Árulja már el valaki, aki az amazon.co.uk-n szokott vásárolni, hogy volt már, hogy nem 400 forint volt ott egy font? Pedig egy pár hónapja ott vásárolgatok ezt azt, de még egy forinttal nem volt se több se kevesebb a font ára, ez valami vicc lehet...
0
2014. május 1., csütörtök 12:03
552
Szia!
A kipárnázott borítékos módszert nem igazán értem, de örülök, hogy nem volt gond az ékezettel :) És megérkezett amit vártál! Amúgy derítő,hogy még vannak rendes emberek! :)
0
2014. április 30., szerda 21:39
1237
Szia! A csomag tegnap, illetve ma befutott! Ékezettel, szóval tényleg nem volt vele gáz! :) Az első csomagot (X-men gyűjtemény) elpostázták két utcával odébb, de volt olyan rendes az ottani lakó, hogy becsöngetett vele. A másik ami ma érkezett (Alien gyüjtemény) kicsit ütött-kopott és gyűrött a sarkoknál de ennyi baj legyen. Jobban örültem, ha valami masszív kartonpapírba csomagolják ahogy eddig tették, de csak egy kipárnázott borítékban volt.
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2014. április 25., péntek 22:42
2288
Vagyis nem mert jut eszembe keletről is :)
0
2014. április 25., péntek 22:42
2288
Csak onnan sajnos.
0
2014. április 25., péntek 22:26
5528
Kanadából DHL.
0
2014. április 25., péntek 21:25
2288
Amazont posta hozza. Eddig minden esetben kb. egy hét, max. 10 nap alatt itt volt. Ha steelbook-ot rendelsz az is épségben jön, nagyon jól csomagolják. Zavviról nem tudom csak a sima postát.
0
2014. április 25., péntek 20:43
100
Sziasztok!
Kérdezném, hogy aki az angol amazonról rendelt már a "standard" szállítással, az mennyire megbízható / pontos? Posta vagy futár hozza a csomagot? (a másik szállítási mód elég húzós)
Illetve ugyanez lenne a kérdésem a zavvi "tracked" szállítási módjával kapcsolatban? Az mindig fix 8,99 font? (nincs + súly / db ár?)
Köszönöm.
0
2014. április 24., csütörtök 12:53
552
Akkor nincs problem, csak várni kell a csomagot én is azt teszem most csak nem a zavvis-tól :)
Vannak filmek amikre inkább áldozok többet, még ha nincs is rajtuk felirat, mint hogy ne legyen meg. Elképsztő mekkora hiányok vannak az itthoni piacon.
0
2014. április 23., szerda 19:00
1237
Köszönöm szépen nektek, megnyugtattatok :)) Amúgy az X-men gyűjteményt várom, de pár nappal később berendeltem az Alien gyűjteményt is blu-rayen! (itt már átjavítottam az ékezetes dolgokat, de ha tényleg ilyen profik, akkor szerintem visszaváltom a következő rendelésnél) Kaptam már zavvis csomagot, csak ehhez egy aukciós oldal eladója asszisztált. A csomag mindig időben megérkezett, vagy ha nem, akkor a kerületi posta bénázott csak vele :)
0
2014. április 23., szerda 18:00
4
Szia Motyesz!
Nyugodj meg, én már sokat rendeltem Zavvi-ról, az én címem is ékezettel van regisztrálva náluk, és mindig megkapom a csomagot (konkrétan ma is jött 2 tőlük, megnéztem, ékezettel írták a címzést). Először én is lezsibbadtam, mikor láttam a visszaigazoló mailben az értelmezhetetlen címet, de ha a honlapon jól látszik a regisztrációdnál, akkor jól lesz a boríték (illetve általában boríték méretű kartondoboz) címzése is. Az e-mail szerverük nem tudja értelmezni az ékezetes karaktereket, de a postázógépük/etikettnyomtatójuk szerencsére igen. Ja, és a rendelt cucc általában megérkezik az előrejelzett dátumig, de volt már olyan is, hogy csúszott pár napot.
Üdv.: PDI
0
2014. április 23., szerda 11:28
552
Szia!
zavvi-ról nem rendeltem, de jött már kis milló csomagom ( na jó nem kis milló de sok) az amazontól ( német és franica) a mi címünk ékezettel van és sose volt vele gond. Sőt a legutolsó csomagon is ékezettel szerepelt bár most a többit nem néztem át. Ennyi tudok mondani, hogy nálam így van.
Majd írd meg megjött e a csomagod!!!
0
2014. április 19., szombat 17:19
1237
Sziasztok! Megejtettem első rendelésemet a zavvi-ról és kicsit kétségbe estem. Ékezeteket használtam a nevemnél illetve a címemnél. A rendelés leadásakor ezzel nem is volt gond, csak most kaptam a visszajelzést arról, hogy úton van a csomag és itt már a Sörház utca "Sörház utca" néven fut. Volt már más hasonló cipőben? Már átjavítottam ékezet nélkülire az összes adatomat, hogy következőre ezzel ne legyen gond. Google-ban rákerestem, mások azt írták gond nélkül megérkezett a csomagjuk ilyen esetben, de én azért mégis aggódom miatta...
