Keresés

Terminátor - Megváltás (hagyományos dobozban) (Blu-ray)

2011. április 12., kedd 17:47
Vagy úgy. Köszönöm.
0
2011. április 12., kedd 16:45
Az InterCom újra forgalomba hozta, van tehát készlet bőven, csak rendelni kell.
0
2011. április 12., kedd 16:35
Ez a kiadása a filmnek is ritkává vált? Egyetlen példány van most raktáron.
Vagy ebből is van jópár darab a boltokban?
0
2010. augusztus 15., vasárnap 11:47
"Szóval nálunk sem minden BD kerül hétezer forintba."

Ez így van,de azért ott még nem tartunk,hogy itthon is legyen olyan amazon kaliberű webáruház,aki már előrendelési akcióban jóval bolti árak alatt kínálja a BD-ket. ;)

értsd: egy Terminátor:Megváltás akár megjelenéskor is lehetett 10 fonttal olcsóbb (mondjuk így:"akciós") is online amazóniában,míg offline 25 font alatt nem találtad meg.csak 1 hónappal előtte elő kellett rendelned (nekik meg még a Royal Mail is ingyen kiviszi,szóval ez az ár nem növekszik,a postaköltség nem a vevőt terheli).

Így ott már teljesen csak az online BD vásárlás éri meg és így az új címeket is hamar be tudod viszonylag normális áron zsákolni.

Boltba megjelenéskor minden kb ugyanannyi, mint itt.az meg hogy pár hónap és online már csak 9.99 (azaz kb 3500 ft) egy T4,az csak természetes velejárója a cím elévülésének,bár ott már ugrik a fémdoboz,de a tartalom azért marad változatlan.

Amikor már 5 fontokért szórnak New Line,Warneres címeket,mit gondolsz:mennyi lehet egy BD lemez előállítási költsége ugyan,ha még ezt is haszonnal (mégha minimálissal is) adják el ? nem egy nagy luxuscikk már ez. :)

itthon 6-7 ezer egy lemezért továbbra is sok,mert se offline,se online nem éri meg így vásárolni.az hogy offline árkülönbségek nincsenek (4-500 ft nem horribilis difi) ez igaz,de azt ne felejtsük. kinti minimálbér sem annyi mint a hazai.tehát többől kevesebbért vásárolni nem egy nagy kunszt.nem is kéne már,hogy luxus legyen ez itt sem.most nyáron lépett az 5. évbe a BD.  

De még azzal a 7-8 ezerrel sem lenne gond,ha én is megkapnám annyiért fémdobozosan a Gladiátort,amennyibe kb. most kerül majd kint is Angliában,mert egy síma snassz műanyagtoknál ezek a filmek már többet érdemelnének.A Sony filmek slipcase nélkül kerülnek forgalomba(legalább az első szériásak lehetnének azok,mint külföldön),gagyibb minőségű tokokban,s még lehetne sorolni...az ár meg ugyanannyi (fémdoboz esetében meg jóval több).

BD "leárazások" komolyabbak akkor voltak itt,mikor csődölt a Fórum.Pedig ha belegondolsz,az akkori 2500-3000 Ft ár volt reális és összeegyeztethető egy régebbi katalóguscím esetében.Egy 2-3 éve megjelent BD lemeznek nem is szabadna 3000 HUF-nél többe kerülnie.De itt mintha a megállt volna az idő is,s az árak is.

Egy "Tudom mit tettél tavaly nyáron" még 2010-ben is majdnem 7.000 Ft szinte mindenhol ? Vicces.Igencsak régi katalóguscím már ehhez,mindenféle szinkron s egyebek nélkül.S ez csak egy a sokból,aminél horribilisnek tartom a külföldön kikalkulált árat.Arról nem si szólva hogy a fele itthon megjelent címet már kapni sem lehet joglejárat miatt...frenetikus. :S

Csoda hogy az Intercom elkezdett némi akciókat a Paramountos és Fox-os címekkel.Ez is elég nehezen indult el,de legalább már valami alakulóban van.

Száz szónak is egy a vége:engem az zavar jobban(az árakon már túlléptem),hogy a filmek adatlapjain lassan már más sem virít csak az,hogy éppen hol akciós és itt mennyire embertelenül drága.kritikák meg lassan már nincsenek...újdonságot az árak tekintetében már nem hinném,hogy tudnánk közölni.Mindenki tudja ezt.

Viszont egy 1-2 BD kivesézést - és nem árajánlatot - ellenben mindíg örömmel elolvasok.Főként ha nem DNR-es kiadványról van szó. :)
0
2010. augusztus 14., szombat 11:17
Egyetértek.

Mellesleg gondolom, odakint sem 10 font volt a teljes ára. Jó akciók meg itthon is vannak már most is.

Hogy messzebb ne menjek, az Xpress-től vásárolt akciós Blu-ray filmem pl. A tégla 2990-ért, Árnyék nélkül 4290-ért, Erin Brockovich 3990-ért, Valami Amerika 2. 2990-ért. És a 4990-es címeket már le sem írom.

