Az o-ring-ből tehát alulról-felülről lehet kivenni/betenni a filmet, csak ez a különbség a "sima" slipcase-hez képest? Vagyis kijelenthetjük, hogy minden o-ring slipcase, de nem minden slipcase o-ring? :)
0
2009. december 12., szombat 20:24
7926
Lehet,már nem emlékszem csak tudom hogy valamelyiken elmeséli.
0
2009. december 12., szombat 20:23
13392
Azért volt ez a szitu nekem ilyen ismerős! :)
0
2009. december 12., szombat 20:23
2517
Emlékeim szerint a zömét megnéztem, de asszem a Sally Menke-s dokut kihagytam. Gondolom abban volt.
0
2009. december 12., szombat 20:20
7926
Valamelyik film extrái közt elmondja Tarantino.Talán a Grindhouse-on?
0
2009. december 12., szombat 19:56
2517
"...szokás szerint az elrontott, elbohóckodott jelenetek felvételekor a színeszek, statiszták vagy maga Tarantino szokott egy-egy "Hi, Sally!" üdvözletet küldeni a vágópultra Sally-nek :)"
Ezt nem is tudtam. Ötletes :)
0
2009. december 12., szombat 19:46
54
Persze, biztosan lemaradt a Te lemezedről :P (sorozatgyártásban készül, préseléssel, olyan nincs, hogy egyik lemezen van, a másikon meg nincs).
A bakiparádénak nevezett extra eredeti angol címe a "Hi, Sally!", ilyen névvel keresd az extrák között. Sally Menke ugyanis Tarantino állandó alkotótársa, a film vágója - és szokás szerint az elrontott, elbohóckodott jelenetek felvételekor a színeszek, statiszták vagy maga Tarantino szokott egy-egy "Hi, Sally!" üdvözletet küldeni a vágópultra Sally-nek :)
0
2009. december 12., szombat 17:20
4
Hmmm, akkor nem tudom mi van az enyimmel. Irok az Xpressnek hatha hibas?
0
2009. december 12., szombat 16:03
93
Valaki rakna fel képet?
0
2009. december 12., szombat 15:45
34
"Bakiparádé - Üdv Sally-nek!" - írja az Xpress. 2. lemez - főmenü - bonus - kis nyíl jobbra - "Hi Sallys" - "Continue" - és már megy is! Hol itt a probléma?!
0
2009. december 12., szombat 14:29
4
En vagyok az egyetlen akinek feltunt hogy nincs a 2. lemezen Bakiparade, ahogy azt az Xpress-es oldalon igerik? En kifejezetten azert vettem meg a dupla lemezes valtozatot, kicsit atverve erzem magam...
0
2009. december 11., péntek 18:30
2938
Na igen. Én ugyan a közepesen "fikázós" csapathoz tartozom, de ahogy írtam, szerettem volna ezt steelbook-ban. Viszont nem lett rossz az o-ring, még ha rühellem is, mint külső borítót... Érdekes módon itt rajta van a horog kereszt (emlékszünk az Amerikai história X csonkított borítóra ugye?), legalább ez rendben van. A szinkronnak is örülök, megnézem úgy is, persze eredeti nyelven is, ahogy a moziban láttam. A feliratokkal sokszor az a bajom, hogy nem olvasható vagy nem elég nagy, de ez még csak pár perce van meg, nem néztem milyen. Ellenben egy jó pont a selectnek, hogy az extrákon van magyar felirat. Ennek nagyon örülök. A kiadványól bővebbet majd a hétvégén, amikor is megnézzük mit tud a házi mozimon :)
0
2009. december 11., péntek 15:30
153
Na ez tényleg érdekes... Most néztem meg, valóban nincs fejezet felirat. De még az 1941-et sem írják ki a filmen. A Select nem kapta meg a "felirat" jogokat? o.O
0
2009. december 11., péntek 12:23
52685
Nekem tetszik a film, úgyhogy azért vettem meg, nem befolyásol az ilyesmi. Kicserélem a tokot, aztán jónapot.
most posts by TM
0
2009. december 10., csütörtök 21:24
580
Pont az ilyenek miatt várok pár fényképet. Addig nem hozatom meg.
