Keresés

Star Wars

2011. november 24., csütörtök 19:50
Ezzel együtt:

Most beletettem a bogarat a fülembe..
0
2011. november 24., csütörtök 19:43
Kéne venni egy ilyet...

0
2011. november 16., szerda 20:51
Jedi mókusok:

0
2011. november 10., csütörtök 19:05
Az Artumodellt választanám, mert jól tud felszolgálni és már 34 éve tudja a 3D-s vetítést is. :)
most posts by TM
0
2011. november 10., csütörtök 19:01
Megőrülök! Nem is tudom, melyik a kívánatosabb. :)
0
2011. november 10., csütörtök 18:55
Csubikaja: gesztenyepüré

Arturuha: vajon a képen látható modell is háromlábú? :)  (Finkle is Einhorn)
most posts by TM
0
2011. november 10., csütörtök 18:52
Artu szülei mindig azzal diktálták belé a csubakkafőzeléket, hogy ha mind megeszi, a rút kis droid majd szépséges (Fekete) hattyúvá válik. Eleinte voltak kétségei...
0
2011. november 10., csütörtök 18:47
Vagy:

R2-D2+C-3PO=MP4

A Kölyökfüles eheti feladványa: a fenti egyenletben szereplő betűket milyen számokkal helyettesítsük, hogy az egyenlőség helyes legyen?
A helyes megfejtők között kisorsoljuk a lenti képen látható tréfás defibrillátort.

0
2011. november 10., csütörtök 18:04
Csubikaja: (valami tészta lehet, rizs, brokkoli, röszti, meg nem tudom...)

Arturuha:

forrás:starwars.hu
0
2011. november 10., csütörtök 18:01
Ez jó. Ilyen kell... :-)))
0
2011. november 10., csütörtök 14:27
:)

Vagy 2DBC-3PO.
0
2011. november 10., csütörtök 14:20
Így jobb:

R2-D2MP4+2C-3PO
most posts by TM
0
2011. november 10., csütörtök 2:32
R2-D2 MP4 2 C-3PO-val

most posts by TM
0
2011. november 5., szombat 0:48
:-)
0
2011. november 5., szombat 0:28
Oké,ha ez a dolgok együttállása,akkor én sem vállalnék garanciát a békés megoldásra! :)
0
2011. november 5., szombat 0:01
:-)

Szerintem, itt a fószernek más is lehetett a bögyében, amiért kezet emelt szíve választottjára: egy kihűlt vacsi, egy elkapcsolt focimeccs, egy kiürült és időben nem pótolt sörösdoboz, esetleg egy mindig a legrosszabb pillanatban megfájduló fej... ;-) Az összetört Luke-bábu már csak a gyújtópont lehetett az időzített bombán. :-D
0
2011. november 4., péntek 23:48
Gyakorlatilag én is tele vagyok figurákkal a filmek mellett. :)
Igaz Luke engem annyira nem csikál,de az érzést ismerem,mikor hozzányúlnak az egyik féltve őrzött kincshez. .)
Persze viccelek,azért ennyire még nem durva nálam a helyzet. :)
0
2011. november 4., péntek 23:35
:-DDDD
0
2011. november 4., péntek 21:54
Teljesen meg tudom érteni! :)
0
2011. november 4., péntek 21:49
Luke-figura miatt ölt a házas geek
0
2011. november 3., csütörtök 18:57
A linket kettőbe kellett szednem mert különben nem fogadta el!
0
2011. november 3., csütörtök 18:57
Sziasztok!
Kérek mindenkit, hogy segítsen. Itt van egy fan vidó, ami egy kollégiumi versenyre készült. Minél több lájk kellene a vidire, hogy nyerjünk a szinttel. Előre is köszi a segítséget!

http://www.facebook.com/photo.p
hp?v=2378148184469
0
2011. november 3., csütörtök 15:23
Az volt-e már feldobott labda, hogy Darth Vader mellkasán mik azok a kezelőgombok, illetve mi az a kapcsolótábla? Úgy látom, széles bőrszíjjal van a nyakába akasztva. Ez pacemaker, hallókészülék vagy defibrillátor? Látok egy kék és egy piros nyomógombot, három fehér és egy piros billenőkapcsolót, meg három memóriakártya-nyílásra hajazó rést, de mind egyforma, biztosan nem multiformátumú fogadóegysége volt. Meg egyáltalán: soha nem nyomott mellé? Mert amit mi szemből, azt ő mindig felülről látta. Esetleg valamelyik regényben vagy a sorozat egyéb könyveiben írtak erről? Itt találtam egy hatalmasra nagyítható képet, hogy bárki előtt ott legyen, min agyalok: http://vaderdave.com/vaderpics/_D034341.jpg
És hogy fürdött a szerencsétlen? Ha a kütyüvel ment tusolni, csak beázott neki, ha levette, meghalt (volna). Meg azért sisakban fürdeni! Azt csodálom, hogy amikor Luke levette róla a sisakot, apának nem volt egy adta csipa mindkét szeme, illetve az a fogsor is, amit soha nem mosnak... de minek is... azon a "hangszórórácson úgy sem tudta betömködni a kaját... bejglit még talán, de pl. levest? A megfázás is külön harc lehetett neki, állandóan letüsszenteni belülről a sisakot, nahát! Nagyon belementem a részletekbe? :-) Azért még megkérdezem: a filmekben miért tabu a WC-re menés? Mindenki droid? Oké, Darth Vadernek ott van az a nagy gömb, amiben "pihen..." biztosan építettek bele WC-t, bidét :-) meg minden jót...
0
2011. október 28., péntek 19:53
Réges-rég, egy messzi messzi Galaxisban.. :-)

0
2011. szeptember 11., vasárnap 17:13
Sziasztok!

Megvételre keresem a három Star Wars Képregénykönyv, azaz a Titkos küldetés, a Rázós verseny, és A Taloraan széllovasait, kiváló állapotban, kizárólag budapesti személyes átvételi lehetőséggel, a Forgách utca-Gyöngyösi utca-Újpest-Városkapu-Újpest-Központ metrómegállóknál.Természetesen az ár megjelölésével is küldhetek mailt!
Vagy tippet is adhatok, hol, mely boltokban tudnám esetleg még megvenni őket!
Ide várom a megkereséseket:watchmen.fourteenth@citromail.hu.
A segítségeteket előre is köszönöm!
0