Keresés

Star Wars

2012. február 12., vasárnap 19:45

16026.  georgie1    
(2012. február 12. - 8:42)  

Pénteken nagy várakozással ültem be az EP-I re és hát sajnos csalódnom kellett!

Ahogy R2-D2 is leírta minimális volt a 3D hatás és egyszerűen nem dobta meg a
filmet, a párommal már azt hittük a mi szemünkkel van a baj,nem akartuk elhinni hogy Lucas az ILM ennyit tudott kihozni a technológiából. Azt gondoltam ha valaki hát
ő feltud hozni real 3D-re egy 2D-ben leforgatott filmet,de sajnos a varázslat elmaradt!!
A másik problémám és ez lehet, hogy csak az én pechem az a minőség volt.
Az Alle-ban néztük ahol annak idején az Avatart is ami egyenesen HD szintű képpel bírt, ezzel szemben az EP I POCSÉK VOLT!!! A kép fakó , nem volt elég éles és itt nem a háttérre gondolok a színek haloványak az egész olyan hatású volt minta egy
agyon használt celluloid kópián néztük volna,főleg a BD minősége után, amit
otthon 3méteres vásznon nézek és egyszerűen gyönyörű. A hang meg olyan halk volt hogy teljesen agyoncsapta a hanghatásokat, pedig a teremben volt potenciál tekintve, hogy a reklám és a bemutatók akkora dinamikával és erővel szóltak,hogy leesett a fejünk. Így végképp dühítő volt az egész élmény. Nagyon kíváncsi vagyok
hogy másnak ez hogy jött le,hogy csak én néztem meg rossz helyen vagy ez általános. Aki látta esetleg megírhatná a tapasztalatait pl R2-D2. Előre is kösz!

0
2012. február 12., vasárnap 16:12
:-))))
0
2012. február 12., vasárnap 15:10
Nekem fél percen múlt, hogy sikerült megvenni. Mikor nyújtottam az újságosnak az ötszázast az utolsó példányért, akkor esett be mögöttem egy ipse, aki szintén ezt kereste. Még jó, hogy nem volt annyira fanatikus, jót bunyóztunk volna a pavilonban, mintha csak egy Turbo Man babáról lett volna szó. :)
most posts by TM
0
2012. február 12., vasárnap 14:50
Helló, hát téged is látni errefelé?
Amúgy működik a telepátia, pont tegnap gondoltam rád, amikor a moziban néztük a War Horse-t. :))
most posts by TM
0
2012. február 12., vasárnap 14:46
Elnéztem az 59. lapszám az.
0
2012. február 12., vasárnap 13:14
ha a khettana-ra gondolsz, akkor szerintem az jonni fog nalunk is, mert nem egyezik majd a sorrend a kulfoldi kiadvannyal. legalabbis a magazinban levo kepek szerint.
0
2012. február 12., vasárnap 12:35
Igen,sőt akkor még drágább volt. :)
Én 990-ért vettem.
0
2012. február 12., vasárnap 12:07
Tévedtem. Lassan egy éve már, hogy megjelent ugyanez a lapszám. További infó ugyanebben a topicban.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. február 12., vasárnap 12:04
Úgy látszik, hogy azon szerencsések közé tartozom, akik az előzetes lapszámok egyikét megvehették, mert nekem ez a Millenium Falcon már kb. fél éve megvan. :-)

Igaz, a többi lapszámra már nem cuppantam rá. A Jégkorszak magazint elkezdtem összegyűjteni, az bőven elég lesz, már alig várom, hogy a végére érjek.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. február 12., vasárnap 10:22
Ma nekem is sikerült megvennem az első kiadást. Le vagyok nyűgözve, nagyszerű kiadvány, a makett is profi, és az újság pedig eléggé informatív. Szerintem innentől kezdve mindegyiket megveszem majd, nem baj, ha drágábbak lesznek a következő számok. Legyen teljes a gyűjtemény. (egyébként az Inmedio boltokban lehet őket kapni)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. február 11., szombat 21:08
Hozzá van csomagolva. Ha van a közelben Inmedio itt mindenképp érdemes megnézni. De más újságosnál is meg lehet lesni. Újságosa válogatja:)
0
2012. február 11., szombat 20:20
Engem is érdekel az újság - na meg a "melléklet" -, hol lehet megvenni? Mármint offline:) Bármelyik mezei újságárusnál?

