Keresés

Star Wars

2012. május 26., szombat 18:27
Az első megjegyzésedre reagálva: :-)))))))))))

Nos, igen, nem is az a baj (vagy inkább de), hogy vannak a kiadások között selejtes példányok is, inkább az a baj, hogy több a selejtes, mint a jó. És ami még rosszabb az egészben, hogy 2 példányból kifogni a jót, úgy, hogy a kiadások 80%-a selejtes... Háááát, nem egyszerű, még matematikailag sem. :-D Egész szám biztosan nem jön ki. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. május 26., szombat 18:12
Most már csakazértis kedden veszem meg.. :-)
0
2012. május 26., szombat 18:06
Köszi az infót! :)
most posts by TM
0
2012. május 26., szombat 16:59
Bevallom féfiasan, hogy majdnem(de beugrott) rákérdeztem mennyinél járunk miközben rajta van az újságon a szám, úgyhogy erről valóban ennyit  :D

Am ez borzasztóan izzasztó lesz a későbbiekben, folyamatosan olyan példányt találni ami elfogadható állapotban van miközben ennyire sok sérült példány kerül forgalomba és örülsz ha 2 példányból tudsz választani...
Én azon gondolkoztam merjek e rendelni postai úton. Mert ki tudja azért attól amit látnék ha kézhez kapnám lehet elkezdene tikkelni a szemem.
0
2012. május 26., szombat 16:32
Persze, Gyulus nem akart rosszat tudom, nem is akartam neki támadni.

Bocs, Gyulus! Most rossz hangulatban voltam. :-)

Corvinus! Neked köszönöm az információt. A másik példány plexije felülről úgy el volt törve, hogy már szinte be is tudtam nyomni a tetejét. Így kérdés sem volt afelől, hogy ezt vegyem meg. Eddig (szerencsére) egyik makettem sem törött vagy sérült, így ne hogy már megszakítsam a sort. :-)))

Kösz mindent, találtam nekik új helyet, most már több is el fog férni.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. május 26., szombat 16:29
Foglalkoztam makettekkel ezért is látszott olyan direktnek a kopás. Más képeken is ilyen am
http://toys-collector-deagostini-star-wars-collection-pl.webs.com/DeAgostini_Star_Wars_2008_Edition_Poland_Polish_2011_front_m.jpg
Egyébként az, hogy nincs hozzá karton, meg a beroppant, törött plexi, az eltört tartós repcsik is épp eléggé elvonthatják az ember figyelmét az ilyen apróságokról.
Valóban látszik az újságon is, de jobban megnézve.
Gyulus meg csak azt mondta kissé figyelmetlen voltál ennyi.
0
2012. május 26., szombat 16:10
Köszönöm, megnyugtattál. Így már örülök neki. :-)
0
2012. május 26., szombat 16:10
Ezek szerint hülye vagyok, mondd ki nyugodtan.
0
2012. május 26., szombat 14:29
Nem is értem, ez miért nem esett le Tadamnak, hiszen a nyomtatott képen is látszanak a pöttyök. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. május 26., szombat 11:26
Akkor gyorsan nyugodj meg. Mert azok a le ,,pattogzódások" gyáriak. Az ilyen apró fogásoktól lesz a makett még élethűbb, részletesebb. Mint mikor a model vagonokat porosra festik.
Szép, és még a plexi karcossága is bőven tűrhető határon belül van.
0
2012. május 26., szombat 10:06
pontos = pontok
0
2012. május 26., szombat 10:05
Kedves TM!

Remélem megelőztelek az információval, és viszonozhatom azt a kedvességet, amit múltkor neked köszönhetek. Vagyis, hogy nem kell jövő keddig várni, megjelent a következő makett, a 9-es számú. Képeket alant láthattok.

Persze az az információ, hogy előbb jelent meg (megint), az mindenkinek szól, csak külön kiemeltem TM-et, amiért múltkor ő volt olyan rendes és szólt nekünk a korábbi megjelenésről.

Egyik szemem sír, a másik is. Miért? Mert a kis fekete pontos a maketten, sajnos festék lepattogzások, szóval nem makulátlan a dolog. Nem volt ugyanis sok választási lehetőségem, volt egy másik példány is, de annak meg olyan szinten volt törött a műanyag tartója, hogy még viccnek is rossz volt. Így inkább ezt vettem meg. Ez van, ezt kell szeretni. Kartonlap továbbra sincs hozzá, de már nem is lesz biztosan. Azért vegyétek továbbra is, ha még nem lankadt le eléggé a kedvetek.

0
2012. május 15., kedd 22:00
Nem arra tippeltem volna. :-D Viszont remélem, hogy Darth Maul hajóját megkapjuk, az igencsak érdekel...
0
2012. május 15., kedd 21:59
Az első képen felülről a második, a lépegető segge fölött. :)
most posts by TM
0
2012. május 15., kedd 21:57
Szerintem nem találnám meg. :-D
0
2012. május 15., kedd 21:55
Még a fiatal Owen bácsi hosszúvillás motorbiciklije is benne van, amivel Anakin elrepül buckalakókat irtani. :)
most posts by TM
0
2012. május 15., kedd 21:42
Köszönöm! :) Ilyet is beletesznek? Eléggé sok oldalról közelítik meg a témát. :) Persze lehet, hogy nálunk ez kimarad, de tényleg nem ismertem volna meg. :) T-H-X.
0
2012. május 15., kedd 21:38
Az Leia hajójának, a Tantive IV-nek a mentőkapszulája, mellyel a robotok a Tatooine-on landolnak. Nehéz felismerni, mert oldalról sosem volt igazán látható, de a négycsövű hajtómű tisztán látszik, amikor leválik a dokkolási helyéről.
most posts by TM
0
2012. május 15., kedd 21:32
Pontosan az. :) Nem tudom mi lehet...
0
2012. május 15., kedd 21:31
A kis lépegető és a Falcon között?
most posts by TM
0
2012. május 15., kedd 21:19
A 2. képen a 4. sorban, balról a 2. az mi? :)
0
2012. május 15., kedd 21:18
:-))) Rajta vagyok a témán, és a mai naptól kezdve minden nap imádkozom, hogy legyen majd nekem is. :) És szívesen.
0
2012. május 15., kedd 21:16
Látod, ezért kell megvenned a BD gyűjteményt, hogy memorizálhasd a járműveket.:) Kösz a képeket!
most posts by TM
0
2012. május 15., kedd 21:04
Igen, megint elcsesztem, reklámoztam, sajnálom. Qrva élet!!!
0
2012. május 15., kedd 21:03
Bocs mindenkitől, hogy lelövöm a poént, de íme a teljes kollekció, a Németországban megjelent 80 darab makett. TM figyelmébe ajánlom az utolsó kinagyított képet. Nálunk elvileg csak ennek a fele fog (ha megjelenik) megjelenni. Ahogy végignéztem ezt a sok makettet, egy csomó járművet meg sem ismerek.

0