Keresés

A Rettenthetetlen (2 BD) (Blu-ray)

2009. november 14., szombat 19:13
De sajna a Gladiátorén nem.... én maximalista vagyok! :D
0
2009. november 14., szombat 18:44
Hát akkor andrew kérése hamarabb teljesült,mint vártuk. :)
0
2009. november 14., szombat 18:28
A Rettenthetetlen 2. lemezén magyar feliratosak az extrák!!!!!!
0
2009. november 14., szombat 17:37
A Hulk 3. lemezén is van Magyar felirat és azt nálunk hozzá se tették a kiadáshoz,semmilyen formában.
0
2009. november 14., szombat 17:30
Tudod, mi a fura? Hogy a Transformers, Iron Man és Indiana Jones kinti kiadásain az extralemezek teljesen magyarítottak. Én lepődtem meg a legjobban, amikor ezzel szembesültem.
0
2009. november 14., szombat 15:17
Én elég jól beszélek angolul (ennek ellenére kell még nekem is sokszor az angol felirat),de ennek a filmnek az eredeti nyelvezetével bizony meg lehet szenvedni.

"Mekkandrűz"

Először csak füleltem.Mi van ?!? Mire leesettt,hogy a McAndrews -t hallom "enyhe" régies tájszólással. :D

Eljön majd az ideje a feliratos bonuszlemezeknek is,ne aggódj. :)

Egyenlőre örüljünk,hogy van olyan egyáltalán,hogy 2 lemezes BD itthon.Amekora piaca itt még van,nem csodálom,hogy a nagy külföldi kaidók nem bajlódnak a werfilmek magyarosításával.Igaz a FOX a DVD kiadványain sem magyarosított bonusz adalékokat túl sokszor. ;)
0
2009. november 14., szombat 14:45
Jaja, de akkor azért egy magyar felirat sem ártana az extra lemezekre, hogy mindenki TELJES mérékben élvezni tudja. Elvagyok én az angollal, de azét főleg egy werkfilmben, amiben elég érdekes tájszólásokban beszélnek néha az innen-onnan jött résztvevők, nem értek meg mindent. Szóval akkor már ezeket sem ártana feliratozni!
0
2009. november 14., szombat 14:20
inkább jobbat! azért a BRAVEHEART sem tökéletes, de a GLADIATOR-t és egy rakat katalóguscímet simán megeszik reggelire.
0
2009. november 14., szombat 13:36
A FOX-tól reméljük nem.Ők elég jól nyomják újabban. :)

Igaz ,hogy volt már pár gyengébb transzferük nekik is (inkább még az elején,amikor MPEG-2-be kódoltak,de ott se mindenre volt jellemző),de újabban elég szép kiadásokkal jönnek.

Meg az ilyen nagyobb kaliberű filmek jó lenne ,ha mind 2 lemezes változatban jönnének ki tőlük.
0
2009. november 14., szombat 13:04
Nekem is nagyon tetszik a Braveheart képe, semmi baj nincsen vele. Soha rosszabbat! (Csak sajnos az a sejtésem, lesz sokkal rosszabb is....)
0
2009. november 14., szombat 1:50
most lett vége a filmnek. a vitatott képet úgy 10/8.5-re értékelném. néhány nagytotálon zizis a kép és a feketék sem mindig muzsikálnak tökéletesen, ugyanakkor a "homályosabb" szcénák pusztán operatőri húzásból olyanok, amilyenek: a felbontás, a színvilág, a képek természetessége fantasztikus, főleg, ha azt nézzük, hogy egy 15 éves filmről van szó, és anyám! mennyire jól szól!
0
2009. november 10., kedd 20:00
ez valaha működött?

"További linkek:
Magyar honlap "
0
2009. november 8., vasárnap 10:42
Itt is nyilvánvalóan látszik, hogy a különböző fiolmek screenshotjai alapján a braveheart a "leggyengébb" :))
0
2009. november 8., vasárnap 0:52
Eléggé meggyőző.

De maga a lemez még jobban meggyőzött. ;)

Apropó:

A borítón BD LIVE-ot hírdetnek,de hol is tudom elérni,mert nem találtam a bonuszkorongon ilyen menüpontot,vagy csak én  voltam a vak ?
0
2009. november 8., vasárnap 0:50
Pedig jó a link.

