Keresés

Alien Tetralógia (9 DVD)

2007. november 28., szerda 23:40
Mi? Bocsáss meg, most kötözködős hangulatomban vagyok. Az, hogy a japán tetralógiájára a fórumozóktól gyűjti a pénzt, nem tartozik ide? Tudod már Én is unom maky figurát. Tudom kedves TM!:-) Olvasgatom a fórumot csendben, szépen már hosszú évek óta, de most már nem bírom megállni, hogy ne írjak be, vagy ne szóljak be. Ahogy olvastam ma az egyik topic-ban, Te vagy az egyik legnagyobb kötözködős alak itt a fórumon. Nem baj, én élvezem olvasgatni, ahogy "lekiabálod" finoman szólva némely ember fejéről a hajat. Ahogyan pl. zaky-val tetted, az Eladó DVD topic-ban. Lehet kötözködni, csak tessék!!! Bennem emberedre találtál.:-)))
0
2007. november 28., szerda 23:35
:-))))))) Frederic: Kaptam tőle egy kétsoros e-mail-t, miután nem vettem meg tőle 15.000 HUF + majd 2.000 HUF-ért a tetves DOMBORNYOMOTT Alien Tetralógiáját. Hjaj ... Oly kíméletlen volt velem, hogy csak attól "koldultam" ... Nagyon megijedtem "maky"-tól. Huhhh ... kimerítő. Hogy ne a fórumozókat fárasszam, majd átküldöm, de röviden szerinte csak kitaláltuk, hogy még találtunk 7 db dombornyomott Tetralógiát ... mert EZT MÁR Ő BIZTOSAN TUDJA, HOGY NEM LEHET KAPNI. Szóval valamiféle "szellemkiadvány" lehet a barátom - akit megajándékoztam - vele, + az én példányom valamelyike ... Nah ... az igazság az, hogy már régóta olvasom, mit írtok ... de már szakadok a röhögéstől. Ez tényleg ... nagyon-nagyon durva!:) Ráadásul, ha jól látom "maky" könyvtárban dolgozik az adatai szerint. Megmondom őszintén, akkor nem írnám le a hozzászólásaimban a helyesen szót pontos "j"- vel, és a kamu szót sem írnám hosszú "ú"-val. Az ilyen embert hogyan alkalmazhatják egy KÖNYVTÁRBAN???!!! Egy olyan helyen, ahol - normális esetben legalábbis, de - magas szintű magyar nyelv- és irodalom tudással kellene egy alkalmazottnak rendelkeznie (EZ CSAK SZVSZ) ...
0
2007. november 28., szerda 23:32
Na, ez aztán végképp nem tartozik ide. Ezzel a hozzászólással csak magadról állítottál ki bizonyítványt.
most posts by TM
0
2007. november 28., szerda 23:31
Helyesbítenék:
példányom közül = példányom között ... Azt = Az csak helyesbítgetek, mert látom gyorsan gépeltem, és mind a nevetéstől, mind a fáradtságtól már vannak mondatbeli hibáim, amelyek legalább engem zavarnak, bár Én nem vagyok könyvtáros.;-) Kicsit már kifolyik a szemem, mert egész nap a gépnél ültem, s dolgoztam. Elnézést a mondat elején történő szóismétlésért is.
0
2007. november 28., szerda 23:27
:-))))))) Frederic: Kaptam tőle egy kétsoros e-mail-t, miután nem vettem meg tőle 15.000 HUF + majd 2.000 HUF-ért a tetves DOMBORNYOMOTT Alien Tetralógiáját. Huhhh ... kimerítő. Hogy ne a fórumozókat fárasszam, majd átküldöm, de röviden szerinte csak kitaláltuk, hogy még találtunk 7 db dombornyomott Tetralógiát ... mert EZT MÁR Ő BIZTOSAN TUDJA, HOGY NEM LEHET KAPNI. Szóval valamiféle szellemkiadvány lehet a barátom - akit megajándékoztam - vele, + az én példányom közül ... Nah ... az igazság az, hogy már régóta olvasom, mit írtok ... de már szakadok a röhögéstől. Ezt tényleg ... nagyon-nagyon durva!:) Ráadásul, ha jól látom könyvtárban dolgozik az adatai szerint. Megmondom őszintén, akkor nem írnám le a helyesen szót pontos "j"- vel, és a kamu szót sem írnám hosszú "ú"-val. Az ilyen embert hogy alkalmazhatják egy KÖNYVTÁRBAN? Ahol - normális esetben legalábbis, de - magas szintű magyar nyelv- és irodalom tudással kellene egy alkalmazottnak rendelkeznie (EZ CSAK SZVSZ) ...
0
2007. november 28., szerda 22:51
Nem, csak bizonyos IQ alatt nem kéne gép közelébe engedni embereket... durván hangzik, de ez a helyzet.
0
2007. november 28., szerda 22:25
Látom, már nektek is hasonlóképpen tele van a búrátok vele...
0
2007. november 28., szerda 21:59
ehh kimaradt :)

