Keresés

Star Wars

2017. december 12., kedd 20:09
Kedvemre való Gwendoline Christie! 191 centijével nem is lenne nagyon alacsony mellettem. :)
most posts by TM
0
2017. december 12., kedd 20:06
Rottenen 7 is van, igaz 103 pozitív ellenében. :)
most posts by TM
0
2017. december 12., kedd 20:01
Az első kritika ami szerint hulladék lett meg is van :D
0
2017. december 12., kedd 19:55
Gyülekező a premierre :)

https://www.facebook.com/StarWarsHU/videos/1786883821323434/?hc_ref=ARS5e31AkW7Fuw1xmXOVRZjDS4ADn38xkZY9s3l7NwHnl9NlIHaWowYVglWUSdTUHBk&pnref=story
most posts by TM
0
2017. november 22., szerda 15:28
Mit vársz attól, aki még a nevét sem tudja leírni? :)
most posts by TM
0
2017. november 21., kedd 23:40
Muszáj ezt ennyi topikba? A gyűjteményesek még oké, de a többi...
0
2017. november 21., kedd 23:33
Nézzetek be!

https://goo.gl/LZkRKp
0
2017. november 18., szombat 8:05
150 perces az új rész.
most posts by TM
0
2017. november 15., szerda 13:39
Legújabb cukiság:

0
2017. november 10., péntek 3:03
Nem fogod megbánni, az egyik legjobb trilógia - és immár bizonyos eleme kánon is a TCW miatt. :)
0
2017. november 10., péntek 2:56
Gondoltam, hogy a "kotorral" fogsz jönni. :)
Ja, anno csak Neked jeleztem, mikor a kimondhatalan nevű írótól új Bane-történet jelent meg, úgyhogy a mostaniSzukitsos újrakiadásra jól rárepülök! :)
most posts by TM
0
2017. november 10., péntek 2:12
Ez önmagában még nem akkora baj, bár kétségtelen, hogy eddig az egész fő filmes vonal arra épült...

Én legjobban egy Old Republicos korszaknak örülnék, sok Jedivel meg sok Sithtel. Egy Satele Shan trilógiát megnéznék. :)
0
2017. november 10., péntek 1:41
"...nem lesz köze a Skywalker-család történetéhez, hanem a galaxis egy olyan részét fogja bemutatni, olyan lényekkel, amiket még nem láttak."
most posts by TM
0
2017. november 10., péntek 1:36
Új Star Wars-trilógiát jelentettek be

http://index.hu/kultur/cinematrix/2017/11/09/bejelentettek_egy_teljesen_uj_star_wars-trilogiat/
most posts by TM
0
2017. november 3., péntek 16:59
Akit érdekel, előrendelhető a Medstar duológia 2. kötete a Szukits kiadónál:

https://www.szukits.hu/medstar/4004-michael-reaves-steve-perry-star-wars-medstar-ii-jedi-gyogyito-konyv-003995.html
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. október 31., kedd 18:50
A "Zölld" áruházban vásároltad? :)

Én is "szemeztem" ezzel a figurával, de a tenyerében tartott mutáns pingvin miatt inkább mégsem rendeltem meg.

Neked viszont lassan egész "Pop!" gyűjteményed lesz! Töltesz fel majd róluk egy "csoportképet"?
0
2017. október 31., kedd 18:30
"Az alsót biztosan megveszem. Vagy kapom karácsonyra, mint tavaly a zsiványost."

:) Én is saját magamat szoktam meglepni karácsonyra az ilyen könyvekkel. :) Két éve legutóbb éppen innen az Xpress oldaláról rendeltem meg a "Minden, ami Star Wars" képeskönyvet, és a "Star Wars" trilógia új kiadását. Előbbi egyébként egy kiváló könyv, éppen olyan, milyennek vártam.

Nem sokkal később láttam az "Ébredő Erő" képeskönyvet is az egyik helyi üzletben, de mivel annyira nem tetszett a film, inkább nem vettem meg.