Szóval nálunk sem minden BD kerül hétezer forintba.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. augusztus 14., szombat 10:20
andyz:

minden BD film adatlapjára ki fogod írni mennnyibe kerül kint ?

Légyszíves a véleményedet írd már le a lemezről ne az angol árakat.tudjuk a különbségeket enélkül is.

A  kép és hangminőség már nem  is érdekes ? lassan már másról sem szól semmi,csak hogy  ki mennyiért veszi meg az adott filmet.

nem a filmről.
0
2010. június 11., péntek 16:57
Ha pesti vagy dobj egy mailt.
0
2010. június 11., péntek 14:59
Lehet még valahol kapni ezt a verziót? Ha lát valaki ilyet, segítsen!
Köszi!
0
2009. december 2., szerda 20:01
Mivel eddig senki nem tett róla képet és jó páran kérték már, gondoltam készítek párat :) ( mellesleg megsúgom újabb referencia BD minden tekintetben)
0
2009. november 27., péntek 1:11
Esetleg valaki rakna fel képeket eről a kiadásról?
Én megtettem a fémtokosról. :-)
Valaki esetleg? Leginkább a belső érdekelne. :-)
0
2009. november 21., szombat 12:17
http://www.blu-ray.com/movies/Terminator-Salvation-Blu-ray-Review/5166/

A Blu-ray.com-on már letesztelték a lemezt.

Igencsak kiváló lett képileg és hangilag is,de ez elvárható egy idei filmtől.

Érdekes mód az USA-ban 2 külön lemezre tette rá a Warner a mozis és a Rendezői változatot,de a transzfer nagy valószínűséggel ugyanaz.Még a hangformátum is egyezik az Eu-s kiadással.Úgy néz ki ismét megtört a jég náluk és a TrueHD helyett a DTS MA-ra tették le ennél a kiadványnál  a voksot. :)

Sokan fanyalognak a film miatt,de még mindíg jobb lett,mint a katasztrofális 3-ik rész,pedig abban még ott volt az osztrák testépítő.

Nekem a logikai buktatói ellenére még mindíg jobban tetszik az előzőnél,mert abban aztán még több volt.Természetesen igazán jó Terminátor mozit utoljára Cameron  csinált,de a modern kor követelményeinek ez a mozi bőven megfelel.Persze mint ősfan muszáj nekem is különválasztanom a régebbi részektől,lévén nem akarok folyton minden ponton belekötni,csak kikapcsolódni amikor nézem.

Kellemesen elszórakoztat és ennyi.Csodákat,Cameroni látványt és magvas gondolatokat nem kell várnunk tőle,mert soha nem fog senki még egy T 2-őt csinálni.Sam Worthington még így is nagyon kellemes meglepetést okozott Marcus karakerével és símán elvitte a vállán a filmet (szerintem főleg az ő alakítása menti meg), Christian Bale itt max. csak a másodhegedűs szerepét töltötte be.Túlzott bizonyítási lehetősége nincs is ,mert John Connor marcona,keménykatona karaktere elég szűk határokat szabott neki.

Ez egy elfogadhatóbb és korrektebb film,mely még így is többet tiszteleg az első 2 film előtt,mint Jonathan Mostow produkciója,aminél én már eltemettem a Terminator franchise-t,pedig az U-571 után minimum ,hogy csodát vártam tőle.
McG meg akit alapból nem csípek,Mr. "Charlie angyala" összedobott egy ha nem is egy csúcs,de tisztességesebb,nézhetőbb mozit.Vicces az élet,tele van nem várt meglepetésekkel. ;)

Ha a következő részekben kicsit jobban ráfókuszálnak a logikai bugyutaságok kiszűrésére,egy elég elfogadható színvonalon fog maradni a sorozat.Még így Schwarzi nélkül is. :)

Lassan meg kell ezt is venni BD-n,legyen már teljes a sorozat. :)
0
2009. november 20., péntek 22:00
Megjelent a FilmKaptár Magazin 5. száma (November 20.)!
Benne: Terminátor - Megváltás, és még sok minden más...


Az egész újság letölthető a weblapról: http://www.filmkaptar.atw.hu
Véleményeket várjuk a fórumon: http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=filmkaptar
0
2009. október 11., vasárnap 11:40
a hang mellett még az is egyeztetésre vár (illetve fel kellene tüntetni azt is, hogy a BD tartalmazza a mozis és a rendezői változatot is).
0
2009. október 10., szombat 23:34
Kvázi ugyanaz a két képarány, legalábbis én semmi különbséget nem fedeztem fel egy filmnél sem...
0
2009. október 10., szombat 23:15
Hogy lehet BD-n 2.35:1,dvd-n meg 2.40:1 a képarány?
0
2009. október 10., szombat 20:28
lassan kellene pontosítani a specifikációkat, hátha több vásárlót vonz a dts-HD MA hangsáv. :)
0