szarnak külön topicot kell nyitni. van kb 5 topic aminek ez a témájába vág. csak körül kéne nézni
0
2003. december 12., péntek 17:12
Igen tudom, de nem fogom azért bekapcsolni a videót hogy használhassam ezt a funkciót.

Sutter, nekem fontos és érdekel mások véleménye a témáról. Mi van, nem fér el a monitorodon a sok topic? Arra azért vetted a fáradtságot hogy írjál valamit...
0
2003. december 12., péntek 15:06
újabb fontos topic....
0
2003. december 12., péntek 14:42
a video tunerén keresztül is mehet tévéadás, tehát két csatornát így is nézhetsz!
0
2003. december 12., péntek 13:20
Véleményeket kérnék...
Sikerült meglepni magamat karácsonyra eme gyönyörű televízióval! Panasonic TX29 PX 20P! A 72 cm-es Pana tv-k közt ez a "zászlóshajó". Fantasztikus tv, hibátlan kép, hang, szóval minden. Örömmel láttam, hogy ebbe a kategóriába is eljutott a kép a képben szolgáltatás. DE! Ezt úgy tudja, hogy 1 tv csatorna és bármely AV jelforrás (4 van ezekből) között választhatok. Könyörgöm, ennek mi értelme? Nézem a Sport 1-et és közben bele tudok nézni mi megy a videón vagy a dvd-n? Meg is lehet cserélni az ablakokat, tehát nézem a dvd-t vagy a videót és bele tudok nézni egy tv adásba. Ez érthetetlen. Kicsit átvertnek érzem magam, bár nem ezért a szolgáltatásért néztem ki ezt a típust. A bótban ki sem próbáltam ezt. Mindegy, tényleg nem ez az elsődleges szempont, hogy kép a képben, de ha már tudja, akkor miért nem teljes értékűen?
Szóval?
0