Bejön Internet Explorer és Firefox alól is,ki lett próbálva.

A hiba az  ön készülékében van. ;)
0
2009. november 7., szombat 23:48
ezeket érdemes közelebbről megsasolni.
0
2009. november 7., szombat 23:44
Nálam nem jelenik meg semmi :(
0
2009. november 7., szombat 22:38
Íme az AVS forum referencialemezeinek listája (folyamatosan frissül).Ők sem a jószívűségükről híresek,mert sok filmben találnak hibát:

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1037935

Érdemes az első halmazban lévő filmlistát átböngészni (The Reference List - Highly Recommended Blu Ray Releases These films are considered to closely reproduce the look of the original film)

Íme a vélemény a BRAVEHEART lemezről,nem nehéz megtalálni ABC-ben vannak,de azért kiollózom,hogy ne kelljen keresgélnetek:

"*Very film like and extremely detailed image
*One of the best releases on the Blu Ray format
*Grain structure intact "

Kb. ez igaz is rá.Ennél meg nem nagyon kell több.Többet már nem is nagyon akarok már felhozni a kiadvány védelmére. ;)

A GLADIÁTOR-t már nehezebb lesz megtalálni,mert nincs a referencia BD toplistában lejjebb megtalálható,felsorolva a hibákkal.

Elég terjedelmes. :)
0
2009. november 7., szombat 15:53
Jó biza. :)
0
2009. november 7., szombat 15:53
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=937873

A 2009 aug 28-ig megjelent összesített "referencia" DNR és EE halmazok listája (BD és HD-DVD).Vannak apróbb hibák is filmekben azt is felhozzák,korrekt régiónkénti összegzés.

Itt a kellő jelzővel is illetik a Gladiátort. :)

Előkelő helyet foglalt már el most a halhatatlan HIDEF filmek csarnokában. ;)
0
2009. november 7., szombat 15:46
jó lesz a NEAR DARK DVD-n is, nem igaz? :)
0
2009. november 7., szombat 15:39
Ezen már meg se lepődök. :)

AZ OPTIMUM filmjei közt bőven találunk DNR-est.

Kicsit sajnálom,nagy kultuszfilm a NEAR DARK.Újabb méltatlan kiadás.

Igaz az ANCHOR BAYT-t sem értem,hogy 2003-ban miért a BD forrást használta fel az EVIL DEAD DVD-s újrakiadásához. :(

Bár a kész BD anyag sem okozott "csalódást".

Nem láttam még oldalt ahol ne gyalázták volna a képét. :D

Vajon miért adta az angol amazon nyáron 6 font körül(nem is értem),gondoltam perverzióból meg kéne venni,aztán mégsem. :)

0
2009. november 7., szombat 15:27
durva DNR NEAR DARK módra.
0
2009. november 7., szombat 15:25
Nekem tetszik a DNR, így minden film kicsit tiszteleg De Toth Viaszbabák háza filmje előtt... legalábbis a cím előtt :)))
0
2009. november 7., szombat 15:17
Csak hogy egy kicsit elrettenteselek titeket és hogy tisztázzam a "szép " fogalmát:

http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=118703

EVIL DEAD II DVD vs BD

Középtájra menjetek le a fórumban, ott vannak a SCREENSHOT-ok.

Ott végre megértitek mi is az a DNR.

Nem egy ilyen drasztikus példát tudnék még hozni az "ósdi" DVD védelmére.

Azért az elég durva nem ,hogy DVD-n részletgazdagabb és szebb az ED 2,mint BD-n ?

Köszönjük DNR.Hogy vagy nekünk. :)

Ezért nem jó tesztek nélkül vásárolni ezerrel,jópár ilyen kellemetlen pillanatunk lehet.
illetve nem,ha nincs összehasonlítási alapunk én inkább már megnézem mit veszek (sajnos párba én is belefutottam még az elején).

Ezek után mondja nekem valaki azt,hogy szépek a DNR-es filmek. Vagy hogy mit lát szépnek bennük ? :)
0