Keresés

Select

2010. április 19., hétfő 19:16
Köszi a segítséget.
0
2010. április 17., szombat 3:09
A Váratlan utazásról a
http://anne.avonlea.hu
oldalon kaphatsz infót.
Egyelőre az Anna című sorozat első 3 része jön.
0
2010. április 16., péntek 19:56
Jó napot .
Nemtudom , hogy jó helyen érdeklődöm de úgy gondoltam beírok ide s lesz ami lesz alapon .
Szóval érdeklödnék, hogy a  Varázslók a Waverly helyből 1. évad megfog jelenni sima normál gyüjtödobozos  verzióban  mint  általában a többévados sorozatok.
pl.  Hannah Montana 1. és  2. évad   Buffy 1. évas  stb.
Ha igen akkor mikor  mert szivesebben veszem meg azt a verziót mint hogy külön külön lemezenként. És szerintem  árban ugyan annyi lenne mint ha egyben adnák ki.
ha kiszámolom hogy most lemezenként 2200ft ot elkérnek átlagban akkor igy darabonként  sokkal drágább mintha megvenném egyben az összeset egy dobozban.
pl  Hanah montana  olyan 5-6000ft körül van egyben de ha külön külön veszem meg akkor meg lemezenként itt is  kb 2000-2200ft-ot is elkérnek akkor az 5 lemezes  montana igy kerül 10 000ft-ba. igy drágább mintha megveszem  a  dobozos verzióban. Hozzáteszem nekem megvan mind 2 évad a  Hannah montananak és igy jobban néz ki mintha külön külön lemezenként vettem volna meg.

Illetve érdeklödnék hogy    Xena c. sorozatot,  Dawson és a haverokc, sorozatot és  a Sabrina a Tinédzserboszorkány c. sorozatot,  Váratlan Utazás c, sorozatot  ki fogják-e adni valaha itt Magyarországon?

Köszönöm előre is.
Tisztelettel:  dimytry
0
2010. március 23., kedd 14:43
Szia!
Köszi az infót! Ez megnyugtat de azét felhívom a selectet, hogy be tudjam osztani a a pénzem.
0
2010. március 22., hétfő 22:11
A Las Vegas 4.évad egy keveset fog csúszni,de jönni fog, mint ahogy a Miami Vice 5.évad is jönni fog még idén.
0
2010. március 22., hétfő 20:52
Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valali, hogy mi van a Las Vegas 4.évadával? Mivel a Select március 25.ére igérte de még sehol sem látom, hogy elő lehetne rendelni. És asszem DÖMI írta hogy végig ki fogják adni de szinkronosan?  És a Miami Vice 5.évadát egyben befejező évadát ki fogják adni?
0
2010. március 14., vasárnap 13:28
Ráadásul egy DVD9-es méretű HDTV rip képe (hiába csonkolt) szebb ,mint  a végleges boltokba került változaté (annak egyetlen előnye a dts-HD maradt).Egy vicc...

Meg is fogadtam,inkább azt nézem addig,amíg nem lesz egy méltó(bb) BD kiadás a boltok polcain.

Emberibb áron persze.Ha nem akkor külföld. :)
0
2010. március 14., vasárnap 13:17
"mint ahogy azért is kaptuk az ívet, hogy a GLADIATOR BD képét meg merjük szólni. :)"

Én most is le merem írni:szar a képe.nálam biztos aranymálnás lett tavaly. :)))
0
2010. március 14., vasárnap 13:15
Neked legyen igazad. :)

épp olvasgatom a régebbi hozzászólásokat Gladiátor témában.Akinek nem tetszett a képe megkapta a "vak" és a "béna jelzőt" is.

Ha ezek az emberek viszont megveszik újra a filmet körberöhögöm őket.Komolyan. :)))

derceto írta jól:ő csak referenciaminőségben hajlandó megnézni.teljes mértékben osztom ezt.

jama:

