Keresés

Star Wars

2012. február 19., vasárnap 21:06
:)
most posts by TM
0
2012. február 19., vasárnap 21:05
Srácok, valahogy dobjuk már össze Corvinusnak azt a mozijegyet...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. február 19., vasárnap 20:35
A Port-on is elég sokan csalódottak a 3D miatt. Bár ez engem egyáltalán nem vigasztal és még ezek után is szívesen néznem meg a Baljós árnyak-at moziban:(
Vagy 10 év kihagyás után moziznék újra.
0
2012. február 15., szerda 19:51
Melyik moziban nézted?
0
2012. február 15., szerda 19:19
Megnéztem moziban a Baljós árnyak 3D-s változatát, de elég gyengére sikeredett. A 3D hatás szinte nulla.
0
2012. február 14., kedd 13:58
Nem volt Deagostini SW. Elkapkodták mindent, után rendeltek belőle erre a hétre, de én már nem megyek be külön azért. Viszont vettem helyette ezt
0
2012. február 13., hétfő 18:57
A Csillagok háborúja jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy különböző jelenetei hosszú évek óta beszédtémának számítanak, például az is, hogy vajon Han Solo lőtt-e először. George Lucas végre megmondta a frankót.

A Hollywood Reporternek adott interjúban egyrészt sokadszorra szögezte le, hogy ez csak egy film, nem pedig egy vallási esemény, amiben a legkisebb változtatást is világvégének kellene érezni bárkinek is. Szerinte más filmeknél is történnek változtatások, erre példaként a Szárnyas fejvadász különböző vágású verzióit említi. Ehhez képest a Star Wars alapvetően mindig egy verzió volt, amit a technikai fejlődés során utólagosan javított azokon a helyeken, ahol hibát, hiányt érzett, ahol a korábbi fejlettségi szint nem tett lehetővé, hogy eleve azt láttassa, amit szeretett volna. Például a Baljós árnyak Yodáját eleve CGI-ban szerette volna mutatni, csak nem volt biztos a végeredményben, így a hagyományos báb mellett döntött, majd amikor már tuti volt a fejlettebb technika, kicserélte tökéletesebbre.

Az ominózus Han Solo-Greedo jelenetről pedig elmondta, hogy sohasem Han Solo volt a kezdeményező, csupán a közeli felvételek miatt az eredeti verzióban nem látszódott, hogy Greedo akar lőni először, ezért született meg az egyértelműsített feljavított verzió, hogy világos legyen, hogy Han nem egy hidegvérű gyilkos. Azok a rajongók, akik mégis ezt hitték, nyilván csalódottak, mert nekik Solo ettől még vagányabb fickónak számított, Lucas viszont épp az ellenkezőjét kívánta nyilvánvalóvá tenni, azt hogy Han lövése nem akció, csupán reakció.
Végül pedig egy Indiana Jones 5. -tel kapcsolatos kérdésre azt válaszolta, hogy már javában írja a forgatókönyvet.
HAJRÁ! :)
most posts by TM
0
2012. február 13., hétfő 9:32
Az nagyon jó lenne, csak nem győzném 6e forintjával havonta:(
0
2012. február 13., hétfő 9:09
3D-ben meg még látványosabb. :)
most posts by TM
0
2012. február 13., hétfő 3:05
Ha tudnám kinek írjak,lenne ötletem egy best movie vehicle sorozatra is...Hutchék kocsija,KITT,Elenor,Batmobil..stb..stb..:)
0
2012. február 12., vasárnap 22:32
Én speciel mindig is szkeptikus voltam a 2D-ről 3D-re konvertálás eredményességét illetően. Egy eleve 3D-ben forgatott film más tészta, de az sem olyan, mint a valódi világ látványa, lévén a kép fókuszáltsága fix, aminek muszáj alávetni magadat nézőként, ha jó élményt akarsz. Tehát nem teheted meg, hogy ha az operatőr az előtérbe álló szereplőre fókuszál, te átfókuszálj a háttér egy részletére. Ez még 2D-ben inkább működik, mint 3D-nél. Én amondó vagyok, hogy szép és jó a JÓ 3D, de nem kellene feltétlenül erőltetni minden 2D-s filmnél. A SW EPI pl. elég látványos film 2D-ben is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. február 12., vasárnap 21:45
Annyira bejöhetett a sor, hogy egy másik cég is kapott az alkalmon, és elindított teherautós és buszos sorozatot is, 30-30 modellel.
Nekem megvannak az eddigi modellek, és annyira rákaptam, hogy emellett gyűjtöm az orosz sima sort (120 db-os lesz) és szolgáltató járművek sort (60 db-os lesz), illetve a Román sorozatot.

