Keresés

A Rettenthetetlen (2 BD) (Blu-ray)

2021. november 20., szombat 12:21
Megnéztem a sajátom, ez is jó. A Sony és a Pana is beolvasta.
0
2021. november 17., szerda 19:08
Argento írta:
Sajnos nekem már nincs meg a hazai kiadvány, lecseréltem UHD-re, így csak az abban lévő BD lemezt tudtam megnézni, ami működik rendesen, viszont az nem mérvadó, mert nem ugyanaz a gyártás.

Normális országokban szokott lenni utánpótlás minden kiadványból, de nem nálunk sajnos. Idehaza elég nehéz cserélni, ha egy-egy joglejárt lemez kimúlik.

Jelen filmnél szerencsére (eddig) úgy néz ki, hogy csak ez a jelentett példány szart be, a sajátom kb. megjelenéskori 2009-es eresztés, valószínű letérdelt volna ez is, ha szériahiba lenne.
0
2021. november 17., szerda 10:55
[quote]A 90-es években beszélgettünk a barátommal, hogy a CD-n lévő anyag 30 év után eltűnhet. Eddig ilyennel nem találkoztam, de DVD-vél és BD-vel már igen. Ebben is sikerül visszafejlődni![/quote]

Gondolom minél nagyobb, illetve sűrűbb az adatmennyiség egy lemezen, annál nagyobb lesz a meghibásodás valószínűsége is.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2021. november 17., szerda 6:18
Frank Horrigan írta:

A "laser rot" kifejezés speciálisan a LaserDisc formátumra volt alkalmazva annak idején. Ma már inkább a "disc rot" lenne a megfelelő szó.

Csatlakozom az előttem tesztelőkhöz, az én példányom is hibátlanul fut. Pioneer BDP-170 lejátszóban próbáltam.

Jogos a korrekció, inkább a lemezes rothadás illik ide. :)

Sajnos nekem már nincs meg a hazai kiadvány, lecseréltem UHD-re, így csak az abban lévő BD lemezt tudtam megnézni, ami működik rendesen, viszont az nem mérvadó, mert nem ugyanaz a gyártás.
0
2021. november 17., szerda 6:17
Argento írta:
Köszönöm hogy megnéztétek, akkor csak én fogtam ki egy ilyen példányt. Aggasztó azért, hogy semmi külsérelmi nyom, hiba nem látható, egyszerűen csak valamikor 8-12 évvel gyártás után nem működik többé.

Sajnos ez tényleg pech. :(

A lézeres rothadás (laser rot) úgy tudom már a CD-k kora óta létezik és minden formátumon átívelt, igazából minden megvett optikai lemez bizonyos rizikófaktor, mert garancia nincs rá, hogy a rápréselt adat rajta is marad idővel. Ezt be kell vállalni, amennyiben ilyeneket gyűjt az ember.

(Olaszországból szerintem jutányos áron hozzájuthatsz egy szinkronos duplalemezes BD-hez, itthon már sajna jó ideje nem kapható)

A 90-es években beszélgettünk a barátommal, hogy a CD-n lévő anyag 30 év után eltűnhet. Eddig ilyennel nem találkoztam, de DVD-vél és BD-vel már igen. Ebben is sikerül visszafejlődni!
0
2021. november 16., kedd 22:12
Argento írta:
A lézeres rothadás (laser rot) úgy tudom már a CD-k kora óta létezik és minden formátumon átívelt, igazából minden megvett optikai lemez bizonyos rizikófaktor, mert garancia nincs rá, hogy a rápréselt adat rajta is marad idővel. Ezt be kell vállalni, amennyiben ilyeneket gyűjt az ember.

A "laser rot" kifejezés speciálisan a LaserDisc formátumra volt alkalmazva annak idején. Ma már inkább a "disc rot" lenne a megfelelő szó.

Csatlakozom az előttem tesztelőkhöz, az én példányom is hibátlanul fut. Pioneer BDP-170 lejátszóban próbáltam.
0
2021. november 16., kedd 20:08
argab írta:
Köszönöm hogy megnéztétek, akkor csak én fogtam ki egy ilyen példányt. Aggasztó azért, hogy semmi külsérelmi nyom, hiba nem látható, egyszerűen csak valamikor 8-12 évvel gyártás után nem működik többé.

