Verzió 1: Abba se (mindenkinek). Verzió 2: Jabba = Disney
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. március 29., csütörtök 23:05
52684
Jabba? Ezt most nem vágom. :)
most posts by TM
0
2018. március 29., csütörtök 22:58
3087
Vagy Jabba se.
0
2018. március 29., csütörtök 21:38
52684
Pedig ha tudnád, milyen csodálatos volt a Lázadók befejezése... Manapság Star Wars rajongónak csak az animációs univerzumban lehet maximális öröme! Abban viszont akkora, mintha sose lett volna Disney a világon.
most posts by TM
0
2018. március 29., csütörtök 17:01
8260
Lézercsúzli már régesrég nincs, a TCW-ben pedig soha nem is volt. :P
A porgok amúgy semmivel nem jobbak, mint egy lézercsúzli.
0
2018. március 29., csütörtök 16:44
7074
Ez igaz. A lézercsúzlit bojkottálom. :)
0
2018. március 29., csütörtök 15:56
52684
Te nem vagy tényező, mert még animációs filmig sem terjed a toleranciaküszöböd. :)
most posts by TM
0
2018. március 29., csütörtök 10:56
7074
Annyira nem jó szerintem.
0
2018. március 29., csütörtök 9:18
669
Én nem értem, hogy az alábbiak miért nem voltak elég beugrónak a számára. Lehet itt rizsázni, hogy a színészet nem copy paste, meg alkotói szabadság, nem kell Ford klón, elég a jelmez stb.. De..senki nem haragudott volna ha nagyon könnyen befogadható küllemű srácot kapunk. És mivel állítólag Ehrenreichet is ütni vágni kellett egy egy alakításért, szerintem sok gonddal nem lett volna több a relatíve kezdő Ingruberrel sem.
0
2018. március 29., csütörtök 1:55
52684
Hatalmas! :)
most posts by TM
0
2018. március 29., csütörtök 1:55
52684
Köszi! :) Ja, hát ez az egyik kedvencem!! Úgy még nem néztem meg a srácot, hogy Forddal összeméricskéljem, de elhiszem, hogy hasonlóak több mindenben. Mondjuk első blikkre is inkább őt választottam volna a Solo-film főszerepére, ez ennyi alapján sem kérdés...
Ha ennyire meggyőző akartál lenni, akkor úgy lett volna kerek, hogy egy linket is biggyesztesz, vagy legalább a "nagy film" nevét ideírod.
most posts by TM
0
2018. március 29., csütörtök 0:47
669
Anthony Ingruber. Kiköpött fiatal Ford. És tudja másolni az alakításait. Mi több, már nagy filmben is játszotta a fiatal fordot flashbackben. Youtube a barátod, érdemes! Szoknom kell majd ezt az Ehrenreich csávót, főleg mert ötször olyan széles az arca mint Fordnak. De a négy rostában maradt közül még így is a legjobb..
0
2018. március 29., csütörtök 0:25
7074
Hogy kit?
0
2018. március 28., szerda 22:59
1560
részlet egy másik oldalon található cikkből a Solo kapcsán..hogy mennyire igaz,azt nem tudom,de...
"A Vulture forrása arról is beszélt, hogy miért kellett szintén elég meglepő módon beszédtrénert felvennie a stúdiónak a főszereplő Alden Ehrenreich mellé. "Ő jó színész, csak épp nem elég jó" - mondta. Konkrét indokként azt nevezte meg, hogy a stúdió azt várta a színésztől, hogy pontosan utánozza Harrison Fordot, és ez nem ment elég jól neki. De szerencsére a tréner segített, és így Ehrenreich már eléggé "Ford-szerű" lett."
csak azért rakom be,mert kínomban röhögök,hogy annak idején mintha pont nem akarták volna,hogy copy/paste legyen az imitálás..vagy ha igen,akkor a frászért nem fogták meg azt z Ingruber gyereket :)
0
2018. március 11., vasárnap 22:07
8260
"mitől lenni tuti a szinkronos Disney BD, ha máshoz kerülnének a jogok,"
Mert talán az új forgalmazó majd nem lesz akkora f@sz, mint a PV és bevállalja azokat a számokat, amiket a Disney kér... az egész embargós dolognál rettentően kilóg amúgy is a lóláb, mindig is kilógott.
A SW sem lett volna, ha nincs MM. Inkább a Doctor Strange itt a kakukktojás.
0
2018. március 11., vasárnap 21:59
2692
Hát ez röhej. Ez volt a felállás a EP VII esetében, majd tavaly úgyfest normálizálódik a dolog miután kaptunk steelt is a Rogue One-ból. Most meg vissza, ahol a part szakad. Egyet nem értek: mitől lenni tuti a szinkronos Disney BD, ha máshoz kerülnének a jogok? Bár eső után köpönyeg, marvel és Disney filmek terén szerintem sokunknak ott a törés. SW eddig úgy vagy úgy csak jött itthon kéken.
0
2018. március 11., vasárnap 20:10
52684
A digitális angol már hasít a neten.
most posts by TM
0
2018. március 11., vasárnap 17:31
3087
Az is az év híre lesz, ha nem...
0
2018. március 11., vasárnap 15:47
52684
Csak akkor szabad elhinni bármit, ha már a polcokon lesz.
most posts by TM
0
2018. március 11., vasárnap 15:27
157
Az év híre lesz, ha végre átveszi valaki a jogokat a ProVideo-tól ( pl. Bonton Film) és újra jönni fognak a szinkronos hazai Disney BD-k.
0
2018. március 11., vasárnap 13:39
1755
A Star Wars Saga The Last Jedi BD/DVD kiadás fórum topicjában találtam ezt:
"Szia!
99%-os info: minden úgy van, ahogy eddig is tudtuk.
Lesz EP VIII BD, csak MM-ban, valószínűleg kétfajta borítóval és valószínűleg a múltkori áron (kicsit több, mint az átlag). Megint csak úgy lesz, hogy MM besegít a ProVideonak. A legvalószínűbb időpont a 04.26.
És amúgy (ha érdekel): májusig vannak a Disney jogok a Pro Videonál, utána vagy átveszi valaki és ilyen gond nem lesz többet (tehát jön minden mindig BD-n is), vagy nem lesz hazai Disney kiadás többet. Én előbbire voksolok. A Solo BD esetében kérdéses, addig eldől- e a jogi hercehurca."
0
2018. március 10., szombat 18:32
1333
Ezek csak a "Slip case"-ek a normál tok elején, nem?
A "Zölld" oldalon így láttam. Náluk lehetett ugyebár kapni korábban a fekete, plasztikus hatású, képeslapokkal megtűzdelt, szép Limited Edition változatát az előző epizódnak... Én olyan kiadást keresek az új részhez is. :)