Működik a szinkron a felirattal együtt? Ahol kell megjelenik a felirat a szinkron mellett.
0
2009. október 29., csütörtök 18:16
958
Megérkezetttt!!!!!
0
2009. október 20., kedd 18:52
144
Horner egyik zenéért sem kapta meg a díjat. Abban az évben Luis Enríquez Bacalov vitte haza az Il postino filmért.
Egyébként az Apollo 13 összesen 2 díjat vitt el. Legjobb vágás és legjobb hangeffektus vágás, melyekért a Rettenthetetlen szintén lett jelölve. De a legjobb film díját viszont a kosztümös film vitte el.
0
2009. október 20., kedd 13:56
802
Ha tőlem megkérdeznék melyik Mel Gibson legjobb filmje, akkor gondolkodás nélkül a Rettenthetetlen-t mondanám. Anno 95-ben illetve 96-ban, 15 évesen kétszer láttam moziban. Az Oscar után újra műsorra tűzték. Mindkét esetben a közönség, s köztük én is a "székhez szegeződve" maradtunk. Minden téren csak a legjobbat tudnám elmondani a filmről, s ha akarnék sem tudnék belekötni. Nagy fájdalmam volt anno, hogy Horner zenéje nem kapta meg az Oscar díjat. Talán az Apollo 13 miatt elszóródtak a szavazatok, nem tudom. Az biztos, ha ma egy mozi újra műsorra tűzné, nem haboznék ott megnézni.
0
2009. október 20., kedd 1:04
8977
Ha ebben az évben már csak egy BD-re maradna pénzem (amire van is halvány esély :)), akkor ez a film lenne az, amire költeném! (Vagyis hát fogom is költeni akkor szerintem ! :)
0
2009. október 13., kedd 0:20
546
Tudom, köszi, de akkor pontosítok: egy normális DVD kiadás... kibírom szinkron nélkül sok esetben, de ha van rajta, akkor olyan is legyen, mert lehet, hogy egyszer úgy szeretném megnézni, ennél pedig, ahogy olvastam, vannak hiányosságok, illetve Mel Gibson nem egy senkiházi amatőr, ne írják el a nevét/de ez már csak plusz kötözködés/. Ez a film méltóbb kiadást érdemel.
0
2009. október 13., kedd 0:02
945
De van DVD, csak régebben jelenet meg mint a BD.
0
2009. október 12., hétfő 20:18
9368
Juj, a Maverick... azt is be kéne szerezni DVD-n... jó, hogy mondod :)
0
2009. október 12., hétfő 18:16
546
Mel Gibson legjobbja, mint színész, mint rendező nagyot alakított, alkotott,... SZERINTEM:). A zene itt is nagyon sokat tett hozzá, no meg mérhetetlen Skócia imádatom:). Engem nem zavar a véleménykülönbség, nem vagyunk egyformák. Ha neked nem jött be, akkor nem. De amiben még nagyon szeretem, az a Maverick és a Halhatatlan szerelem. Meg a Halálos fegyver, meg a...:)
0
2009. október 12., hétfő 18:01
9368
Valóban felsőfokú munka a film minden téren. Érződik, hogy profi munka van a film mögött. Csak valamiért nem tudott berántani úgy a hangulata. Mindenesetre ha ez volt az a film, amely utat nyitott más történelmi filmeposzok elkészülésének, akkor már megérte, hogy megszületett. Ettől függetlenül Mel Gibsonnak jobb szeretem más alakításait. Emlékszem, hogy a csatajelenetek kifejezetten nem tetszettek. A történet mondjuk a helyén volt, sokat dolgoztak rajta. Általában nekem a történet számít jobban... itt viszont hiányzott valami minden kidolgozottsága ellenére is. Például A hazafit én jobban kedveltem.
0
2009. október 12., hétfő 17:43
228
Maximálisan egyetértek!
0
2009. október 12., hétfő 17:38
1185
Pedig szerintem is Gibson legjobbja. Az érzelem, az akció és a humor tökéletes összhangban és arányban van a filmben, a rendezés, az operatőri munka, a jelmezek, a zene, mind-mind felsőfokú munka és nem utolsósorban a film újra megnyitotta a kapukat a történelmi filmeposzok előtt. Arról nem is beszélve, hogy azóta is hány filmben köszönnek vissza A Rettenthetetlen csatajeleneteinek elemei. Anno még moziban láttam a filmet, azóta is a kedvenceim között van.
0
2009. október 12., hétfő 16:41
9368
Ez Mel Gibson legjobbja? A minap láttam a filmet, mert már oly sokat hallottam róla és így megnéztem HBO-n, de hihetetlen, hogy mennyire nem tudott megfogni. Szerintem a Halálos fegyver filmekben, az Összeesküvés-elméletben, a Mad Max filmekben és még sorolhatnám... sokkalta jobb alakítást nyújtott, mint ebben a gyenge középkori háborús filmben... talán túlzás, hogy gyenge... talán inkább erősen közepes, nehogy sértsük azok ízlését, akik szeretik ezt a filmet...
0
2009. október 12., hétfő 12:18
19949
biztos,h nem.
0
2009. október 12., hétfő 11:39
110
Az audiokommentárhoz lesz magyar felirat? Ezt a filmet én is meg fogom venni BD-n.
0
2009. október 12., hétfő 0:11
546
Ha nincs DVD, akkor nincs. Berendelve az első BD-m.:) És remélem, hogy min. 1 éven belül meg is fogom tudni nézni.:) A filmről nincs mit mondanom. Mel Gibson legjobbja.