Keresés

Makk Károly világa (Egy hét Pesten és Budán / Szerelem) (DVD)

2009. november 19., csütörtök 11:02
Összevannak azok. Extraként meg van további 28 film, mindez egy szép nagy dobozban! :)
most posts by TM
0
2009. november 19., csütörtök 10:40
Ezen a nyomvonalon haladva de jó lenne egyszer, ha a Talpuk alatt fütyül a szél és a Rosszemberek össze lenne csomagolva ugyanígy egy tartalmas extralemezzel együtt...
0
2009. november 11., szerda 17:31
Azért annyira ne irigyelj, nekem kész csőd, hogy a filmek mondjuk úgy 80%-a érdekel, s ebből kell kitotóznom, hogy a keretemből mire fussa. Így aztán eleve reménytelen küldetésben vagyok. Milyen egyszerű lenne, ha csak a karatéjosokra buknék... :)
most posts by TM
0
2009. november 11., szerda 16:33
Hidd el, a nincs miből azért jelen van - hajaj, de még mennyire...- , de ez a kiadás ennyiért nagyon rendben van.
0
2009. november 11., szerda 16:32
Nem mondom, hogy hasonló félmegoldások miatt én már nem szívtam a fogam más kiadók esetében... Ebben többen is nagyon jók.:S
0
2009. november 11., szerda 15:42
Látjátok, én pl. irigyellek benneteket, hogy olyan érdeklődési körötök van olyan kedvencekkel, mely sokkal eladhatóbb ezen a piacon.

Nagyon régen fordult már elő, hogy olyan kedvencem jelent itt meg, melynél megéri kihozni egy másodízben minigyűjteményt, új extrákkal.

A magyar Hellraiser-kocka nekem maga volt a megtestesült gyönyörűség, mert nagyon kevés biszbaszos kiadás jelenik meg az örök és igazi kedvenceim közül, szóval én pont a másik oldal vagyok hozzátok képest, örömmel vásárolnék szebbet-jobbat-többet, csak nincs miből. :(
0
2009. november 11., szerda 15:24
Nem mondtam, hogy nem örülök, csak mint gyűjtő nem tudok mit kezdeni az ilyen félmegoldásokkal - azon kívül persze, hogy megveszem. A Best-digiket meg kell becsülni, nincs belőlük sok.
most posts by TM
0
2009. november 11., szerda 15:11
Nézd, inkább örülni kellene annak, hogy van egy plusz lemez, extra anyag, ami önmagában nem lett volna értékesíthető. Nyilván azon lehet diskurálni, hogy miért nem valamelyik kiadvány extrájaként jelent meg az ominózus lemez, de én inkább örülök a ténynek, hogy van és hogy viszonylag igényes kiszerelésben van. Eljön még az az idő - látni erre már most is jeleket -, hogy egy falat extra láttán is az egekig fogunk ugrani, és nem azon sopánkodunk majd, hogy az az átkozott kiadó összedobozolt két filmet és melléjük tett egy adag bónusz matériát.
0
2009. november 11., szerda 14:59
Na bumm, egy félmondatot kihúzhatunk a kommentemből.
most posts by TM
0
2009. november 11., szerda 14:19
Ez a kiadvány már nagyon régóta a piacon van, csak itt nem volt kapható.
0
2009. november 11., szerda 13:46
Pont ezen van a hangsúly, hogy volt már itt öt korábbi Makk-film, ahol nem érezték szükségét semmiféle diginek, mit ad isten, ünnepek előtt kinő egy digi a földből a hét filmből kettőt tartalmazva. Nincs a filmekkel semmi bajom, sőt, nekem még műanyagtokban sincsenek meg ez a két Best, (ellentétben a moképos Szerelemmel, amiből kettő is van), de ennek ellenére túlzottnak tartom mindaddig, míg a többiből is nem csinálnak hasonló kiszerelést. Vagy egy nagy-nagy Makk Károly-kollekciót. Na annak igazán örülnék! De ez most összhatásilag olyan, mint egy szép selyeming a szakadt farmer, a lyukas cipő és a kopott kabát mellett. Mellesleg én is örülök, mint minden szép kiadványnak, ám a mosoly a szám sarkába húzódik.
most posts by TM
0
2009. november 11., szerda 13:06
Gondolom az, hogy a két film főszereplői azonosak (Darvas-Tőröcsik). És talán azért díszdoboz, mert a Szerelem a rendező legismertebb és legértékeltebb filmje (a Liliomfi mellett).
Amúgy én pl. nem is tudtam, hogy ezt a két filmet lehetett külön is kapni. Én bírom a Best-digiket, szóval örülök, bár tényleg furcsán fog mutatni mellette a sorozat többi darabja sima műanyagtokban.
0
2009. november 11., szerda 12:33
Én erre nem tudok neked válaszolni. De ezúttal azon szerencsések közé tartozom, akik tudták, hogy van egy ilyen lehetőség is a két film beszerzésére, és mivel korábban csak terveztem a külön-külön vásárlást, örülök neki, hogy egyben vehetem meg őket, a plusz lemezzel.De az biztos, hogy aki a két filmet korábban külön megvette, az bosszús, node hányszor voltam én bosszús hasonló dolgok miatt?(meg még sokan mások) Szóval én ennek a bőrnek most speciel örülök.
0
2009. november 11., szerda 12:11
Mi értelme van annak, hogy egy kiadvány-sorozat két darabját összedobozolják, s tesznek mellé egy extralemezt? Ebben megint csak egy koncepció van, a rókabőr.
most posts by TM
0
2009. november 11., szerda 11:28
No, csak megérkezett ide is.:) Azt hiszem, a dvdzoom történetének leggyorsabb xpress-es megjelenése is ehhez a kiadványhoz kapcsolódik, ugyanis máris látható a zoomos link az adatlapon.
0