0
2014. április 18., péntek 16:06
1729
Sziasztok!
Rendel mostanában valaki olyan külföldi helyről, ahol lehet kapni Carrie 2013 Bd-t lentikuláris slipcase-vel? Mondjuk amazon.com, vagy bármi más. Szállítási költségen spórolhatnánk. Most láttam róla videót, nagyon ütős.
E-mail: johnyd@freemail.hu
0
2014. április 4., péntek 13:05
13392
"#Mert legyünk őszinték tokkal-vonóval (jogdíjszinkronmiegymás) a kész termék általában 300-500 Ft-ba kerül..."
Ez az információ milyen forrásból származik?
0
2014. április 4., péntek 12:58
305
„Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?”
Az a baj, hogy szinte már rákényszerítik a vásárlót, hogy onnan rendeljen. Könyvekkel szintén ez a helyzet.*
1. Minőségi filmek nem nagyon jelennek meg Mo-on. A klasszikusok többségét (a többség legyen max. 55-60%) is egyszer kiadták osztjónapot. (Érdekes, Bunueltől valahogy rengeteg filmet meg tudtak jelentetni itthon is.)
2. Túlárazás. Miért vegyem meg 4-6-8-10 000 Ft-ért, ha megvehetem 2-3 000 Ft-ért?
3. Most, hogy lassan megszűnik a lemezes piac már késő búslakodni, de elszomorító, hogy nem volt Mo-on egy stabil néhány ezer fős „tömeg”, melynek tagjai 1 000 - 1 500 Ft-os áron megvették volna a tényleg értékes filmeket, normális (nem odahányt) kiadásban. Mert legyünk őszinték tokkal-vonóval (jogdíjszinkronmiegymás) a kész termék általában 300-500 Ft-ba kerül, de a kapzsiság erősebbnek bizonyult a józan észnél.
*A magyar nyelven megjelenő szakirodalom (bármely területen) legalább 5 évvel van lemaradva, általában a 10-20 év a jellemző. (Már ami egyáltalán megjelenik.) Bár annak kifejezetten örülök, hogy a hihetetlenül gyenge fordítások (szépirodalom, fantasy) egyre több embert vesznek rá, hogy eredetiben olvassa ezeket a műveket.
0
2014. április 3., csütörtök 18:39
265
Azt elfelejtettem kérdezni múltkor,h koronában vagy euróban vonják le a kártyáról a zsét?
0
2014. február 24., hétfő 20:40
8260
:) Nem vagyok félős.
Nekem kisebb értékű dolog volt, ha biztosra akarsz menni, ajánlva add föl.
0
2014. február 24., hétfő 19:05
352
Ja, szuper :) Áfa: hát kérdés, hogy lesz majd a számlán... Nem féltél tőle, hogy eltűnik a visszaúton sima postával?
0
2014. február 24., hétfő 1:57
8260
Mivel USA amazont kérdeztél, ezért értelem szerint arra válaszoltam. ;)
Nekem sima posta volt, de mindegy, hogyan jött, postán küldd vissza, akkor nincs rá ÁFA. Különben sem értem, miért lenne.
0
2014. február 24., hétfő 1:52
352
Köszi! EU-n kívüli volt? UPS-es vagy sima csomag volt eredetileg? Sima postán adtad fel, vagy el kellett vinni UPS-hez? A másik, ami miatt aggódom, az az Áfa. Amerikából UPS-sel rendelve az amazon depositként levonja sima vásárlás esetén, gondolom a cserét ugyanúgy megterheli áfával (ha ők nem is, a UPS valószínű). Gondolom hivatalosan valahogy vissza kellene igényelni...
0
2014. február 24., hétfő 1:25
8260
Küldtem, gond nélkül vissza is veszik,de a postaköltséget - vagy annak nagy részét - elbukod. Van az oldalon egy erre a célra létrehozott visszáru-rész, ahol nem túl bonyolultan intézheted.
A végén egy vonalkódos nyomtatványt kapsz, az alapján azonosítják be.
0
2014. február 24., hétfő 0:38
352
Amazonnak (USA) küldött már vissza valaki terméket? Sajnos a szobros Hobbit szobra nem 100%-os :(, és gondolkodom hogy visszaküldöm, de ha rengeteg idő és vesződség, akkor lehet inkább együtt élek vele... UPS-el jött, ha számít. Köszi a válaszokat előre is!
0
2014. február 16., vasárnap 22:52
961
Ahogy mondod! Dobj egy mail-t az alábbi címre s akkor válaszlevélben jelentkezem, ha aktuális lesz valami! andrasmikolakukacyahoopontie
0
2014. február 16., vasárnap 21:57
2288
Jól logikáztál :) Na akkor ha egyszer majd valamit közösen rendelünk nem lesz gond az átvétellel és még a postaáron is spórolunk.