Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2006. október 19., csütörtök 13:54
nézd meg az oldalukon... http://www.sendit.com/help/help_contacts

úgy tűnik, hogy ez.... :)

0
2006. október 19., csütörtök 12:55
HELP!

A sendit egy hete nem válaszol a leveleimre (???), ha valaki mostanában postázott nekik vissza filmet légyszíves erősítse meg nekem, hogy most éppen ez a postázási címük?

Sendit.com
Unit 2
42 The Cutts
Dunmurry
Belfast
Northern Ireland, UK
BT17 9HN

A segítséget előre is köszönöm!
0
2006. október 17., kedd 20:39
Leírom pár sorban a tapasztalataimat a rendelésemmel kapcsolatban.

Szóval pénteken reggel megrendeltem az amazon.comról a lemezt. Mivel elég magas volt az ára, és ellégé szép díszcsomagolású dologról volt szó így az Priority International Courier szállítási módot választottam. Ez, mint később kiderült a UPS futárszolgálatot jelenti. A rendelés leadása után 1 dollárnyi összeget vonat le a megadott kártyáról (gondolom ekkor rendelésnél automatikusan ellenőrzik, hogy jó a számla).

Majd - az időeltolódás miatt - este 11 körül jött a mail, hogy elküldték, ezenkívül feltüntették, hogy UPS-szel jött és a tracking numbert. Ezzel  már be tudtam lépni a UPS.com oldalon és meg tudtam nézni hol van a csomagom. Percre pontosan követhető volt végig, hogy éppen hol található. Hétvégen szépen jött a csomag egyre közelebb, majd hétfőn reggel megérkezett Budapestre. Ekkor telefonáltam a UPS-nek, hogy pár kérdésemre válaszoljanak a szállítással kapcsolatban. Itt kell megjegyeznem, hogy nagyon készségesek voltak és segítőkészek. Minden további nélkül kérhettem a munkahelyemre a csomagomat és még azt is megtették a kérésemre, hogy amikor a futár ideérkezik csörgesse meg a mobilom.

Szóval tegnap reggel mondta a hölgy, hogy a vámom van a csomagom és hamarosan hívnak ezzel kapcsolatban. Hívtak is! A hölgy megkérdezte hogy állom a vámköltségeket, mert akkor küld faxon egy papírt, amit ki kellene töltenem. Mivel faxom nincs így e-mailben oldottuk meg. Mivel a vámárú nyilatkozat tele volt olyan rublikákkal, amihez gőzöm sem volt, így újra telefonáltam és a hölgy készségesen elmagyarázta mit hova írja. Visszaküldtem kitöltve és ma reggel látom , hogy kiszállítják a csomagot. Jött is s futár, kifizettem neki a vámot és kész.

Én úgy gondolom, hogy ez a 27 dollár megérte nekem azt, hogy 4 nap alatt itt legyen a csomag, épségben, sértetlenül. A vám is fél nap alatt lement (mondjuk hozzá kell tenni, hogy UPS-nél a vám nem "úszható meg"), nem úgy mint a sima rendeléseknél, ahol sokszor 1,5 hónapot is várok, mire ideérkezik valami.
0
2006. október 16., hétfő 11:24
ha valamit nagyon vársz, akkor 1 nap is naagyon sok. :)
0
2006. október 16., hétfő 11:11
Nekem 1 hét szokott lenni, de nem értem miért lenne a 15 nap sok. Végül is a világ túlsó feléről kell ideérkeznie.
0
2006. október 16., hétfő 9:51
köszike. ez baromi sok(k)... :)
0
2006. október 16., hétfő 9:42
Ez igaz. Álltalában 10-15 nap.
0
2006. október 16., hétfő 9:26
Skacok, Ezy-től hány nap alatt szokott megérkezni a csomag? a levelükben 5-14 munkanappal hozzák rám a frászt... köszike :)
0
2006. október 15., vasárnap 23:04
angel!

MSN!!!!!

Légyszives!