A többiektől bocs az offért!
0
2012. február 12., vasárnap 21:34
Akkor már abba is szép pénz van,ha valaki gyűjtötte.De ezek szerint az bejött itt.
0
2012. február 12., vasárnap 21:32
A Retroautós sor még megy, jövő héten jelenik meg a 62. modell, és jelenleg 70 darabosra van hirdetve a sorozat, de a hírek szerint várható hosszabbítás. (a Lengyeleknél pl. 120 darabos lesz a gyűjtemény)
0
2012. február 12., vasárnap 21:20
Biztos,hogy azért.Nem tudom a retroautós még megy-e,de azzal is így volt,és a DC szuperhőseivel is (de az nem Deagostinis).Amúgy sajnos ezek a sorozatok a legtöbb abbamarad,mert a kezdeti érdeklődés és olcsó ár után lanyhul az érdeklődés.Arról nem is beszélve,hogy a legtöbb kétheti megjelenésű,ami azért egy 3000 FT-os lapnál kifejezetten hátrány.
0
2012. február 12., vasárnap 20:55
Aha, értem. Akkor talán halvány reménysugár, hogy talán azért kezdték el újra, mert megérte tavaly is kiadni azt a négyet.

Köszi a választ.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. február 12., vasárnap 20:52
Hello!

Nekem nem voltak ennyire negatív tapasztalataim. A kép szerintem szép volt, a szándékosan torzított hátterket leszámítva éles és gyönyörű. A hang viszont valóban nem volt nagy eresztés, nem üvöltött annyira, mint otthon szokott. :-)
De ez - tekintve a sok gyereket - inkább szándékos beállításnak tűnik, mint kópiahibának.

Ergo: vagy a mozid, vagy a kópiád volt peches, de nem általános a dolog.
0
2012. február 12., vasárnap 20:51
A tavalyi 4 szám csak próbasorozat volt, minden DeAgostini sorozatnál így tesztelik az érdeklődést.
0
2012. február 12., vasárnap 20:47
Annyira nem akarok beleásni a témába, csak teljesen felesleges elkezdeni újra kiadni őket, ha sose fogják befejezni. Meg így a vásárlók is rosszul járnak, mivel soha nem lesz teljes a gyűjtemény.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. február 12., vasárnap 20:46
Fogalmam sincs. Hívd fel őket... :-))))))
0
2012. február 12., vasárnap 20:33
Egyébként kösz, R2!!! Most jött az e-mail!!!!!!!!!!!
0
2012. február 12., vasárnap 20:31
És miért hagyták abba? Ha anyagi okok miatt, vagyis nem vették annyian, akkor most se biztos, hogy 3 ezerért tódulni fognak érte...
0
2012. február 12., vasárnap 20:25
4 számig. Most kezdték újra.
0
2012. február 12., vasárnap 20:20
És tavaly mikor elkezdték meddig jutottak a kiadással?
0
2012. február 12., vasárnap 20:13
Ma vagy tegnap olvastam nem is tudom hol,hogy kiadta valamelyik cégnek a turbózást..nem is értettem,hogy ott ül a világ egyik legjobb trükkcégén és nem azokkal csináltatja..ez is kész röhej így külsős amatőr szemmel nézve..Pedig amennyi CGI van ezekben a részekben,az egészet akár a Pixar is újra renderelhette volna igazi 3d-ben és alávághatták volna a szereplőket:)
0