Pár éve vettem egy páramentesítőt, ami megoldotta ezt a problémát.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. február 16., péntek 14:50
8977
Könnyen lehet ez is (bár én sem teregetek ott, ahol a filmek vannak), mert Gyulusnál pár fém is elkezdett rozsdásodni, nálam meg semmi bajuk (bár azok meg üveges szekrényben vannak).
0
2018. február 16., péntek 14:26
19949
En eleve (mar) nem teregetek ruhakat abba a szobaba ahol vannak a filmjeim.
0
2018. február 16., péntek 14:17
7074
A többi szegény pára meg szenved a hibás lemezzel.
0
2018. február 16., péntek 14:08
52684
Lehet, hogy párafüggő (is) a dolog és nálad kevesebb a mosott ruha.
most posts by TM
0
2018. február 16., péntek 9:18
8977
Gyulus kérésére én is belenéztem a saját példányomba. Vagyis aztán végigment a film, és az égvilágon semmi gond nem volt vele sem a menünél, sem a film közben. Most vagy szerencsém van, vagy majd csak később jön el az én lemezem pusztulása. :)
0
2018. február 9., péntek 15:50
3087
Ööö, ez amúgy nem valami ősrégi kódolású, 1080i felbontású fostalicska?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. február 9., péntek 14:24
198
Biztos, hogy hibás a lemez, csak idő kérdése mikor jön elő. Az én példányomat 5 különféle bluray lejátszó (panasonic, lg, sony, philips, samsung) sem tudta lejátszani.
0
2018. február 9., péntek 8:52
8851
Mivel az én tapasztalatom az, hogy kettőből kettőt nem olvasott be egy adott lejátszó, míg egy másik készülék az egyiket bizonytalanul, a másikat tökéletesen lejátszotta, szerintem semmi okod a bizakodásra.
0
2018. február 9., péntek 5:53
19949
Azert az bizakodasra okot h tobben is azt irtak h be se olvastak nekik illetve csak tobbszori kiserletre indult el esetleg.
0
2018. február 8., csütörtök 23:22
8851
Belenézéssel még nálam se jött ki rögtön, csak akkor, amikor konkrétan hagytam végigjátszani a filmet. Ez tehát semmire sem garancia sajnos.
0
2018. február 8., csütörtök 19:49
19949
Na en is beleneztem az osszes Bufis BD-be es nalam Sony lejatszonal siman lejatszotta minden lemezt.
0
2018. február 8., csütörtök 1:55
8851
Tegnap hozzá jutottam egy másik példányhoz is a filmből. Vadonatúj, bontatlan darab volt. A régi lejátszóm ezt se tudta beolvasni. Az újabb viszont többszöri próbálkozással is csont nélkül viszi. A filmet is végignéztem, abszolút hibamentes volt a lejátszás.
A másik lejátszónál tapasztaltak sajnos arra utalnak, hogy valami nem tökéletes ennél a kiadványnál, mert más lemezzel nem kényeskedett így.
Én jelenleg abban reménykedek, hogy talán az új rész kapcsán lesz majd egy szép Blu-ray trilógia kiadás, ami időtállóbbra sikerül.
0
2018. január 7., vasárnap 13:16
38
Nálam be sem olvassa a lemezt. Panasonic dmpbdt700 lejátszó.
0
2018. január 4., csütörtök 21:45
236
Közben kipróbáltam a PS3-ban is, de ott sem látja a lemezt. Szóval 3-ból semmi, tehát sajnos ez így már egyértelmű lemezhiba :(
0
2018. január 4., csütörtök 7:29
8851
A nagyon kicsi is több mint a nulla, ezért írtam. De nyilván sanszosabb, hogy a lemez a ludas. Sajnos. :(
0
2018. január 4., csütörtök 3:25
1333
Nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy a PC optikai meghajtója, és az asztali lejátszó is egyszerre hibásodik meg.
Ráadásul - mint említette - a többi lemezét olvassák a berendezések gond nélkül, szóval itt bizony sajnos a gyári lemezzel van probléma!
0
2018. január 3., szerda 23:13
8851
Azért ne siess kukázni a lemezt! Emlékszem, a régi hi-fim is hasonlót produkált, amikor először jelentkezett rajta az olvasófej elöregedésének jele. Először csak egy lemezzel vacakolt, később már mindegyikkel. Ez alapján nem kizárt, hogy egy új lejátszó ezzel a lemezzel is gond nélkül megbirkózna.
0
2018. január 3., szerda 22:17
236
Köszi, hogy megnézted! Én is attól tartok, hogy a hordozóréteg “elöregedett”, “eloxidálódott”, vagy nem tudom mi a jó kifejezés. Talán gyenge minőségű lehetett a nyersanyag vagy a gyártás technológiája? :( Bár ez a lényegen már nem változtat. :( Egy trilógia (vagy akár részenkénti) újrakiadás tényleg jó lenne, csak nem ilyen minőségben...
0
2018. január 3., szerda 19:43
8851
Úgy néz ki, elkiabáltam. Itt-ott sajnos nálam is akadozik.
0
2018. január 3., szerda 19:13
8851
Kifejtem kicsit. Amikor beteszem a lemezt, a főmenübe vezető videó nagyon akadozik. Végül nagy nehezen bejön a menü, és onnan első próbálkozásra minden rendben lévőnek tűnt. A film és az extrák is flottul lejátszhatóak. Második próbálkozásra azonban legalább féltucatszor elakadt a mutatvány. A fő lejátszó "copyright violation" hibaüzenettel tagadta meg a lejátszást, a másik be se olvasta a lemezt. Végül csak úgy sikerült újra elindítanom a filmet, hogy a főmenüből előbb az egyik B kamerás felvételt indítottam el. Ezután a film már simán ment, és akadozást sem tapasztaltam. A lemez nálam is makulátlannak tűnik, de attól tartok, az adatréteggel történt valami az évek alatt.
Egyelőre abban bízok, talán a harmadik rész kapcsán kiadnak majd egy trilógia BD gyűjteményt, amiben ez a rész is új gyártású, és talán hosszabb életű is lesz. Addig meg nem ártana alternatív forrásból bebiztosítani a lejátszhatóságot - ami persze nonszensz, de jobb megoldás nemigen van. Nem hinném, hogy több szériát nyomtak volna ebből a lemezből.
0
2018. január 3., szerda 15:53
8851
Valami gebasz nálam is van a lemezzel sajnos. :(
0
2018. január 3., szerda 9:54
236
Sony BDP-S480, azt hiszem 2012-es. Más lemezzel nincs gond vele, visz mindent. Azért gyanakszom inkább a lemezre, mert a PC sem ismeri fel :(
0
2018. január 2., kedd 22:57
19949
A lejtszo milyen es mennyi idos? Nem lehet h koszos a lejatszofej? Nekem megy rendesen.
0
2018. január 2., kedd 20:05
236
Sziasztok!
2011-ben vettem meg a lemezt, azóta többször megnéztem, nem volt vele gond. Most újra meg szerettem volna nézni, de az asztali lejátszó csak pörgette a lemezt, nem ismerte fel. Számítógépben is próbáltam, ott sem látja a meghajtó. Járt már valaki így ezzel a kiadvánnyal vagy más BD-vel? Én még eggyel sem. Ennyit bírt volna a lemez? (Ránézésre természetesen hibátlan, vigyázok a filmjeimre is, sehol egy karc vagy akár ujjlenyomat.) Köszi!