Keresés

Star Wars

2012. március 6., kedd 21:47
Thx, hálám örökké üldözni fog:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. március 6., kedd 21:45
Jól van, örülök! Remélem, ha ezt olvassa, értékelni fogja, hogy aggódtam érte. :)
most posts by TM
0
2012. március 6., kedd 21:35
Neki-neki :)
0
2012. március 6., kedd 21:31
Semmi gond, csak a Falcon miatt kattogok még, mert megígértem valakinek. Persze ha DNS-nek adod, akkor rendben van, én is miatta jelentkeztem. :)
most posts by TM
0
2012. március 6., kedd 21:27
Jó-jó-jó isten ments, hogy számon kérjelek, vicceltem :) De azért írtam :)
0
2012. március 6., kedd 21:23
Fogalmam sincs, reggel óta most értem megint gép elé.
most posts by TM
0
2012. március 6., kedd 21:11
Mán elvitte más basszus.... Írtam emailt, azzal mi a helyzet??? :)
0
2012. március 6., kedd 21:04
Nekem kell! :)
most posts by TM
0
2012. március 6., kedd 18:05
Akkor ennek a gyűjteménynek az ára szinte semmi ahhoz képest :D Nekem is van jogsim csak nem gépkocsiból. Hanem lánctalpas harcjárműből. Na ez most csak vicc volt. Nehézföldmunkagépből van:)
0
2012. március 6., kedd 16:47
Nekem kétszer kellett jogsit szereznem, szóval akkor előnyben vagyok... :-D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. március 6., kedd 16:33
Most majdnem azt mondtam, hogy bele se gondolj. De árban megsem közelítik egy B jogsi összegét:D
Mondjuk így sem olyan kevés azért.
0
2012. március 6., kedd 16:28
Sterilek. De hát ez van ha már úgy gondolták a birodalmiak, hogy fehérre pingálják:)
0
2012. március 6., kedd 15:58
Felkészültem, de még egyelőre anyagilag nem gondoltam át a dolgot... Kemény lesz.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. március 6., kedd 15:40
Nem néz ki rosszul Vader Nagyúr hajója :)) Én már sajnos az X-szárnyúról is kénytelen voltam lemondani, de egy AT-AT-nak vagy a Birodalmi Csillagrombolónak én sem tudok ellenállni, valamelyiket muszáj leszek én is beszerezni :)
0
2012. március 6., kedd 15:25
Én is nézegettem a számokat, de az AT-AT engem nem nyűgözött le valahogy. Persze szépen ki lett dolgozva az is, de azelőtt a szürke háttér előtt olyan jellegtelen... Persze tudom, hogy a Hoth-on se nagyon volt más mögötte (leginkább csak a kék ég), de azért mégis:) A birodalmi csillagrombolótól sem vagyok elájulva, elég fura pózban lett beállítva szegénykém.

Viszont a Lambda-osztályú űrkomp nagyon pofás kis darabnak tűnik, arra lehet, hogy 3000 Ft-ot - pontosabban 2990-et:P - is rááldozok:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. március 6., kedd 13:07
Akkor Tadi készülj fel, mert durva menet lesz...
Egyébként utánna számoltam, decemberre érjük el a 23. számot. Aztán még 7 hónap a 40-ig.
0
2012. március 6., kedd 12:18
Ahogy elnézem ezt a bővített listát, sajnos a legutolsóig mindegyik kelleni fog, így én tuti nem fogok semelyikről lemondani.
0
2012. március 6., kedd 12:01
Jááááj srácok.....na 2.990.-. Az is sok:(
De a lépegető és a Slave I tuti vétel lesz:D
Amúgy néztem az oldalt (http://www.deagostini.hu) már bővítve van a megjelenési lista!
0
2012. március 6., kedd 11:19
semmi gond ;) de sajnos meggondolandó számomra, hogy beszerzem-e mindet az ára miatt...lehet csak azok férnek bele a keretbe amik tényleg tetszenek :(
0
2012. március 6., kedd 11:09
Akkor elnézést kérek, ezt nem gondoltam volna, hogy felétek viszik mint a cukrot. :) Örülök, hogy jutott neked is belőle, meg nekem is. :)
0
2012. március 6., kedd 10:59
nem túlzás ez Tadi ;) 6-kor nyitott az újságos, 5 db-ot kaptak összesen és mikor odaértem már csak 2 volt belőle ;) és az enyém is csak 2990 Ft volt :))
0
2012. március 6., kedd 10:51
Ha valakit érdekel, nekem megvan az első szám, mind a repcsi, mind az újság... Mármint nincs rá szükségem, eladnám :) Persze bontott, a repcsi az érintetlen, az újságba lapoztam bele kicsit...
0
2012. március 6., kedd 10:48
Én is megvettem sikeresen. :) Kettő darab volt a polcon, így tudtam válogatni. :) R2 így nem tudott volna kicseszni velem, maximum TM, aki szerintem most is kettőt vette ebből. :)

Na látod, TM?! :) Ha Te veszed meg előttem itt Csabán azt a két példányt, akkor most már a Tom és Jerry gyűjteményt rágcsálnám. :-D

Ja, és az éppen hogy jutott kijelentés szerintem túlzó kicsit, nem? :)
Reggel 7:50-kor nem hiszem, hogy verekedtetek volna az utolsó példányért, nem Fairlane...?! :)

És az enyém is csak 2.990 volt. :)
0
2012. március 6., kedd 10:25
Nekem szerencsém volt, mert megkaptam 2990-ért.
most posts by TM
0
2012. március 6., kedd 10:14
3000 forintért én otthagytam, szerintem ennyi sok érte. Ezen a pénzen inkább veszek egy kívánságlistás filmet. Mondjuk a Tintin dobozt.
0