Ja, és a Falcon hozzá van csomagolva, vagy csak úgy külön hozzádvágják?
Vagy ha rákérdezel, visszakérdeznek, hogy: "What the hell is an aluminum falcon?":)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. február 11., szombat 20:05
Most jelent meg az első szám? Újságosoknál kapható??? Basszus, nem tudtam, hogy van ilyen újság, holnap rohanok megvenni!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. február 11., szombat 19:25
Gondolom ettől a beveztő ártól várnak egy erős kezdést. Arra számíthatnak, hogy ennyiért azok is megveszik akik nem feltétlen nagy rajongók.
Am szerintem ennél rosszabb évben nem is indíthatták volna el, bár lehet csak túlspilázom.
De fájó ez a negyvenes tervezés, az egyik szám amit szívesen megvennék az az 58-as.
0
2012. február 11., szombat 19:16
3000ft lesz a következő szám/számok?
0
2012. február 11., szombat 18:07
A bevezető 500 ft-os árat mindenképp megéri. Nekem meg fogja majd a továbbiakat is, de vélhetően 6x ennyiért nem fog ennyire fogyni.

De mint már említettem máshol, itt nem csak a makett a jó, hanem kimondottan üdvözítő az a tény, hogy az újság maximálisan felhasználja az EU háttéranyagát is. Amiről én is írtam a kritikáimban. :-)

Dash Rendar koréliai űrhajóráról pont most olvastam a Birodalom árnyaiban - erre tessék, itt van az újságban. Pazar!
0
2012. február 11., szombat 16:42
A háttér méginkább dob rajta, egész szép, az biztos, hogy 500Ft-ért ajándék:)
0
2012. február 11., szombat 16:30
pár kép ha valakit érdekel ;) nekem nagyon bejön! a műanyag tartó méretei : 11,5 cm hosszú, 8,5 cm magas és 8,5 cm széles

0
2012. február 11., szombat 10:00
Emberek, a Corvinban vajon milyen lehet a 3D-s Episode I? Azon kívül, hogy 3D-s... :-)
Képre, hangra, 3D-s élményre gondolok. Régóta csak Palace-mozikba járok, s nem szeretném, hogy csorbuljon az élmény. Előre is köszi!
0
2012. február 11., szombat 9:59
Így kisebb helyet foglal és az ára is még a méretével arányos. Ha revell-ből vennéd akkor az 37cm lenne meg vagy 10ezer.
0
2012. február 11., szombat 9:38
Tegnap láttam élőben a makettet, akkora, mint egy szelet parízer.. :(
0
2012. február 11., szombat 0:06
ezekről az easykit modellekröl tudnál feltenni képeket?nagyon kíváncsi lettem,h néznek ki előben.
0
2012. február 10., péntek 20:48
Klassz lehet:)
Szépen ki vannak ezek a kis makettek dolgozva, és hogy eleve nem kell őket festeni meg ragasztani is kisebb problémával jár(bár láttam olyan videót ahol egy Slave1-nek el engedett az egyik csapja azt ragasztani kellett)
Az AT AT az finoman szólva is impozáns:) Már eleve a mérete miatt is. Ill. a mozgathatósága is egyedibbé teszi.
Nekem a klasszikus gépei közül ezen és a Falcon beszerzésén gondolkoztam. Egyébként az új trilógia gépeire koncentrálnék.
0
2012. február 10., péntek 19:38
Bocs. AT-RT a kicsi.. :-)
0
2012. február 10., péntek 19:36
:-))

Az Easy Kitekből űrcsata van a mennyezetről lógva: Az egyikben a Falcon kerget két Tie vadászt, ami kergeti az X-szárnyút, a másikban két Jedi + egy klón vadász repül ismeretlen célja felé..

Nemrég vettem egy AT-ST kis lépegetőt, hamarosan jön hozzá az AT-AT meg egy hósikló. Meg aztán majd a többi.

Egyébként egy pár sort írtam az újságról: www.swsaga.hu - főoldalra..
0