Keresés

A Birodalom - Minisorozat (3 DVD) (DVD)

2009. szeptember 23., szerda 17:23
érdekes sorozat lehet, majd lehet hogy bevállalom. :)
0
2009. szeptember 23., szerda 15:39
Kedves Rainbow!

Dolgozunk a dánokon, de semmit sem ígérhetünk. Ez a széria pedig régi kedvenc és egyben adósságunk is. Leginkább a Twin Peakshez lehet hasonlítani, az is egyfajta egyveleg volt, egyszerre rémítő, humoros, töprengésre késztető és kicsit szappanoperás. Szóval imádnivaló sorozat. :)

Üdv: Cornerék
0
2009. szeptember 23., szerda 15:20
remélem az illetékesek is olvassák ezt, ha már én nem nyomok a latba :o)
0
2009. szeptember 23., szerda 14:45
Kéz a szíven: nem ismerem a sorozatot, csak az imént néztem meg a kategória besorolásokat, hát a horror vagy a fantasy - jól emlékszem, ezek is ott vannak, ugye? - a western mellett azok a műfajok, amik elé le kellene kötözni, hogy megnézzek egyet. A szürreális dráma akár jó is lehet, a kórházas sorozatok irónikus megközelítését kikérem magamnak - felőlem közelíthetnek bármelyikhez irónikusan, de House-t tessék békén hagyni!:)-, a svéd-dán ellentétről pedig - bevallom-vajmi keveset tudok. Bárhogyis van, ez nem az én mozim, én Esküvő utánt szeretnék végre elsősorban, aztán Zöld henteseket, Gengszterek fogadóját és Flammen og Zitronen-t. Ez a minimum. Ha ezeket megkapom, neked adom a homokozó lapát készletemet. :)
0
2009. szeptember 23., szerda 14:34
egészen pontosan melyik műfajára gondolsz? a nyugtalanító horrorra? a szürreális drámára? esetleg a kórházas sorozatok ironikus megközelítésére (a la HOUSE)? netalántán a svéd-dán ellentét szatirikus kifigurázására? a fekete komédiára?
0
2009. szeptember 23., szerda 14:24
A műfaja nem az enyém, és ez baj. Más dán kell. Sok és más.

(te még nem láttad at én homokozó lapát készletemet....:)
0
2009. szeptember 23., szerda 14:20
ez a dán veri a többi dánt. :)

(és nekem nagyobb a homokozó lapátom is. :)
0
2009. szeptember 23., szerda 14:15
Ez nem AZ a dán! Dánabb kell.:) Nekem nem kell szinkron, elég a felirat, csak kérek egy-két már sokat emlegetett dánt.
0
2009. szeptember 23., szerda 14:10
Kedves vape!

A Monty Python Repülő Cirkuszához hasonlóan A Birodalom is egy olyan széria, melynek sikere nem köthető szinkronhoz. Magyarországon kizárólag felirattal vetítték a tévében és moziban, a köztudatba így került be, így nyert magának kultikus státuszt. Egy szinkron készítése egy sorozat hossza miatt milliós tétel és biztos, hogy a rajongókon túl kevesebb új vásárlót toborozna, mint amennyibe nekünk került volna.

Üdvözlettel: Cornerék
0
2009. szeptember 23., szerda 13:55
csak felirat? erre a piacra?
hát, sok sikert.
0
2009. szeptember 23., szerda 13:43
Sadako calling Rainbow! :)
0
2009. szeptember 23., szerda 13:39
tessék, egy dán a cornertől. :)
0