Most viszont, hogy volt egy zseniális "Zsivány Egyes" is, annak a könyvét szívesen megvenném. Talán ez az új rész is jó lesz, akkor pedig nem ártana beszerezni mindegyik részt... :)

Ehh, az a baj, hogy ezekre a könyvekre is elkölthetne egy vagyont az ember. :) Nekem a pénztárcám sajnos ezt nem bírja! Egyszerűn nem tudom "utolérni" magamat ezekkel a vásárlásokkal.

Remélem, azért ez nem úgy van, mint a filmek, hogy maximum ~1 évig kapható, aztán nem lehet újonnan beszerezni!
0
2017. október 31., kedd 18:17
Ez is klassz! Azt külön jó dolognak tartom, hogy szemmel láthatólag van némi kihívás az összeszerelésében; valóban külön alkatrészekből áll a hajó.

A modern kor nagyobb LEGO témáival az a legfőbb problémám, hogy gyakran mindössze néhány, előre legyártott, és megformázott alkatrészből áll a szett fő motívuma.

Például a "legendás kalózhajót" össze tudja rakni bárki, ha a kialakított hajóaljra rápattintja a fedélzetet, becsatlakoztatja a 3 árbócot, felapplikálja a figurákat, és már kész is. Sok kreativitás az ilyen szettekhez nem kell. (Én a gyerekemnek ilyet nem is vennék. Akkor már inkább PLAYMOBIL játékot helyette.)

Emlékszem, számomra gyerekkoromban mekkora sikerélmény volt, amikor a csehszlovák "LEGO" alkatrészekből a saját fantáziám segítségével összeállítottam egy X-Wing űrhajót. :)
0
2017. október 31., kedd 16:42
A Star Wars: Forces of Destiny animációs sorozat az első nyolc rész mellé újabb nyolccal bővült.
Aki nem ismerné (youtube-on fellelhetők) annak röviden annyit, hogy 3 perces részekről van szó, ám ebben az időtartamban is érdekes dolgokat tálalnak a készítők, például a filmekben egymással sosem találkozó karakterek összehozásával.
most posts by TM
0
2017. október 29., vasárnap 2:09
November 11-én a Kolibri Kiadó is jelen lesz a Lurdy Házban megrendezésre kerülő Star Wars napon.
most posts by TM
0
2017. október 27., péntek 11:37
Akkor még egyszer:

0
2017. október 27., péntek 11:35
Új cukiság:

http://kephost.com/image/ByO9
0
2017. október 27., péntek 0:15
Legalább Te örülsz neki. :)
most posts by TM
0
2017. október 26., csütörtök 16:28
Így azért már más a twi-lek rabszolganő fekvése.
0
2017. október 26., csütörtök 12:22
No, annyira azért nem kell megijedni a lentebb/fentebb említett Az utolsó jedik könyvek megjelenésével kapcsolatban.
Most tisztáztam a helyzetet az illetékesekkel, s mindössze arról van szó, hogy a jogtulajdonosok NEM ENGEDIK, hogy az amerikai premier (azaz december 15. péntek) előtt a nyomdából (ami a mi esetünkben Szlovákiában van) kikerüljenek a példányok. Természetesen ennek megfelelve a lehető legrövidebb idő alatt fogják kiszállítani a könyveket, először a nagyobb üzletekbe, aztán mindenhová.
Tehát aggódni nem kell, még a Karácsony előtti napokban mindenki beszerezheti magának a Képes útmutatót és a Fantasztikus keresztmetszeteket is. :)

Mivel a Star Wars-regényeket kiadó cég ezeknek a Kolibri Kiadós "háttérkönyveknek" csak forgalmazója, ezért őnáluk ebben a pár napban már kaotikus lenne rendeléseket felvenni és még ünnepek előtt garanciát vállalni a teljesítésekre is, plusz év eleji leltár, ezért náluk valóban január 8. a várható szállítási dátum.
most posts by TM
0