Keresés

Becstelen brigantyk (Blu-ray)

2009. december 14., hétfő 9:41
Szerintem meg ebben direkt paródiának szánta, nekem egyből az jött le, hogy Don Corleone! :) Ahogy a száját tartja, minden! Én ezen a részen is jót szórakoztam! Pittre pedig nem tudok haragudni, ő mindig hozza a kötelezőt. Ha most nem is csillogott, de azért sokan szeretnének fele olyan jó színészek lenni, mint amennyit ő ebben a filmben megmutat!
0
2009. december 11., péntek 13:32
Ezzel egyetértek, azzal a kiegészítéssel, hogy az olasz részen rendkívül jól szórakoztam, és minden más, amit láttam, eszméletlenül lekötött, rég volt szerencsém olyan két és fél óra játékidejű filmhez, melyen ilyen jól elvoltam.
0
2009. december 11., péntek 13:04
Hát nem tudom. Nekem nem nagyon jött be Brad Pitt játéka. Nagyon kedvelem, meg minden, és nagyon sokat vártam tőle egy Tarantino filmben, de mikor megnéztem, hiányérzetem volt. Csak ennyi? Elég unalmas karaktert játszik Pitt, akit csak a durva texasi akcentusa határoz meg, az egész filmben. Meg olyan keveset szerepel, hogy majdnemhogy mellékszereplő, ez persze nem is olyan nagy baj, mert az ezredes karaktere sokkal izgalmasabb.

Az említett olasz rész, meg még paródiának is gyenge volt szerintem.
0
2009. december 11., péntek 6:01
Srácok...lehet félrehúz a szemem,de
SPOILER
Brad Pitt olaszként a fehér szmokingban a kis bajuszával meg mimikájával
SPOILER
tök jó fiatal Don Corleone lenne,ha a Keresztapa ifjú  éveit megírnák és filmre vinnék:)
0
2009. december 10., csütörtök 22:43
Köszönet a válaszokért mindenkinek.
0
2009. december 10., csütörtök 22:40
Nincs angol "hardsub" a filmbe égetve, tehát mindig csak a szükséges feliratok látszódnak.
0
2009. december 10., csütörtök 22:04
Amikor nem angolul beszélnek, a film alá van rakva angol felirat (persze a magyar mellett),vagy csak magyar ?
0
2009. december 10., csütörtök 21:30
A BD-n is fehér a felirat.
Ellenben az extrák közt fent van a japán pószter.. na az nagyon csúnya sárga.

Az angol hang jól szól, és a képpel sincs baj.
Magyar szinkront 2 percig sem bírtam, ez a filmet tuti sohasem fogom szinkronosan megnézni.
0
2009. december 10., csütörtök 19:08
A dvd-n fehér.
most posts by TM
0
2009. december 10., csütörtök 19:00
Holnap megmondom, ha addig más nem teszi meg helyettem! :)
0
2009. december 10., csütörtök 16:12
Akinek már megvan,megtudná mondani, hogy sárga színű a felirat ?
0
2009. december 10., csütörtök 0:31
Kár hogy a többi lemezen a sas meg a "jel" az o betűt helyettesítik, nálunk meg a végére tették. De ennél is tartom magamat ahhoz hogy minek kell lefordítani. Ugyanaz mint a Rock&Rolla - Spíler annyi különbséggel hogy itt legalább a Becstelen Brygantik egyezik az angol címével. Nekem angliából van meg a limited edition. A hang és a kép kíváló. A film meg alap. Hétvégén meg megsütöm a rétest ugyanis ehhez a kiadványhoz a többi extrán kívűl még egy rétes receptet is adtak. :) Remélem annyira ízeni fog mint Christoph Waltz-nak. :)
0
2009. december 7., hétfő 22:39
http://bluray.blog.hu/2009/12/07/kulonleges_becstelen_brigantyk_blu_ray_kiadas_a_nemetek_szamara

Ennyi...kész...

Asszem megyek elbőgöm magam a sarokban.

Ez tényleg egy gyönyörű kiadvány és erősen limitált kiadvány.

Mázlista Németek. :)
0
2009. december 7., hétfő 21:02
OFF

Ezért szeretem az itthoni kisebb partizánkiadókat mint a Navigátor ill. a Corner.

Ott tényleg igazi filmrajongók ülnek. :)

Még  a BUFI-t is (DVD fronton is sokat köszönhetek nekik),mert ha azt veszem az APOCALYPTO is egy példaértékű lépés volt a magyar BD kiadványok felé.