Abszolút igazad van,egy csomó pattintótokos DVD5-ös Warner filmemért verhetnéma palávert,hogy adjanak újat.Akkor így jött ki,el kell fogadni.Hozzátenném,az akkori 55 cm-es csöves tv-men a Cobra maga volt a kánaán.Igaz előtte narrátorosan volt meg egy agyonnézett VHS-en. :))
0
2010. március 14., vasárnap 13:10
Ha ezt ki kellene cserélni, akkor az összes első (és második) generációs DVD-t is ki kellene cserélni, mert azok képe is gyenge, hogy finoman fogalmazzak. De akkoriban mindenki odáig volt értük, mint ahogy azért is kaptuk az ívet, hogy a GLADIATOR BD képét meg merjük szólni. :)
0
2010. március 14., vasárnap 13:09
Adja az ég, hogy ne kintről kelljen berendelni a javítottat, bár ha az Alvin és a mókusok a második kiadását is megélte nálunk BD-n, akkor minden lehetséges...
0
2010. március 14., vasárnap 13:03
Dömi a lemezek lejátszhatóak,semmi bajuk nálam is voltak.Csere akkor jöhetne szóba,ha technikai hibáról lenne szó,de itt nem erről van szó,hisz működik rendesen,nem akad,nem fagy le,szinkron is van rajta...

A képe meg ...hát ja...olyan amilyen(sztem csúnya),bár ha jól emlékszem Neked sem volt bajod vele,akkor hol itt a gond ? Akkor nincs is mit kifogásolni,nem ?  

Az a beismerés a HD transzfer képminőségére vonatkozott ,de mivel egy jó csomó embert abszolúte nem zavarnak a viaszos bőrű színészek,illetve az agyonélesített kontúrok ,így nem hinném ,hogy emiatt tömeges BD beszámítási Gladiátor akció várható.

Persze ha egyáltalán kiadják nálunk,de van egy sanda gyanúm ,hogy ebből kintről rendelés lesz.
0
2010. március 14., vasárnap 12:49
Miért is cserélnék ?

Az USA-ban van csak divatja az ilyen csereakcióknak.De ott jogos hogy kicserélik pld az Ötödik elemet,hisz az első kiadása annak sem volt jó és ennek ellenére még így is több fogyhatott el abból az egy címből ,mint itt nálunk az összesből együttvéve.Itt gondolod 2-300 db Gladuiátor miatt csereakciót indít majd a Select ? :(

Az totál deficit lenne nekik...

Másrészt furcsa hogy az Xpress fórumon eddig pár ellenpéldán kívül ,szinte mindenkinek tetszett a lemez képe (akinek nem inge ,megkérném ne is vegye magára).Elég csak elolvasni a film adatlapját,mert sokan a kép védelmére keltek (sőt akkor elég nagy vita is kerekedett belőle),kíváncsi leszek,ha esetlegesen itthon is befut az új Remasterelt képű kiadás(és ha ezt nem rontják el DNR-el ,bizony ég és föld lesz a különbség),akkor is védeni fogják-e majd ,kitartva a végsőkig az igazuk mellett,miszerint nem lett elrontva a tavaly kiadott (amit én továbbra is a tavalyi év legnagyobb csalódásaként tartok számon) Gladiátor transzfer.

Kíváncsi leszek arra is ,hányan fogják újra megvenni a mostani remastert,ha esetleg megjelenik és árulgatják majd 4-5 ezerért (vagy még olcsóbban) a tavaly vett méregdrága 8-10 ezres kiadványt,ami akkor még a szemükben "etalon" volt.Mert ezzel megint csak ők járnak majd rosszul (őket tényleg sajnálni fogom hiszen csúnyán meg lettek vezetve),nem a kiadók.

Szerintem akinek jó volt így is, és kiszorította rá azt a halom pénzt,legyen jó a későbbiekben is és igenis tartsa meg,bár kaphatott volna sokkal jobbat is a pénzéért,némi kis türelem lett volna az ár.Bojkottálni kell a gyengébb kiadásokat (látatlanba venni,infók nélkül meg nem ajánlott,vagy tényleg hatalmas fanatizmus kell hozzá),hogy igenis vegyék már észre magukat a stúdiók,ne a gagyit akarják már eladni ,csak mert nem akarnak foglalkozni vele.Ha nem is a mi piacunknak köszönhetően,de ezúttal eszméltek és elismerték,hogy ezt bizony nagyon elkapkodva adták ki a gyors pénz reményében.

