Viszont legnagyobb meglepetésemre az újságban volt egy karton. Így elég stabil lett a cucc.
0
2012. február 21., kedd 19:45
16089
Igazán nincs mit, de így se tudtam segíteni. :-( Csak belegondolok, hogy előttem volt 3 (!!!) darab, most meg egy sincs. :-( Remélem azért sikerül beszerezned, hogy a gyerkőc is örüljön neki. Esetleg online aukciós oldalakon is nézz körül, de egyben biztos lehetsz; ha látok valahol is egyet, azonnal megveszem majd, és utána értekezünk. Észben tartom a dolgot.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. február 21., kedd 19:44
16089
Neked sem volt már az a nagy háttér karton hozzá, ugye? Az csak az első számhoz járt...?!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. február 21., kedd 19:39
2464
Én kidobtam a falcon búráját mett törött volt sajna.Párat még biztos megveszek aztán kitalálok valami tartót nekik.
Ezt meg most találtam,állat nagyon:
0
2012. február 21., kedd 19:12
8260
Azért ezek az Easy Kit Pocketek nagyon-nagyon kicsik ám... :-((
Kb akkorák, mint ezek az újságos makettek, de nincs hozzájuk kalitka, meg háttér.. Ellenben az Esy Kit normál makettek, nagy dobozban azok jók.
A sorozatról meg anynit, hogy természetesen csatlakozom TM véleményéhez: ezt érdemes gyűjteni, ha valaki megteheti. Szép lesz egyben az egész, akár 40, akár 80 darabos lesz. Azt még én sem tudom, hova fogom tenni, de majd megoldom.
Más: valóban be fogom szerezni a hiányzó darabokat külföldről - csak jó lenne tudni, mik is lesznek azok. Ez viszont ugyebár majd csak a vége előtt derül ki. Ugyanakkor ez sem lesz egyszerű: a DeAgostini.de csak Németországba, Ausztriába és Svájcba szállít. Esetleg kell írnom Bumbumnak, hogy vegye át a cuccot és adja postára nekem. Megoldom, ha kell.
A makettek mellet ismét szeretném felhívni mindenki figyelmét az újság tartalmára is: újfent mélyebbre ás a SW univerzumban, bőven használva a könyvek háttéranyagait is. Kiváló. Látszik, hogy aki írta, értett hozzá és szerette az egészet.
0
2012. február 21., kedd 18:35
5528
Easy Kit, ezek is jól néznek ki.
0
2012. február 21., kedd 18:28
3088
Tadam, ez rendes dolog tőled. De az időben sajnos csak előre lehet menni, max vissza a jövőbe:) Amúgy én tutira megvenném tőled egy ezresért az 1. számot, ha bezsákoltad volna;)
Ami a film vagy makett kérdést illeti, tényleg nem könnyű döntés. Nekem sajna nem áll módomban most annyit rááldozni, hogy a lap minden egyes kiadását megvegyem, akkor ugyanis filmeket nem tudnék venni a rászánt keretből. Így is van egy jelentősebb lemaradásom, amiket mindenképp be akarok hozni, de ha sokáig halogatom a dolgot, akkor időközben még tovább bővül a lista az újabb megjelenésekkel, én meg teljesen el leszek havazva.
Legfeljebb egy-két kiadást megveszek majd az SW-ből, amikor olyan makettek lesznek, melyek még a többinél is jobban kellenek. Amúgy az összeset én se tudnám hová tenni - már a filmeket se nagyon tudom:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. február 21., kedd 17:56
16089
Kösz a választ. Na, egyelőre legyünk túl a 40-en, aztán majd meglátjuk... :)
0
2012. február 21., kedd 17:55
5528
Meg kell építeni őket:) De am meg lehet rendelni őket kintről.
0
2012. február 21., kedd 17:51
16089
Értem. De akkor mi lesz a maradék negyven makettel? :)
0
2012. február 21., kedd 17:50
5528
40-re tervezik itthon. De kétségeim vannak affelől, hogy eléri ezt a számot, de jó lenne ha igen.
0
2012. február 21., kedd 17:48
5528
R2 is osztja a lelkesedésed. Még kintről is rendelné tovább ha 40nél leállna itthon. Még én is mert a Naboo Cruiser-t nagyon szeretném.
0
2012. február 21., kedd 17:46
16089
Darth Vader hajója náluk a hatodik, nálunk meg az lesz a harmadik...
0
2012. február 21., kedd 17:45
16089
Ne is említsd! :)
0
2012. február 21., kedd 17:45
5528
Főleg ha belegondolsz, hogy még mellé jön 5-10 BD is havonta...:D
0
2012. február 21., kedd 17:44
16089
De most akkor nálunk 80 kiadás lesz? Az elég sok, nem?
0
2012. február 21., kedd 17:44
5528
Nálunk a 4. Anakin vadásza. A német változatban ez a 3-as. Elképzelhető, hogy lesz benne egy kis sorrendváltozás.
0
2012. február 21., kedd 17:40
16089
Egyébként én úgy tudom, hogy a következő szám még mindig nem lesz 2.990, hanem 2.490...
0
2012. február 21., kedd 17:38
16089
A Falcon nem nekem kellett, hanem DNS társunknak. Nekem sikerült beszereznem még 12-én. Basszus, ha tudom, hogy ennyire hiánycikk lesz, akkor megveszem azt a 3 darabot, amit annak idején láttam a Sp@rban... 3 volt egymás mellett, de akkor már nekem nem kellett...
Na, ha visszamehetnék az időben, akkor biztosan megvenném őket, hogy segíthessek másnak. :(
0
2012. február 21., kedd 17:28
52684
Jut eszembe, az operás projekt elakadt, miután már nem tudtam a város egyik helyén sem normális állapotú, nem összenyomorgatott kiadványokat találni, úgyhogy csak remélem, hogy a későbbiekben lesz ezekből is ép külsejű maradék.
most posts by TM
0
2012. február 21., kedd 17:25
52684
Majd kidekorálom velük az irodát. :)
most posts by TM
0
2012. február 21., kedd 17:00
7074
A kedves feleséged nem fogja javasolni, hogy építs magadnak házat a kis makettes dobozokból valahol máshol? Nálunk fennállna ennek a veszélye. Nem a pénz, inkább a hely miatt.
0
2012. február 21., kedd 16:39
52684
No akkor hadd legyek én a leglelkesebb, mert nekem eszem ágában sincs lemondani egyik darabról sem, ha már egyszer elkezdtem gyűjteni. A drágaságuk pedig viszonylagos, két makett egy BD, vagy két DVD árába kerül. Ha nagyon küszöbrágósra fordul az idő, legfeljebb nem veszek filmet, azok megvárnak később is, viszont ezek a makettek nem.
most posts by TM
0
2012. február 21., kedd 16:12
6697
Egyetértek, és remélem sikerül beszerezned/beszereznetek a Sólymot is, mert az is nagyon szép lett. Ha maradna ez a 1490-es ár, gond nélkül gyűjteném az egész sorozatot.
0
2012. február 21., kedd 15:57
16089
3 ezerért már én is elfogok gondolkozni a beszerzéseken, mert havonta 6 rugó nem kevés pénz... Ez még azért ennyiért megérte, nagyon is...