Keresés

Star Wars

2012. február 21., kedd 15:41
Nagyon pofás :)) Én is meg fogom még venni mindenképpen ezt a számot, utána viszont sajnos én is spórolgatni fogok, és csak hébe-hóba szerzem be a lapszámokat. Ha a német megjelenés sorrendjében fognak kijönni, akkor a 4, 5, 12, 21, 32, 40-es biztos kelleni fog :D
0
2012. február 21., kedd 15:36
Ma én is megvettem a 2. számot az X-szárnyúval 1490-ért. Ehhez az árhoz képest egészen igényes kis makett ez:) A későbbi, 3000 Ft-os kiadásokról inkább lemondok...

Az 1. számot viszont a Falconnal jó lenne beszerezni 490-ért, már ha lehetne még kapni valahol. Ez ügyben azzal biztatott az Inmedio újságosa, hogy szerinte elképzelhető, hogy március 2-odikán még kapnak belőle. Úgy legyen...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. február 21., kedd 15:30
Torzít, nem ferde. :) Milyen éles szemed van?! :) Grat.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. február 21., kedd 13:28
Torzít a plexi, vagy a háttér oldalon lévő felső szárny lézerágyúja(? nem tudom pontosan mi a neve) felfele hajlik? A makettos korszakomnak ,,hála" az ilyeneket észreveszem.
0
2012. február 21., kedd 12:22
Ez még csak egyelőre feleannyiba került...
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. február 21., kedd 11:57
remélem még kapni fogok..de 3000 ft-ért kéthetente elgondolkodom, hogy folytatom e vagy majd csak azokat veszem meg amik tetszenek...
0
2012. február 21., kedd 10:19
Nos, megvettem a 2. kiadást. Nem nyitásra mentem, de majdnem. :) Így is ez az 1 példány volt a polcon, nem volt túl sok választási lehetőségem. Ajánlott fogyasztói ára 1.490 Ft.

Képek:

0
2012. február 20., hétfő 17:20
SW modellek
most posts by TM
0
2012. február 20., hétfő 17:09
Na, ez akkor jó hír!!! Holnap kiderül. :)
0
2012. február 20., hétfő 17:07
Aztán a 3.-tól 3e számonként? Elsőként a 4. szám fog érdekelni, Anakin elfogóvadásza. A teljes szériát(80 szám) nézve kb 35-re vevő lennék.
Bár még azt is jó lenne tudni, mely modellekkel jönnek a lapszámok nálunk...
0
2012. február 20., hétfő 16:01
Nekem 1500-at vagy 1590-et mondtak a másodikra.
most posts by TM
0
2012. február 20., hétfő 15:57
Jaaaa, értem. :) Bocsánat, elsiklottam ezen megjegyzést felett. :) Nekem szerencsére sikerült megvennem még eredeti áron az első kiadást, így majd holnap vagy valamikor a héten követi a második szám. De akkor most tényleg kapásból 2.990 Ft lesz a 2. szám? Nem valami 1.490? Szerintem inkább kellene fokozatosan emelni az árat, mint rögtön a hatszorosára, mert így elmegy az ember kedve rögtön a dologtól...
0
2012. február 20., hétfő 15:52
Arra írtam, hogy akinek az elsőből kell, az menjen nyitásra, hátha jut neki.
most posts by TM
0
2012. február 20., hétfő 15:47
Én sem fogok már nyitásra odamenni, mivel hogy sokkal drágább lesz a második kiadás, így szerintem nem fogják 10 perc alatt elkapkodni. Majd odamegyek valamikor napközben, nem aggódom én sem.
0
2012. február 20., hétfő 13:57
A későbbi lapszámokért már nem fogok aggódni, ilyen áron nem fogják vinni mint a cukrot.
0
2012. február 20., hétfő 13:45
Az utórendelés (ha lesz) szerintem a második számmal futhat be, azért is írtam, hogy holnap reggel érdemes a standoknál kezdeni, vagy pedig ma kell lezsírozni, hogy tegyék el holnap.
most posts by TM
0
2012. február 20., hétfő 12:44
Szerintem vagy az van, hogy végleg elfogyott kis hazánkban az Alumínium Falcon, vagy megtartották a maradékot az online utánrendelőknek, ami viszont már 3100 Ft-ot kóstál példányonként... (Lásd a www.deagostini.hu honlapján.)

"Jó" kis üzleti fogás lenne, de ne legyen igazam.

Egyébként szinte hihetetlen, hogy az internetes információdömping korában is le lehet maradni egy-egy kiadvány megvásárlásáról, főleg ha a megjelenés után már egy-két nap késlekedés is "végzetes", egy teljes hét meg pláne.
0
2012. február 20., hétfő 12:10
Sajnos utórendelést nem kaptak az újságosok, az én gyerekem egy hete sír, hogy neki nem jutott és nem tudom sehol megvenni neki, pedig van újságos haverom. Rendes volt, mert mindennap utánrendelte, de nem kapott újabb szállítmányt azóta sem. Azért reménykedek egy utánnyomásban, mert azt mondta, hogy rengetegen keresik.
0
2012. február 20., hétfő 11:57
Az már reménytelen, ha csak az újságosok nem kapnak utórendelésben belőle. Ma menj el az újságosodhoz és kérdezz rá, tetesd félre, hogy ha jön, ne maradj le róla.
most posts by TM
0
2012. február 20., hétfő 11:15
Nem. Belenéztem az újsága jobban, de eddig nem tűnt fel, hogy a 0. rész is az első kiadás között van, a poszterre van ráírva, így nem aggódom a beszerzése miatt.
Szóval a 0. és egyben 1. rész is a Millenium Falconos kiadás. A következő holnaptól jelenik meg, az lesz a 2. kiadás. Nekem az első megvan, a második holnaptól lesz meg.
0
2012. február 20., hétfő 10:56
Az 1. rész az nem az X-winges? És neked már megvan? Úgy tudtam, csak holnaptól (21-edikétől) lehet kapni...

Az "Alumínium Falconost" viszont már sehol sem találom:(
0
2012. február 20., hétfő 8:27
Ez valóban a peremvidék. De Debrecen 50km-re van, az kocsival másfél óra vagy kevesebb oda-vissza. Am 15km-en belül van másik mozi(meg sok minden más is) is amit szépen felújítottak csak még nem mükszik, de ott nem lesz 3D érzésem szerint. Szóval ez a közel de mégis távol esete.
De mindezek ellenére sem vágyom városba cseppet sem, itt elég nyugis és jó levegő van:)
0
2012. február 20., hétfő 6:08
Most nézem csak, hogy ez a 0. rész - Bevezető lapszám nekem nincs is meg. Ezt hol lehetett kapni korábban? Mert az 1. résszel nem adták együtt.

Tud valaki segíteni? Azon kívül meg, a 2. rész már kapásból 3 ezer lesz?
0
2012. február 20., hétfő 1:08
Hát igen, ez az átka annak, ha valaki a semmi közepén lakik, valahol a peremvidéken. Arrafelé talán még OTP sincsen:)
0
2012. február 19., vasárnap 22:30
Jó fej vagy:) De ezt most buktam. A BD kiadást választottam a mozi helyett, úgyhogy most már mindegy. Kicsit sírok még csedben aztán beletörődöm, hogy így jártam.
Majd a A klónok támadása-t igyekszem nem kihagyni, ha egyáltalán lesz belőle vlmi.
Am mozijegyre valóm lett volna meg popcornra is kis kólával, csak buszra nemLOL.
0