Keresés

Star Wars

2012. március 23., péntek 11:00
Akit érdekelne még az első makett, annak írom, hogy VAN 1 eladó Millenium Falcom makettem, újság nélkül. Csak a makett.

Érdeklődni: orgadam@gmail.com
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. március 20., kedd 21:04
Hát ez is vicc.
Végre valami fogyna ebben az országban, abból meg nincs elég.
Én is hallottam, hogy 1-2 db jut egyes helyekre.
0
2012. március 20., kedd 21:00
Nekem is sikerült beszereznem - persze csak a 6 éves fiam kedvéért ;) - de nem ment könnyen, az újságoshoz csak 1 db érkezett, de azt reggel el is adta. Végül a Shell kútnál vettem meg, hozzájuk is csak 1 jött. Úgy tűnik nem az érdeklődés nagy, hanem a kiadott példány kevés.
0
2012. március 20., kedd 20:59
Mondjuk az tényleg elég durva, hogy már egy karton darab sem fér bele az árba.
Lehet, hogy ez is csak magyar specialitás ?:(
Remélem azért a makett mindig benne lesz:)
0
2012. március 20., kedd 19:45
Nyertél. Igaz, fel is tűnt, de azt hittem, hogy csak az enyémben nem volt, de ezek szerint már az sem jár hozzá... Hm... nem fog ez sok példányt megélni...
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. március 20., kedd 18:57
A legbosszantóbbat kihagytad: nincs hozzá kemény karton az újságban - így sokkal sérülékenyebb az egész.  :-(((
0
2012. március 20., kedd 18:35
Remélem most jó lesz. Sajnálom.

0
2012. március 20., kedd 18:23
Bocs

0
2012. március 20., kedd 18:22
El is lesz mellékletben?

http://ajanlo.kapu.hu/files/kpics/0000046/0000046687.jpg
0
2012. március 20., kedd 17:22
Nekem is van egy arzenál ilyesmikből, épp a minap hullott a lábam elé - szó szerint - mert pakoláskor kettészakadt a kezemben az a bazi nagy doboz, amiben ezek a kincsek vannak. A Baljós árnyak színes ceruzakészlet szét is gurult, mert levált a tartó hátulja az ütődéstől. Vígasztalhatatlan voltam egész este.
most posts by TM
0
2012. március 20., kedd 17:18
Ejha, ezeket én is gyűjtöttem anno, meg a Chupa Chups Star Wars nyalókás papírokat is...meg is utáltam rendesen a nyalókát.
0
2012. március 20., kedd 15:33
Nos, mivel még senki nem tett fel képeket a ma megjelent negyedik kiadásról és makettről, így akkor megteszem én. Bár nekem is csak most délután sikerült beszereznem, ugyanis reggel a Sp@rban még vagy már nem volt, csak a két hete megjelent Vader-hajó árválkodott ott a polcon, de az már megvan. Szóval akkor gondoltam délután megyek a másik helyre, onnan meg elvitték idő közben azt a két példányt, amit kaptak. A franc se gondolta volna, hogy ezt ennyire nehéz lesz beszerezni, már majdnem lemondtam róla, és mérgelődtem volna egész nap, de adtak egy tippet hol keressem, és szerencsémre ott találtam egy példányt. Szóval meglett ez is. De azért csak van kereslet rá, ha egy délelőtt alatt megvesznek ilyen drága, exkluzív újságot 3 ezerért...

Na mindegy, jöjjenek a képek.

0
2012. március 18., vasárnap 21:43
A Baljós árnyak 1999-es film.
most posts by TM
0
2012. március 18., vasárnap 19:55
Nem elfelejteni, aki érint. 2012. március 20. - KEDD.

4. szám

Anakin Skywalker vadászgépe

Az ETA-2 Actis a Delta-7-et, az Aethersprite osztályú Jedi vadászgépet váltotta. Ez az igen fordulékony hajó hamarosan Jedi elfogó vadászgépként vált ismertté. Ezzel a hajóval öregbítette legjobb Jedi pilóta hírnevét Anakin Skywalker, és ezzel a géppel vadászott Darth Vader az Erő fényes oldalának utolsó mestereire.
0
2012. március 12., hétfő 12:15
matáv sincs ma már
0
2012. március 12., hétfő 12:08
ki használ manapság telefonkártyát kisstílű bűnözőkön kívül?
0
2012. március 12., hétfő 12:06
Miket nem találok. Star Wars-al mindent el lehet adni:)
0
2012. március 11., vasárnap 17:17
Én is így gondolom, de ha valaki összegyűjti a 80-at/40-et, az sem kis pénz.
Kellemes csalódás volt, hogy a gép anyaga műanyag, így lehet több későbbi kiadványt is beszerzek :)
0
2012. március 11., vasárnap 17:11
Eddig arról volt szó hogy a 80 db-os teljes sorozatból 40 db jelenik meg itthon.
16 db-ért lehet, hogy kár lett volna elkezdeni árusítani.

(Vader gépe, Tie advanced X1)
0
2012. március 11., vasárnap 17:04
Nekem ma sikerült a Sólyom megvétele. 490 Ft-ot tuti megért. Vader Tie bombere ott maradt, erősen gondolkozom rajta...
Viszont az eladó azt mondta, hogy - az ő információja szerint - Magyarországon csak 16 szám fog megjelenni. Erről valami infó?
0
2012. március 9., péntek 15:15
Köszi az infót, nekem már meglett a Sólyom időközben, de másnak biztos hasznos lesz:)

Viszont Darth Vader vadásza nem TIE Bomber típusú, hanem TIE Advanced x1:P
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. március 9., péntek 15:15
Ja az első 490 ft-ért.
0
2012. március 9., péntek 15:14
Én is megvettem. Árkád  aluljáró szint középen, és még volt kettő. Ez két órája volt.
0
2012. március 9., péntek 11:41
Újpest központban (aluljáró) Relay-ben vettem Sólymot és még hagytam is ott legalább egyet (az volt kirakva a pultra csalogatónak), kint volt a 3. (Darth Vader Tie bomber), többet nem tudok segíteni... ;o) hajrá
0
2012. március 6., kedd 21:48
Egy Millenium Falconnal? :)
0