Sajnos ez tényleg pech. :(

(Olaszországból szerintem jutányos áron hozzájuthatsz egy szinkronos duplalemezes BD-hez, itthon már sajna jó ideje nem kapható)
0
2021. november 15., hétfő 20:41
0
2021. november 15., hétfő 5:35
Én is belenéztem és szerencsére minden rendben volt vele.
0
2021. november 14., vasárnap 21:03
argab írta:
Másnál nem jött elő gond ezzel a kiadvánnyal? Én néhány év után ma vettem le a polcról, de az első lemez amin a film van tönkrement. Panasonic UB820 azonnal kiköpi, hogy nem tudja olvasni, Sony X700 szenved és pörgeti egy darabig de aztán csak feketeség és nem tud kezdeni vele semmit. :(

Nekem is ugyanez van meg. Most belenéztem, de semmi gond nincs vele. Lg bp440.
0
2021. november 14., vasárnap 14:20
Másnál nem jött elő gond ezzel a kiadvánnyal? Én néhány év után ma vettem le a polcról, de az első lemez amin a film van tönkrement. Panasonic UB820 azonnal kiköpi, hogy nem tudja olvasni, Sony X700 szenved és pörgeti egy darabig de aztán csak feketeség és nem tud kezdeni vele semmit. :(
0
2014. május 7., szerda 1:52
A cseheknél május 28. a megjelenés ideje, így majdnem biztos, hogy nálunk nem lesz.

Egyébként jön egy másik kiadás is, sima steelbook, ami viszont gyönyörű szintén.

Ha jól olvastam a spec lapon, Arzo kolléga által linkelt csak sima műanyagtokot fog tartalmazni.
0
2014. május 6., kedd 21:33
Ez nagyon gyönyörű! Ha valaki megvenné és nem tartana igényt a tarisznyára, akkor szívesen megvenném. Már két szütyőről lemaradtam (HoMM V, AC4), jó lenne ebből szerezni egyet.
0
2014. május 6., kedd 21:20
Na nekiestem a brit amazonnak, de azon semmi magyar :) Ha a csehekhez megy, hátha ide is, bár gyanítom, arról tudnánk már...
0
2014. május 6., kedd 21:07
Cseh
0
2014. május 6., kedd 20:58
Úristen, ez meg hol jelenik meg??
0
2014. május 6., kedd 18:23
Vajon a díszdoboz hozzánk is jön? Ha már rajta vagyunk...

0
2014. február 24., hétfő 15:36
Így igaz! Mindennel egyetértek!
Nagyon örülök hogy nem szúrták el a kép felturbózását mint más korabeli film esetében. Ennek a filmnek így kell tündökölnie! Köszönet érte!
0
2014. február 22., szombat 10:49
Tegnap nekem is sikerült abszolválni ezt a filmet, pedig már egy ideje megvan BD-n, de még nem volt hangulatom megnézni, de ez az esős borongós idő megalapozta a hangulatot hozzá. A filmtörténelem egyik legszebb ékköve, mindenkinek látnia kell, kihagyhatatlan és a zsebkendő legyen bekészítve:) A kép szép lett főleg a zöld, piros és kék színek lettek felturbózva, a hang nekem megfelelő volt, a hátsó hangfalakat jobban ki lehetett volna használni, a magyar hangot is sikerült 5.1-ben rátenni, ugye dvd-n csak 5.0 volt. A francia részeknél van magyar másodlagos felirat is, ami a dvd-n nem volt. Megérdemelte az 5 Oscart!
0
2013. március 16., szombat 0:10
Hát olyannal egészen biztosan, amin már rajta éktelenkedik a sárga korhatárjelzés...

Persze a sehogyannál azért ez is jobb:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2013. március 15., péntek 20:07
Ez amúgy tényleg megjelent másik borítóval is?
0
2010. augusztus 25., szerda 19:36
Seaquest:

A film nem hosszabb.

(továbbra is) A BD és DVD közötti (24p és PAL rendszer) képkockasebesség különbség okoz difit a játékidőben.
0
2010. május 22., szombat 19:14
elhiszem, de látatlanba filmet BD-n nem nagyon veszek meg. ez is most rendkívüli eset volt.
0
2010. május 22., szombat 18:57
akkor nézd meg a Tükrök c.filmet BD-n, na annak olyan szar a képe hogy az már hihetetlen.
0
2010. május 22., szombat 18:55
az IC akciónak köszönhetően beszereztem a filmet. még sosem láttam a filmet. és hát rohadt jó film, most már tudom honnan van az összes "ember az ember elleni" csata lemásolva. :) a kép meg szerintem k*rva szép. fox BD-ben még nem csalódtam.
0