Keresés

Star Wars

2012. április 20., péntek 7:04
Akkor meg sem vetted?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. április 19., csütörtök 23:41
Igen, én sem fogok többet rohangálni utána. Lehet, hogy most még sikerülne a huszadik helyen találni egy jót, de még - elvileg - 34 megjelenés hátravan, az meg 34x20 helyre rohangálást jelentene. Törött modellekért és gyűrött újságokért pedig nem fogok kajtatni, hogy még háromezret fizessek is mindezért, plusz benzin, buszjegy, taxi stb. Az élet túl rövid, hogy ilyen szarakodással töltsem. A Deagostininek azért dukál egy dörgedelmes levél.
most posts by TM
0
2012. április 19., csütörtök 16:22
Most vettem meg, aztán viszem vissza. A külső doboz két helyen volt repedt, törött. Azt hiszem hagyom az egészet, silány kiadás lett, pedig ígéretesnek tűnt.
0
2012. április 17., kedd 22:48
Most erre mit mondhatnék? Ez van.
Sajnos.
0
2012. április 17., kedd 22:42
:-((

Basszus, akkor nem egyedi a letörés.. Ezek szerint túl nehéz a romboló, vagy csak rossz a súlyelosztása, vagy csak szimplán kicsi a talapzat.

Végül is mindegy, szar a konstrukció. Már csak arra lennék kíváncsi, Németországban is letörtek-e? Vagy a már letöröttek jöttek ide???
0
2012. április 17., kedd 22:33
Te gyűjtői szemmel nézed a dolgot, viszont akik valóban tehetnének érte, azok sz@rnak rá.
most posts by TM
0
2012. április 17., kedd 22:28
Meg, hogy egyben legyenek a makettek. No jó ez nem vicces. De félek mire júliusban eljutok odáig, hogy a Naboo fighter-t megvegyem már lehet, hogy az egészet össze kell ragasztani...
Vagy nem jutunk el odáig. De nem akarom a falra festeni Voldemort-ot.
Egyébként lehet, hogy ébren álmodok, de nem az lenne a stílszerű ha lenne egy kicsivel nagyobb kartonlap mint az újság és annak a közepére pozicionálva lezsugorozni az adott lapszámot és erre csomagolni egy másik fóliával a makettet?
Egy rossz kartonpapír meg két ócska fólia csak belekalkulálható lenne ebbe az összegbe.
Vagy rosszul látom?
0
2012. április 17., kedd 22:01
Igen, pontosan. Azért, hogy ez a fólia, amit ráraknak, hogy egybe legyen az újság és makett, a szállítás közben ne gyűrje szanaszét az újságot. De úgy látszik, már nem fontos a gyűrődésmentesség...
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. április 17., kedd 21:58
Egyébként, hogy volt benne ez a kartonlap? Belecsúsztatva az újságba?
0
2012. április 17., kedd 21:26
Akkor még én szerencsés voltam, hogy csak a zacskó volt nyitva...
0
2012. április 17., kedd 21:25
Megvettem én is. Nekem is le van törve a modell a talpazatról...
0
2012. április 17., kedd 20:53
Megértem, én se vittem volna vissza, úgyse bizonyítható, hogy ott volt törött. De ennyi pénzért NE legyen törött... Sőt, 5 forintért sem.
0
2012. április 17., kedd 20:53
Egyetértek. Egyre szarabbak a kiadások, hol a méret nem passzol, hol az újság jön szanaszét, nekem széthullottak a lapok az előző kiadásnál... Kopott-karcos a doboz, stb... És mindezt megkapjuk darabját 3 ezerért...
0
2012. április 17., kedd 20:48
Már pedig én nem barkácsolnivalóra fizetek, hanem normális makettet akarok a pénzemért, így aztán hiába taxiztam át a városon, már csak egy ilyen szar árválkodott a polcon. Ráadásul a műanyag burkolat is ütött-kopott volt benne, márpedig én nem szándékozom kibontani a kollekciót.
Most frankón ott tartok, hogy hagyom a francba az egészet, úgyse lett sakkom se, és ezt sem nagyon favorizálom már. A Deagostini elmegy a büdös pébe, hogy így hétről hétre zülleszti a színvonalat. Ezeket a darabokat árusítaniuk kellene egy külön erre szakosodott üzletben, ahol külön mellé odaadnák a gyűrésmentes újságot is.
Ez így borzasztó silány, és még csak a hatodik számnál tartanak...
most posts by TM
0
2012. április 17., kedd 20:02
Valóban, én a szemgolyóból láttam 5 példányt az újságosnál pár napja. Persze a Tuning amiért meg mentem még nem volt.
0
2012. április 17., kedd 19:52
Nekem meg a romboló le volt törve a helyéről, s mint utólag kiderült, az őt rejtő doboz sem volt a hozzá tartozó kis kartonhoz rögzítve... Mintha bontott lett volna.

Mindez természetesen az után derült ki, hogy elhagytam az újságost - úgyhogy maradt otthon a pillanatragasztó. Most már olyan, mint újkorában.

S nem, nem vittem vissza. Ez sem műkincs, otthon tökéletesen javítható. :-)
0
2012. április 17., kedd 16:17
Sajnos nincs továbbra sem, ráadásul nekem még a fólia is nyitva volt vásárláskor. :( Egyre gagyibb az egész...
0
2012. április 17., kedd 16:05
Kartonlap van már újra az újsághoz?
most posts by TM
0
2012. április 17., kedd 16:02

0
2012. április 4., szerda 22:26
Az nekem is feltűnt, hogy ez nem annyira kidolgozott darab, mint a többi, de azért ez is mutatós. A méretbeli különbséget még nem láttam, mert még nem voltam otthon.

Amúgy a cégben kellemesen csalódtam, mert az X-wing tartója törött volt és futárral küldtek volna másikat cserébe (újságosnál sikerült kicseréltetni).
0
2012. április 4., szerda 20:49
Kezd szétesni az összhang... és a színvonal...
0
2012. április 4., szerda 19:37
Ami nem tetszik hogy nagyobb a doboz mint az eddig megjelent. Miért nem lehet valami egységes?
0
2012. április 3., kedd 16:44
Iszonyatosan kár, hogy azt a kemény kartonlapot már nem mellékelik, vagyis tartják a kiadásban, mert így az újság egyszerűen összegyűrődik. :( Ráadásul nekem sikerült egy olyan példányt kifognom, aminek a középső kis fémpöcke, ami tartja a lapokat, kijött, így majdnem hogy szétesnek a lapok. :( Ez van, ez volt az egyetlen, utolsó példány, választási lehetőségem nem volt... Képek.

0
2012. április 3., kedd 13:19
Ma voltam a lépegetőért. Az újságos pedig készségesen kérdezte, hogy megvannak-e a régiek, mert kaptak újra belőlük. Szóval, akinek valami hiányzik, az szerintem nyugodtan keresse újra az újságosnál.
0
2012. március 23., péntek 11:00
Falcon
0