Keresés

Star Wars

2018. február 2., péntek 16:16
Erről van szó?

https://www.libri.hu/konyv/George-Lucas-A-szarnyalo-kepzelet-11.html
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2018. február 2., péntek 14:11
Képes Enciklopédiák, keresztmetszetek meg a biográfiák jók. Plusz a Minden, ami Star Wars és az Évről évre is érdekesek, azokat már csak a kivitelezésük miatt is ajánlott gyűjteménybe tenni.
Viszont az első három Kozmosz-könyv marad mindig is a kedvencem, illetve A szárnyaló képzelet 1994-ből,ami Lucas addigi pályáját foglalja egy csodálatos könyvbe, Spielberggel, Coppolával, Kuroszavával stb.
most posts by TM
0
2018. február 2., péntek 13:57
Azt már a Szukits fordítói sem igen tudják követni...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. február 2., péntek 13:48
Nekem minden regény megvan - a háttérkönyvek valahogy sosem érdekeltek, meg ez a sok új dedós kiadvány sem -, és én sem bírom olvasásban követni a kiadás tempóját.

Előbb-utóbb viszont mindegyiket elolvasom.
0
2018. február 2., péntek 13:40
:D
most posts by TM
0
2018. február 2., péntek 13:39
Rendben! :)
Számomra még talány, hogy akarom-e az összes SW-regényt birtokolni. A mindenféle háttérkönyvvel együtt 100 SW-os könyvem és 100 képregényem van, de még ezeket sem olvastam el mind.
most posts by TM
0
2018. február 2., péntek 13:29
Bizony, az évszázad üzlete volt. :)
0
2018. február 2., péntek 13:10
Ne is gondolj bele! :)

Én szerintem 70-80 ezerért láttam valamikor a teljes sorozatot, persze csak a magyar kiadásokra gondolok, mert külföldön dupla ennyi rész jelent meg a sorozatból. Iszonyat ára van ma. Nekem szerencsém van, mert eddig egész jó áron úsztam meg egyenként a részeket, csak ez az 5. ilyen nehézkes. Ha egyszer beleakadsz az antikváriumban valahol 1000 forintért, akkor gondolj rám és szívesen átveszem 1200-ért. :) :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2018. február 2., péntek 13:07
Egészen pontosan 668 Ft. Egyszer, valamikor 2012-2013 környékén eladtam, pontosabban elcseréltem egy teljes Jedi-növendék sort Artuval, akkori áron kb. húszezerért. Most már a teljesnek nem is tudom, meddig futott fel az értéke.
most posts by TM
0
2018. február 2., péntek 12:58
OK, de akkor 2 példány kell. :)

Nekem 20-25 ezret érne meg maximum a dolog. Sajnálom, hogy annak idején nem követtem ezt figyelemmel, mert kb. 700 forint volt anno. Már csak ez hiányzik a teljes gyűjteményhez.
0
2018. február 2., péntek 12:56
39ezer? :D
most posts by TM
0
2018. február 2., péntek 12:52
Nincs mit. Kicsit meg vagyok lepve, hogy akad a könyvek között olyan, ami már 20 éve megjelent külföldön, hozzánk meg csak most érkezik. Mindegy, pozitívan állok hozzá, hogy végre megjelenik. Apropó! Holtak védelmezőiben nem tudsz segíteni? :) 40 ezerért nekem nem éri meg, angolul megvettem külföldről 5 fontért, de magyarul kellene.
0
2018. február 2., péntek 12:49
Naná hogy, köszi! :)
Most a novellagyűjteményt várom nagyon, az biztos jó lesz.
most posts by TM
0
2018. február 2., péntek 12:36
Aki még követi, annak tájékoztatására:

https://www.szukits.hu/coruscanti-ejszakak/4173-k-w-jeter-michael-reaves-karen-miller-star-wars-boba-fett-kelepceje-a-jedik-alkonya-arnyak-kozt-konyv-004157.html
0
2018. január 19., péntek 11:12
Kakukkként odakeveredtél és másról kezdtél beszélni, csak hogy mondj valamit, ami persze ellenem irányul. Neked van bajod, ez már sokadik ilyen alkalom, nem lehetett nem észrevenni, de mivel nem tartozott a témához, csak - mint írtam - gyenge beleerőltetés akart lenni, ezért szóvá kellett tennem.
most posts by TM
0
2018. január 19., péntek 10:26
Nem tudom, neked mi bajod van..semmit sem lehet megpróbálni megvédeni, amiről te mást gondolsz. Rögtön támadásnak veszed személyed ellen és pejoratív módon leszólod azt. A témát úgy látom lezártátok, de ezt el szerettem volna mondani.
0
2018. január 18., csütörtök 15:21
Hmm... csak nem egy Kurucz Dénes könyvből van az idézet? :)

Mindenesetre jó lenne mottónak valahová az oldal tetejére!
most posts by TM
0
2018. január 18., csütörtök 15:16
Egyikünk sem őrültebb, mint a világ, amiben élünk... Ugyi?:)
0
2018. január 18., csütörtök 15:13
Csupán az alapvető véleményemet írtam le. Biztosíthatlak róla, hogy ha magyarul szúrod be a kilenc oldalnyi sérelmed, akkor sem olvastam volna el. :)
De mint írtam akkor is, elfér itt, van már ebben a fórumban ennél cifrább dolog is, nem egy, melyek egy részében magam is kolompos voltam. Csak ennek a petíciónak az újabb angolossága késztetett arra, hogy felidézzem, mennyire erőltetted itt már korábban is az angolt, akár csak egy mondatban, vagy szójátékban, stb. ami kicsit olyan önszórakoztató cselekvésnek tűnik, de ha meg objektív vagyok, erre megint csak azt tudom kontraként felhozni, hogy más módon én is kiéltem magam itt korábban, szóval a végleges konklúzió megint csak az,  hogy egyikünk innen csúszik, másikunk onnan, vagyis mindannyian jól rátaláltunk egymásra ezen a geek helyen. :)
most posts by TM
0
2018. január 18., csütörtök 15:09
Na és azt tudod, hogy hívják a sabacc vuki megfelelőjét?
Sabacca:-P
0
2018. január 18., csütörtök 15:05
Ha valaki az új Star Wars filmmel kapcsolatban is érdeklődik a Star Wars-topikban, annak írom, hogy számomra most lett egyértelmű a Solo-film váza, miszerint Han ebben a filmben találkozik össze először Chewbaccával és Landóval is. Persze erről A Birodalom visszavágban hallani egy elejtett mondatot, ugyebár a sabacc" kártyajáték neve is elhangzik, de mindezt érdekes lesz élőben látni. A magam részéről várom ezt az újabb antológiafilmet!
most posts by TM
0
2018. január 18., csütörtök 15:00
Szerintem az sem rosszabb, mint a szar kazmus;)
0
2018. január 18., csütörtök 14:59
Mint láthattad, nem feltétlenül az adott társaság a célközönség, és hidd el, egy ilyen cikket épp elég volt angolul megírni. Gondoltam, azért így is megosztom, hátha azok, akik megértik, valamennyire értékelni fogják. De ha elég nagy rá az igény, hogy magyarul is olvasható legyen, akkor komolyan megfontolom a záros határidőn belüli lefordítását:)
0
2018. január 18., csütörtök 14:52
Mi ez a hajánál fogva iderángatott rossz példa? Ennyire ragadós a fontoskodás?
most posts by TM
0
2018. január 18., csütörtök 14:49
Persze hogy nem. Pedig pl. az Életrevalók franciául a legjobb. Vagy A faun labirintusa spanyolul.
De alapvetően arról van szó, hogy egy adott nyelvű társaságban udvariatlanság másik nyelven erőltetni a kommunikációt, s ez független attól, hogy abban a társaságban ki hány nyelven beszél. Persze ezt Te tudod, nem is konkrétan neked címeztem.
most posts by TM
0