Előbb lesznek teljesen lemagyarítva ezeknek a kisebb itthoni kiadóknak a jövőbeni BD lemezei ,mint  a nagy stúdiók BD-i.De ez a DVD-nél is hasonló történet volt.

Csak egy dolgot  nem értek: az nem fájt az embereknek,hogy a  FOX és SONY DVD kiadványok extrái sem magyarítottak többségiben ? Olyan pontokban támadják a BD-t,amik a DVD-nek is ugyanúgy hibái voltak.Vagy teszem azt a SW extrái magyarítottak ? Gladiator első kiadás ? Még a Terminátor DVD első részének extrái sem feliratozhatóak legjobb tudomásom szerint.A BD-nek is végig kell járnia ezt az utat,de itt már mindenki mindent egyből az elején akar...nem fog azért ez ilyen hamar menni. :)

OFF vége...
0
2009. december 7., hétfő 20:48
Szócsatázhatunk még ezen egy darabig de a tény attól még tény marad.

Itt nem fogy sem a DVD sem pedig a BD.

Ellenben igényeket támasztunk.Sőt elvárjuk a világ hozzánk alkalmazkodjon.

Mire ? Él itt 10 millió ember ,ha még legalább 100-150 ezres DVD fogyáskoról beszélgetnénk megértem,hoyg elvárjuk,figyeljenek jobabn oda ránk.

Itt van párszáz lelkes gyűjtő és erről szól a magyar legális filmpiac.Ja és ha eredeti filmeket veszek ,a környezetem (barátaim,rokonaim) komplett hülyének néznek és pénzkidobásnak tartja,mert nem trendi ha nem íratsz filmeket,hanem veszed őket.Minek fizetsz érte,ha ingyen meglehet ? Ezért nem fogy itt semmi,mert ez a szemlélete a többségnek. :(

RÉTEGSZÓRAKOZÁS volt és maradt is ez a történet.Függetlenül bármiféle szabványtól.

Erről beszélünk.

Mint írtam örülhetünk annak is hogy egyáltalán adnak és gyártanak nekünk BD lemezeket,mert ezek az eladások nekik nem számadatok.

OFF:

Bementem kint egy HMV-be.Mondom a birt eladósrácnak keresek egy filmet,régi Wes Craven klasszikus AZ UTOLSÓ HÁZ BALRA.Megvan nektek ? Erre elémtol egy 3 lemezes digipakot 8 fontért.Azt hittem álomországban járok,itthon meg csak várhattam hogy majd kiadja valaki...érted ? Ott kint meg digipakban kapható,pedig nem egy blockbuster.Nekem már ez is egy nagy öröm volt.:)

Mint gyűjtő és mint filmrajongó is ezt mondom.na ez az amit én itthon hiányolok.Nincsen itt KULTUSZA semminek sem. :(
0
2009. december 7., hétfő 20:02
Akkor csak egy dolgot árulj el: ott, a gyárban a csomagoló kollégáknak mennyi volt az órabérük? Vagy a gyártósoron dolgozóknak? Ha megvan az adat, állítsd aránypárba az új megjelenések árával, majd végezd el ugyanezt az itthoni adatokkal. Majd ezután hasonlítsd össze a két számot!

Na, miről is beszélünk?!? :-O
0
2009. december 7., hétfő 20:00
Ugyanez igaz a DVD-re is, nem csak a kékekre...
0
2009. december 7., hétfő 19:59
Az utolsó mondattal a legmesszemenőkig egyetértek, csak kár, hogy sokan nem látják be azt, hogy annak is örülni kell, hogy BD-n ennyi minden megjelenik. Ha a kiadóknál nem filmrajongók ülnének, szerintem már SEMMI (!!!) nem jelenne meg...
0
2009. december 7., hétfő 19:57
Idő kérdése csak.Igaz ezt lehet években is mérhetjük majd,a fene se tudja.

De egyenlőre kint gyártják a BD-t,tehát hiába is panaszkodna bárki.