Vagyis bebizonyosodik végre az,hogy igenis adnak ki **ar HD transzfereket ,hiába egy sokat igérő nagy cím képében érkezik (mint Scott remekműve) és tényleg van -és nagyon remélem lesz a jövőben is - létjogosultságuk a tesztoldalaknak,igenis tájékozódni kell vásárlás előtt (a tapasztalatcsere a legfontosabb) és ugyanúgy jelen vannak/lesznek egy filmből (sajnos) rosszabb ill. jobb kiadások.Remélhetőleg most már főként csak jobbak. :)

Én személy szerint várom ezt az új remasterelt változatot,de most kisebb beleéléssel,mint tavaly,nem akarok egy újabb hatalmas pofáraesést.Örülnék ha ezt már nem csak kölcsönkérnem kéne,hanem érdemes is lenne a polcra tenni.Az sem érdekel ha nem fémdobozos,csak ne szűrőzzék már szét a képet,mert ezért már tényleg harapok,még egyszer el ne **esszék nekem az egyik kedvenc mozimat. :)
0
2010. március 14., vasárnap 11:50
Szerintem de...

Annó egyébként a Vissza a jövőbe trilógia hibás korongjait is kicserélték, igaz ott is újrakiadásnál tették meg. Meg lehetne a Gladiátor-ral is csinálni ugyanezt, ha már elismerték a hibát.
0
2010. március 14., vasárnap 11:31
viszont,ha elismerték a hibájukat akkor ki kéne,h cseréljék az első kiadások lemezeit. nem???
0
2010. március 14., vasárnap 11:27
Valahogy sejtettem, hogy ide jó lesz a képileg agyonvágott Gladiátor is. Mindegy, még várok egy picit, hátha. Aztán ha nem jön, akkor marad az első kiadás beszerzése.

Mivel a Universal beismerte, hogy elkúrták, az esély megvan, hogy itt is újrázzanak. Ebből tutira elment annyi példány, hogy megérje, mert nem nagyon látom már a boltokban...

A Dolog-ból meg én is az angol kiadásra szavazok, már csak a több extra miatt is...
0
2010. március 14., vasárnap 10:59
Képre jobb (kevésbé DNR-es) ,extrafelhozatalra jobb.Akkor már a jobbik,nem ?Jöjjön csak ki az. ;)

A BD-s változatokból a UK-s kiadvány számít a legjobbnak.
0
2010. március 14., vasárnap 10:23
Nem mintha az USA-változat olyan nagyon gázos lenne. Persze, a UK picit jobb.
0
2010. március 14., vasárnap 10:20
"Külföldön lassan jön a Gladiátor felújított képű BD-kiadása. Itt is lesz, vagy ne is álmodjunk róla és érjük be a gagyi verzióval?"

Miért,nem jó ez ? Szép fémdobozos és még extralemez is van hozzá.Az ára is igen "baráti". :D

Különben meg a többségnek jó volt ez is,nem hiszem hogy sok hazai gyűjtőt lázba hoz, hogy jön egy újabb kiadás belőle,csak aki nem vette meg az előzőt (mint pld én).

A The Thing-et nagyon várjuk (a Gáspár Sndoros szinkronnal meg főleg:)) .Adja az isten hogy az angol változat kerüljön itt kiadásra és ne az USA.
0
2010. március 14., vasárnap 10:06
Miami Vice 5. évad kijön DVD-n?
0
2010. március 14., vasárnap 9:57
te is tudod nem a Select-en múlik! ha rajta leszünk akkor biztos behozzák!
0
2010. március 14., vasárnap 2:16
Ez a Gladiátor kérdés engem is érdekelne.
0
2010. március 13., szombat 22:41
Esetleg ha még járnak erre Select-esek:

Külföldön lassan jön a Gladiátor felújított képű BD-kiadása. Itt is lesz, vagy ne is álmodjunk róla és érjük be a gagyi verzióval?

A másik: The Thing BD-ről van valami hír, azon kívül hogy lesz?

Köszi!
0
2010. február 11., csütörtök 14:39
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1071469

a 10-es komment egyik mondata igen jópofa:

"Another waxjob by Universal." :)))
0
2010. február 11., csütörtök 14:34
Dehogyis. :)

http://forums.highdefdigest.com/blu-ray-imports-subforum/66644-what-imports-better-than-us-releases.html

"The Thing
UK/AUS/JP/EU/FR - BD50, VC-1, DTS-MA, extras, Region Free
US - BD25, VC-1, DTS-MA, no extras
US HD DVD - Best PQ, less DNR."
0