"Kedves maky! Ígérd meg, hogy 2008-ra új" [fórumot]  "fogsz találni! Köszi! :)"
0
2007. november 28., szerda 21:59
"Kedves maky! Ígérd meg, hogy 2008-ra új"  "fogsz találni! Köszi! :)"
0
2007. november 28., szerda 21:52
Kedves maky! Ígérd meg, hogy 2008-ra új témát fogsz találni! Köszi! :)
most posts by TM
0
2007. november 28., szerda 21:49
Nomen est omen.

makypöcs :D
0
2007. november 28., szerda 21:10
Kérdezek egy dolgot. Miért rendelik meg olyan sokan a nyugat európai vagy kevesebben a japán változatot? Hogyha olyan szar a dts hang, illetve szebb ugyan a külseje a doboznak, ezért mégis érdemes megvenni a külföldi kiadványt? És még én vagyok leszólva.
0
2007. november 28., szerda 11:16
Hagyd már, nomen est omen, nickjében a jelleme (maky = majom)... :S
0
2007. november 28., szerda 3:40
Az első mondatból kihagytál egy vesszőt, s az "l"-t írhattad volna L-nek, hiszen a szó tulajdonnév! :-)
most posts by TM
0
2007. november 27., kedd 23:20
Sajnálom. Kíváncsi lettem volna rá... :-(
0
2007. november 27., kedd 23:18
Nem született meg a gyerek, mert túl nagy volt a súllya és én nekem meg túl nehéz lett volna. És akkor nem biztos, hogy feltudtam volna nevelni.
0
2007. november 27., kedd 23:15
Hát a másfél millás kérdésre gondoltam! Állt az alku, vagy nem? ;-)
0
2007. november 27., kedd 23:13
Erre nem válaszolok mert a szinkron tolmácsom aki tud electrifyül az szabin van.
0
2007. november 27., kedd 23:11
Örülök, hogy örülsz! Én nem fogok? Tudod, 7vége... Vagy nem állt az alku? ;-)
0
2007. november 27., kedd 23:11
Még nem érkezett meg nem tudom elvileg nem lesz rá semmi plussz!
0
2007. november 27., kedd 23:10
Nekem az itthoni van meg, de én magas vagyok, 185 cm! ;-)Kicsit méllyedj már el a témában legalább... Dolby Digital... Digital Theatre System... ezek kódolási formák:tömörítve tartalmazzák az infókat, csak amíg az előbbi 1/10-hez tömörít, addig az utóbbi 1/4-hez. Tehát elvileg 2,5-szer több infót tartalmaz. Azért elvileg, mert ez nagyban függ a keveréstől. Vannak olyan anyagok, ahol a DD keverés sokkal jobban szól, mint a DTS. Meg olyanok, ahol nem hallasz igazán különbséget:mint ennél a kiadványnál, ahogy azt már írták Neked egy páran.
0
2007. november 27., kedd 23:10
Értem. Majd légyszíves írd meg az észrevételeidet. Egyébként mennyibe kerül a Tetralógia áfával és vámmal együtt? Nagyon fontos, hogy tudjam.
0
2007. november 27., kedd 23:06
Elvileg meg van! Csak még nem érkezett meg. A tetralógia és a részek külön-külön úton vannak hozzám.
0
2007. november 27., kedd 23:05
Azt hittem ma már semmi nem vidithat fel de ez ..butitájm picsába.
0
2007. november 27., kedd 23:04
Miért neked meg van a japán Tetralógia?
0