Annak kell örülni,hogy gyártanak ide is.Ha nem teljesen magyarítva,de akkor is vannak. :)

Tekintve az itthoni keresletet erre a techonlógiára,tényleg egy áldás még ez is.
0
2009. december 7., hétfő 19:51
Tehát spanyol az anyanyelvem
0
2009. december 7., hétfő 19:50
Semmi baj .Nekem jó lesz a spanyol felirat is, mert az anyanyelvem.
0
2009. december 7., hétfő 19:46
Huh, kicsit szégyellem magam, amiért egyetlen kérdéssel ilyen lavinát indítottam el :( Bár úgy emlékszem ez a téma már többször napirenden volt több topicban, de sajnos még mindig aktuális és valószínűleg még sokáig az is lesz :(

Mégegyszer hozzátenném: én NEM elégedetlenkedni akartam; ahogy az eredeti hsz-emben írtam: nekem megfelel az angol felirat is, csak kibújt a kisördög és rákérdeztem. Bocsánat. :(
0
2009. december 7., hétfő 19:07
Az elméleted talán megáll egy olyan termék esetében, amelyre a magyar piaci szereplők teljes egészében befolyással lehetnek. Értsd: a magyar kiadó döntheti el saját hatáskörben, hogy mit és hogyan adjon ki, igazodva a magyar piac adottságokhoz, igényekhez.
A DVD/BD-piac azonban még csak közel sem ideális piacgazdasági példa, ugyanis a kiadók oldaláról ott a külföldi jogtulajdonos akarata, aki a maga szempontjából teljesen jogosan azt mondja, hogy az EU közepén a nagy piacgatdaságban nem fogja ugyanazt a terméket harmadáron adni a magyaroknak, amikor a piaci súlyunk csupán egyezrede mondjuk az angol piacnak. Ha kellenek a filmjeik, akkor vagy vegyük meg normális áron és megkapunk mindent, vagy ha nekünk csak olcsón kell, akkor ne ragaszkodjunk már kézzel-lábbal az extrák feliratozásához, a DTS hanghoz, a bónusz-lemezhez, vagy a díszcsomagoláshoz.
Másrészt a piacgazdasági tankönyvekben nem igazán van arra recept, hogy hogyan versenyezzünk egy olyan konkurenciával, amelyik gyakorlatilag ugyanazt a terméket adja, ugyanolyan minőségben mint a hivatalos kiadók, csak éppen nem kér érte pénzt, nincsenek kiadásai, nem adóznak, ráadásul a kiadók munkáját nyúlja le és mégsem üldözi őket a törvény - igen, a kalózokról beszélek.
A helyzet az, hogy nem a vásárlók vannak leszarva, mert a tényleges kereslethez képest még így is meglepően sok kiadvány jelenik meg, hanem azok a kiadók, jogtulajdonosok és kereskedők vannak nagy ívben letojva, akik próbáltak a törvényesség keretein belül megélni ezen a piacon, mégsem védte meg őket senki. Ez persze kihatott/kihat azokra a vásárlókra is, akik szeretnének a pénzükért tisztességes kiadványokhoz jutni, de a kialakult helyzet miatt erre egyre kevesebb lehetőségük van.
0
2009. december 7., hétfő 18:42
Ja és nem tettem hozzá: ha a kiadók így folytatják, mindannyian csődbe fognak jutni. Nem véletlenül vonult már ki a Universal és a Warner...
0
2009. december 7., hétfő 18:41
A dvd piac ugyanúgy piac, mint más piacok. Tegyük fel, hogy nincs egyensúly a kereslet és kínálat között - látva, hogy sok az elégedetlenkedő.
Első helyzet: ha nagy a kereslet és kicsi a kínálat, túlkereslet van. Ebben az esetben van a kínálati oldalnak domináns szerepe, hiszen tulajdonképpen bármit eladhat. A kiadók jelenleg azt hiszik, hogy a kis kínálatra nagy a kereslet.
Második helyzet: ha kicsi a kereslet és nagy a kínálat. Ez esetben a vevőknek van domináns szerepük, ők válogathatnak a termékek között és a kiadók versenyeznek a vevőkért, hogy megvegyék a terméküket. Nagyjából ez a szituáció áll fent.

Hiszen mi a dolga a kiadónak? Megdolgozni az emberek pénzéért, rávenni az embereket arra, hogy az ő termékeikre költse. Így alakulhatna ki egy egészséges piac, de tulajdonképpen ebben az országban a vásárlók általában le vannak szarva - és igen, ez magyar mentalitás sajnos. (Elnézést, hogy le merem írni ezt, hogy ez a mi mentalitásunk, de nap, mint nap érzékelem a bőrömön ezt a dolgot akkor is, ha csak egy doboz cigit akarok venni...)

A kérdés az, hogy a kiadók gazdasági szakemberei mi a francért nem olvasnak el egy piacgazdaság tankönyvet, amikor nekem is el kell olvasnom, pedig közöm sincsen hozzá?
0