0
2009. december 10., csütörtök 19:20
450
Most vettem át
Egy pici dolog zavar - ha már feljött a borító ezzel kezdem -, mégpedig hogy a belső borító képét bizony nem sikerült középre tenni. ELÉG CIKI, drága grafikusok! Nem hinném, hogy ez volt a koncepció...
A DVD viszont nagykirály, gyönyörűen szól, szép a kép, és az extrák pedig szórakoztatóak. A plakátos, a Hi,Sally!, a mókázás a csapóval szerintem mind jó. Ez utóbbinál érdemes másodszorra a színészek reakcióját nézni a csapó mögött. Tarantino filmhez meglepően visszafogott a menü (de azért stílusos), sehol egy odafröccsenő vérpaca, sehol egy firka, sehol egy eltépett háttérelem. (Bár egy kiégett filmkocka mintha előfordulna.)
Egy dolgot nem értek: A Kill Bill-ben és a korábbi QT-filmeken a fejezeteket a filmre írták ki a DVDn is. Itt viszont üres fekete a kép, és a DVD felirata írja ki a dolgokat, de csak úgy simán alulra. Kivéve, ha az eredeti hangsávot választom felirat nélkül (ami ugye angol feliratot jelent, a nem angol jeleneteknél), akkor a DVD felirata van odaformázva az üres képre, ahogy a moziban is volt, más betűtipus, szín. Témában vájtfülűek, ez miért így lett megoldva?
0
2009. december 10., csütörtök 19:11
52685
Viszont a szinkronról mondottak megfelelnek a valóságnak, és csak az angol részeken van magyar hang. Megnéztem a franciás jelenetet, és úgy tartom, hogy nem is vészes a nyelvváltás, kicsit még hasonlít is Waltz és az őt szinkronizáló hangja.
most posts by TM
0
2009. december 10., csütörtök 18:53
52685
Na, nagyon nem kell fényképezgetni ezt sem... Külső karton (o-ring) szép, belső tok borítóján az egylemezes képe van, viszont a borító hátoldala hófehér, azaz a lemez felöli oldalra nem nyomtattak se jelenetválasztást se semmit. Mindez a legótvarabb műanyagtokban, amelyik olyan, hogy nem egyvonalban van a két lemeztálca, hanem ellentétesen elcsúsztatva, és olyan magas lemeztartó bütykökkel, hogy az ügyetlenebbje kínlódhat vele. Mondhatnánk, hogy legalább szállításkor nem fog leesni a helyéről, de ez nem igaz, mert találtam olyat, amiben zörgött a lemez, mint egy babacsörgőben. Tokcserével azért fel lehet javítani, talán a hófehér passzolna hozzá leginkább.
most posts by TM
0
2009. december 10., csütörtök 10:33
5023
nem biztos! a terminator megváltás fémdobi is limitált, és előrendelve is épphogy jutott belőle!
0
2009. december 10., csütörtök 1:10
3945
felesleges ezen feszülni.
0
2009. december 10., csütörtök 1:08
153
Már újra rendelhető... Ennyire lett volna limitált? Azt esetleg lehet tudni, hogy hány példányt kaptunk országosan, hogy a "limitált" titulust kapta meg?
0
2009. december 9., szerda 22:20
5023
délután még rendelni sem lehetett, és mivel nemrég "érkezett" meg xpress-hez így max holnap kaphatja meg az aki már át is akarja venni. tehát min holnapig várnod kell vele!
0
2009. december 9., szerda 22:10
126
Képet tényleg dobhatna valaki! :)
0
2009. december 9., szerda 21:56
9368
Ha tetszett a Kill Bill első része, szerintem ez is fog tetszeni. Talán az a filmje áll a legközelebb ehhez hangulatilag. Ne félj tőle, egy próbát megér.
0
2009. december 9., szerda 21:54
5023
jah :) csak félek a filmtől mint a tűztől! nekem nem mindig jön be tarantino stílusa, ehhez nekem egy másik tudatállapotba kell kerülni, hogy megnézzem. :) ráadásul ha meg is veszem, akkor még mindig ott a van kérdés dvd vagy bd?