Keresés

Brian élete

2005. október 23., vasárnap 5:15
Igen, tényleg a legjobb poénokat soroljátok fel a Gyalog galoppból. Nekem is ezek tetszettek. Volt benne jónéhány nagy poén, de a többi lapos, néhány jelenet meg már sajnos kínos. :) Ettől függetlenül én is szeretem, de a Brian életétől szerintem messze van. Utóbbiban pl. a pilatusos jeleneten majdnem kettészakadtam. :))
0
2005. október 23., vasárnap 4:39
Tényleg vicces. :)))
Vagy 100szor láttam a filmet, de még mindig a padlót fogom a nevetéstől az írásodat olvasva. :)) Zseniális!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. október 23., vasárnap 3:46
Bátor Sir Robin... Ki bátran elszaladt!.... :-)))

A Gyalog Galoppból meg az kedvencem mikor a Szent kézigránát használati utasítását olyan vontatottan olvassák fel:

... És elszámolsz vala háromig. Számolásod háromig tartson... Három legyen ameddig elszámolsz! Négyig ne számolj hát ezért, sem pedig kettőig, csak ha folytatod a te számolásodat háromig!... :-)))))
0
2005. október 23., vasárnap 3:29
Merész kijelentés lesz, DE:

Szerintem a GYALOG GALOPP überel mindent. :)
A gyilkos nyúl, meg a szent kézigránát, meg fanyúl, meg minden összetéve. :)
Kedvenc részem, amikor az egyik lovag elmenekül a 3 fejű emertől és ezt megénekli neki a... izé... akárki. :)
Na az jó. :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. október 23., vasárnap 3:16
Elég rendesen megoszlanak a vélemények arról hogy a Gyalog Galopp, vagy a Brian élete a legjobb Monty Python film. Én talán az előbbi felé hajlok, de ez lényegében izlés kérdése. Van akinek az epizodikusabb, szerkesztésű Gyalog Galopp jön be, ami jobban emlékeztet a Flying Circusra. De van akinek az egységesebb Brian élete jön be jobban, amiben kevésbé fárasztóan abszurd poénok vannak. Részemről minél abszurdabb, elszálltabb egy poén annál jobban tetszik. De mindkét filmben felfedezhetők ugyanazok az elemek: a társadalomkritika, és a politikai szövegek... :-))

Kedvenc poénom a Brian-ből, amikor a film végén jön a Júdeai Nemzeti Front .... Elit öngyilkos alakulata... Hát az valami hatalmas... :-)))))))))
0
2004. január 27., kedd 0:43
A filmhez kapcsolódó fórumot a film (DVD) oldaláról tudsz nyitni.
0
2004. január 27., kedd 0:38
A "régi" szinkron van rajta ("Köpködő!")
0
2004. január 26., hétfő 4:14
másrészt azt is mondja meg vlaki, miért ide nyitotta, amikor a filmeknél kattintottam, hogy új téma
0
2004. január 26., hétfő 4:13
Legyenszíves valaki mondja meg, hogy a Brian élete DVD-n az eredeti (öhö régi) szinkron van-e, vagy újraszinkronizálták (mondjuk a Zoom studio - yikes!)
0