Keresés

Star Wars

2012. február 29., szerda 13:07
Ez az előzetes még mindig nagyon jó!

most posts by TM
0
2012. február 29., szerda 13:02
Írd be ezt még ötvenszer, és máris teljesül a kívánságod.
most posts by TM
0
2012. február 29., szerda 12:53
http://www.youtube.com/watch?v=P6UgjLFEOhc

: )
0
2012. február 29., szerda 12:43
Egy teljes oldal legyen legalább tele.
0
2012. február 29., szerda 12:05
Anyád a fogyatékos. Vagy a nagyanyád. A genetika néha átugrik egy emberöltőt.
most posts by TM
0
2012. február 29., szerda 10:31
"az a kiadvány nem kapható, sőt soha nem is volt kapható itt az Xpress-en!"

Bocs, nem akartam beleszólni, de nekem az jött le, hogy erről a dobozról írtál:

Ha igen, ez a kiadvány természetesen itt is kapható volt.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. február 29., szerda 10:17
Tadam és téglagyári megálló!
Mivel fogyatékosok vagytok, ezért még egyszer, de most már utoljára leírom, hogy az a kiadvány nem kapható, sőt soha nem is volt kapható itt az Xpress-en! Azonkívül mindenki tisztában van azzal, hogy nem csak itt lehet vásárolni DVD-ket, hanem ( most kapaszkodjatok meg ) majdnem mindenhol! Mivel én sem vagyok a pénzem ellensége, ezért, ha áruházban járok és meglátok valami érdekeset olcsón, akkor azt megveszem. De rengeteg DVD-t vásárolok itt is. Így nem rontom az Xpress forgalmát a hozzászólásommal, mert  (a lassú felfogásotok miatt újra leírom ) itt nem kapható a kiadvány.
0
2012. február 28., kedd 22:16
Hidd el ez sem kevés.
most posts by TM
0
2012. február 28., kedd 21:48
A prequel gyűjtőt utánnam dobhatnák 500-ért. Na jó, 2500-at is adnék érte.
0
2012. február 28., kedd 21:34
Nem is vártam mást, csak egy kitérő választ :)
0
2012. február 28., kedd 21:13
Nem tudom, én a disznósajtról írtam. :)
most posts by TM
0
2012. február 28., kedd 21:08
A SW olcsósága meg már tényleg több mint fél éves sztori és mindenki tud róla :D Aki eddig nem vette meg a DVD-s kiadásokat, ezután sem fogja, akkor sem, ha 500-ért dobják utána a 6 részt.
0
2012. február 28., kedd 21:05
Tulajdonképpen miért is védtek ennyire egy boltot? Ez bennem már többször felmerült. Én pont lesz*rom, mert ez csak egy bolt, ahova vásárolni járok alkalmanként, de ugyanúgy vásárolok máshol is. De őszintén szólva engem az ilyen hozzászólások sosem tudtak befolyásolni, hogy hol és mit vásároljak, mert most annyira olcsó... más lehet, hogy megvenné ott, de legalább megvenné, nem pedig várná, hogy Xpress-en mikor lesz olcsóbb ugyanúgy... a piac szempontjából (amin annyit szoktunk zokogni, hogy már 50 temetésre elegendő) tulajdonképpen jó lenne, ha más megvenné... hiszen Xpress-nek is érdeke, hogy pörögjön a piac, mégha nem is ajánl a másik bolt alá (ki tudja miért? hisz verseny van).
És ha annyit rontana egy ilyen hozzászóló az üzleten, már rég ki lenne innen tiltva...
És komolyan... most mit foglalkoztok, hogy ki mit posztol és mit reklámoz? Az Xpress úgysem fog csődbe menni, hiszen vannak állandó vásárlók, ti meg csak izgatjátok magatokat, hogy ez mekkora bunkóság. Az. Igen. És???
0
2012. február 28., kedd 19:49
Nem fogod többé világgá kürtölni egy ONLINE bolt felületén, hogy OFFLINE milyen termékek hol kaphatóak, ami még ráadásul konkurens is lehet? Ejha, na most akkor mi lesz velünk???
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. február 28., kedd 9:02
Erre még gyúrj rá, mert ez a riposzt gyengébb, mint egy kölesen érlelt hangtalan púzás.
most posts by TM
0
2012. február 28., kedd 8:49
Ne erőlködj, te bohóc!
0
2012. február 27., hétfő 17:02
hatalmas :))
0
2012. február 27., hétfő 10:54
most posts by TM
0
2012. február 26., vasárnap 22:22
Annak itt vagy te.
most posts by TM
0
2012. február 26., vasárnap 21:18
Így van! :-)
0
2012. február 26., vasárnap 21:13
Én tudom :D Bemész, balra fordulsz, elmész azon a folyosón végig, majd a végén jobbra fordulsz és mész előre :) Voilá ott is van a DVD-s stand :D
0
2012. február 26., vasárnap 20:59
Nesze, azért leírom végül azt is, hogy hol található pontosan. Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ, 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.  És azon belül a Saturn. Na, eléggé pontos vagyok, vagy esetleg még azt is megírjam, hogy pontosan merre és hány lépést tegyél meg a bejárat után? Ezután pedig örülhettek, mert a büdös életbe többet nem írom meg, hogy hol találtok ritkaságokat.
Te is rengeteg fölösleges hülyeséget szoktál beírogatni a fórumokba, de ezután, hogyha beleolvasok valamelyikbe, és találok olyat, amit te írtál ( nem lesz nehéz, mert állandóan írogatsz ) akkor majd én is elkezdelek oltogatni téged.
Az Intersparban viszont inkább a zöldségek közt kutakodjál, mert neked a gyökér való!
0
2012. február 26., vasárnap 20:45
Kivel találkoztál személyesen? Kit ismersz?
0
2012. február 26., vasárnap 4:10
Nincs gond, ismerem őt, nemrég találkoztunk személyesen, s akkor csupa jót mondott rólam. Gondolom, hogy komolyan is gondolta, így aztán neheztelésre semmi oka.
most posts by TM
0
2012. február 26., vasárnap 4:06
Merthogy valójában a Nosztalgia marhapárizsi volt akciós. A disznósajtot sose nézem, mert nem szeretem. Viszont a Gyakran ismételt kérdések olvasását kedvelem. Például ezt a részt:
...töröljük azokat a hozzászólásokat, amelyek bármilyen konkurens üzlet, bármilyen termékét, akcióját, árát reklámozza (pl. Itt most nem kaptahó XY film, de itt és itt hegyekben áll! Most X forinttal olcsóbb itt és itt ez és ez a film! stb.).

Na most az ominózus hozzászólás több esetben is "pocsék" (hogy kedves Dezoxiribonukleinsavat is bevonjuk) egyrészt etikátlan, mert más boltot reklámoz, másrészt logikátlan, mert a hozzászóló olyasmivel szöszöl, ami számára tök érdektelen, harmadszor pedig ahelyett, hogy leírná pontosan (ha már ezt akarja) a beszerzési helyet, inkább azt domborítja ki, hogy ő mekkora arc, amiért önzetlenül oszt meg információt. Pedig valójában nem osztja meg, csak fölösen firkálgat, így aztán marhára nem profitál belőle senki.
most posts by TM
0