Valaki képet fényképezett képet tudna dobni a kiadványról (akinek már megjött)?
0
2009. december 9., szerda 16:28
5023
ez annyira limitáltan jött el hozzánk, hogy már nem is rendelhető? nem gyenge!
0
2009. december 9., szerda 9:45
27
köszi az infót, így megfelelő :)
0
2009. december 8., kedd 20:51
682
"az angol 5.1 hang az ugye nem végig angol?"
minden bizonnyal nem szinkronizálták le angolra a nem angol mondatokat. és ez a szinkronban is meg lesz őrizve: http://href.hu/x/aql1
0
2009. december 8., kedd 19:41
4842
gondolom azért mert limitált, és elfogyott az összes példány.
0
2009. december 8., kedd 19:38
1570
Miért nem rendelhető??
0
2009. december 6., vasárnap 22:39
826
De az nem Tarantino film 2000-ből. :-)
0
2009. december 6., vasárnap 21:53
8977
A KILL BILL-ben pedig van egy olyan, ami erősen hajaz az Egy maréknyi dollárért egyik dallamára :)
0
2009. december 6., vasárnap 21:20
27
already
ha találsz valahol külföldön legalább magyar feliratos steelt, szólj légyszi hogy honnan van :) a magyar hang úgyse érdekel, mert 5 nyelven beszélnek benne, és a szinkron tuti nem fog visszaadni semmit :)
valamint xpress.hu felé kérdés: az angol 5.1 hang az ugye nem végig angol? hanem ahol németül, franciául vagy olaszul beszélnek az itt is az? mert ha nem, akkor kihagynám
0
2009. december 5., szombat 16:03
2938
Komolyan mondom nem hiszem el, hogy pont Tarantino-ból nem lehet eladni annyit, hogy steelbook lehessen. Az O-ring egy talicska majom... vékony, gagyi. A papírtok meg értelmetlen. Miért? Mert ha digi, akkor igen, legyen feknis, belül szép, cserébe vigyázni kell rá nagyon. Ha viszont nem digi, akkor felesleges a fekni is. Ez a steelbook meg azért jön be, mert tartós darab, nem tud a sarka lekonyulni, stb. Asszem akkor majd onnan szerzem be ahol van steelbook. Remélem lustaságból a magyar felirat rajta lesz valami steelbook-os kiadáson.
0
2009. december 4., péntek 13:42
27
egy steelbookra én is beruháznék, hatalmas kiadvány! persze ahhoz kéne, hogy itthon forgalomba kerüljön...
0
2009. november 30., hétfő 19:29
1570
Ha olyan lesz a slipcase/o ring képe, mint a belinkelt fémdobozé, akkor okés..
0
2009. november 30., hétfő 9:47
8
Nagyon-nagyon szomorú leszek ha csak O-ring lesz belőle...:-( Akkor lehet, hogy utána nézek valami külföldi magyar feliratos verziónak, hátha... Úgyse érdemes szinkronossan nézni.
0
2009. november 29., vasárnap 19:12
52684
Franco - így frankó. :)
most posts by TM
0
2009. november 29., vasárnap 19:09
52684
Hja, ezeket a zenéket nem Tarantino filmjeihez komponálta a Maestro, hanem régi, elfeledett, ismeretlenebb filmekhez, s a mindenben guberáló Quentin lelt rájuk, s illesztette be azokat filmjeibe a jelenet hangulatához szerinte passzoló zenei témákat. Morricone meg a legtermékenyebb (film)zeneszerző, a több száz szerzeményéből nem lehetetlen két hasonlót kiválasztani. De közben utánanéztem és találtam egy egyezést a Kill Bill 2 és a Brigantyk zenei összeállításai között, méghozzá egy 1968-as Fanco Nero film, A zsoldos (Il Mercenario) filmzenéje szerepel mindkét Tarantino műben. Mondjuk inkább Morriconétől idézzen jó zenét, mint egy gyengébb komponistával irasson egy új, de gyenge score-t.
most posts by TM
0
2009. november 29., vasárnap 19:00
9368
Nem tudom, de a Watchment megvettem volna két lemezes változatban, ha lett volna alternatíva. De mivel nem vagyok már 5 éves gyerek, a maszkos verziók szóba sem jöttek, a fémdoboz meg kissé drága hozzá, így maradtam az 1 lemezesnél. Mostanában szemezgetek a Transformers 2 fémdobozzal, mivel az első rész is úgy van meg, de inkább másba invesztálom azt a pénzt szerintem és megvárom amíg a műanyagtokost leakciózzák 2 rugóra. Igen, ilyen gyarló ember vagyok, de érdeklődésemet tekintve rájöttem, hogy magasról szarok a csomagolásra és a lehető legtöbb olyan filmet próbálom megvenni azok közül, melyek érdekelnek, a lehető legjobb, legolcsóbb áron. Válság van vagy mi és másra is szeretnék költeni, nem csak dvd-kre.
Egyébként van néhány fémdobozos filmem, de elég unalmas csomagolásnak tartom őket. A fém eléggé rideg, jobb szeretem a papírt és a műanyag tokokat. Mellesleg a slipcase-szel sincs gondom, nekem ugyanolyan, mint az O-ring. Nem vagyok nyomorék, van két kezem, nekem nem esik ki az O-ringből a tok magától. Legalábbis nálam nem így működik.
0
2009. november 29., vasárnap 18:03
826
Nem tudom, más filmrendezők filmjeinél nem tapasztaltam ekkora hasonlóságot akik rendszeresen dolgoztak Morricone-vel, ami így felhívta volna magára a figyelmemet! Szinte alig van eltérés, nekem nem tetszett az efféle erőltetettség! De ezek szerint Morricone sincs ereje teljében, ha ennyire ismétlődő dallamokat kreál!
0
2009. november 29., vasárnap 17:57
52684
Valószínűleg mindkettő Morricone, így a stílus hasonlósága tettenérhető, de csak annyira "hajazhat", amennyire az olasz mester egyik műve a másikra.
most posts by TM
0
2009. november 29., vasárnap 17:45
826
Van a filmben egy zene ami erősen hajaz a KILL BILL egyikére! (ha jól emlékszem)
0
2009. november 29., vasárnap 17:44
52684
Melyik zenét lopta magától?
most posts by TM
0
2009. november 29., vasárnap 17:43
52684
Szívesen. Van még egy ilyen csodálatos találmányom, úgy hívják, hogy spanyol viasz, szerintem neked az is érdekes lehet. :)
most posts by TM
0
2009. november 29., vasárnap 17:41
826
Nem rossz ötlet, de egyszerűbb az "oldalt lyukas" verziót kiadni, nem?:-) Sose értettem ezt az alul-felül lyukas megoldást! Mindegy, hogy jön majd, úgyis megveszem, mert a film a lényeg, ami pedig egész jó lett szerintem, annak dacára hogy már kissé unalmas Tarantino-tól ez a stílus, már oda jutott hogy saját korábbi műveiből lop! (a zenét értem ezalatt) Jó lenne ha valami ÚJ stílust kipróbálna a rendező!
0
2009. november 29., vasárnap 17:40
4842
te egy zseni vagy, ez jó ötlet, én eddig barbár módon le téptem a fóliát az e féle o-ringes kiadványokról, de most hogy mondod... :P ezentúl én is ezt fogom követni :))
0
2009. november 29., vasárnap 17:37
52684
Ha nem veszed le a fóliát, csupán a tetején körbevágod annyira, hogy kivehető legyen a tok, akkor nem tud kicsúszni alul, mert a fólia megfogja.