Köszi
0
2006. október 15., vasárnap 22:26
én még nem, de úgy rémlik, hogy ebben a topicban volt már róla szó, ha nem válaszol senki, esetleg végigböngészheted
0
2006. október 15., vasárnap 15:12
Rendelt már vki az Xploitedcinema-ról?
milyenek?/milyen gyors, milyen megbízható, mennyi a postaköltség, stb.?
0
2006. október 15., vasárnap 0:44
én, ha lehet, akkor vagy a senditről, vagy az ezyről rendelek, azoknál jóval kedvezőbb a pk (és csomagolási díj sincs:DDD)
0
2006. október 14., szombat 23:58
Ezek az adatok az Amazonos rendelésből származnak. Igaz hogy ki kell fizetni, és nem is ez bosszant igazán, mert amit kedvel az ember azért szívesen ad egy kicsit többet is. Csakhát a film majdnem annyiba került mint a postaköltség és a csomagolás:(( Mindegy ezek apróságok, és ami megvan annak lehet örülni ezerrel
0
2006. október 14., szombat 23:55
az megvan, hogy hol szerepel az általad copyzott változat, de most már érdekel, hogy tényleg van-e csomagolási díj minden rendelésnél. keresem:)
0
2006. október 14., szombat 23:51
ezt honnan copyztad? nekem az emilben, amit a postáraadáskor küldtek, ugyanez így néz ki:

Subtotal:  L12.74
Delivery Charge:  L3.58
Total tax:  L3.27
Total:  L19.59

nem nagyon értem, hogy miért más, és összességében igazából az sem derül ki, hogy ez 3,58 csak a postai költség, vagy pedig tényleg van benne csomagolási díj is. végülis tökmindegy, így is úgy is ki kell fizetni:)
0
2006. október 14., szombat 23:39
Köszi az infót!
Megnéztem az Amazonos rendelést, számolnak csomagolási költséget, íme:

Item(s) Subtotal:  £5.08  
Postage & Packing:  £3.58  
  -----  
Total Before VAT:  £8.66  
VAT:  £1.74  
  -----  
Total for this Delivery:  £10.40

Igaz, nem írják külön hogy mennyi.
0
2006. október 14., szombat 23:06
megnéztem az utolsó rendelést (09.30.), és ott is csak delivery charge van
0
2006. október 14., szombat 23:04
honnan veszed, hogy a csomagolásért számítanak fel díjat? én is rendeltem párszor onnan is, de soha nem tűnt fel. az ezyre ugyanezt tudom mondani, azaz nem tudok csomagolási díjról.
0
2006. október 14., szombat 22:51
Sorry.
Az Ezy-re gondoltam, ehhez szolgáltál plusz adattal a postaköltség révén:)
Még csak az angol Amazon-ról rendeltem, de nem piti, hogy azért a 40*20-as hullámpapírért számoltak fel kb. 1300-at és a postaköltség kevesebbe volt:0
Köszi
0
2006. október 14., szombat 22:26
hol mennyit számítanak fel?

(ps: azt ugye tudod, hogy a német amazonon mennyi a postaköltség hozzánk? nem elhanyagolható tényező sajnos...)
0
2006. október 14., szombat 22:16
Köszi angel!

Nekem egyértelmű volt. Azt meg tudnád mondani, hogy csomagolásért mennyit számítanak fel?
0
2006. október 14., szombat 21:47
ja, hogy egyértelmű legyen: az előző hozzászólás  jasongib olvtársnak szólt, és az event horizon Collector s Edition (Limited Edition Packaging) (2 Disc Set) kiadására vonatkozik
0
2006. október 14., szombat 21:43
1. a német kiadáson egy másik oldal szerint 5.1 német és angol hang van,+x felirat, de magyar semmi

2. az ezy postaköltsége elvileg 5,50 au$, mint bármilyen más dvd-nél (ha több, azt a terméknél jelzik, ált. értékesebb díszdobiknál), viszont a kiadás "Currently Out of Stock". szvsz írj nekik, hogy várható-e még belőle, ha igen, én onnan rendelném
0
2006. október 14., szombat 19:16
megadtam a mobilt. :) szerintem sem hívnak. köszi a tippet!
0
2006. október 14., szombat 19:07
Add meg a szomszédodét és beszéld le vele,úgysem fognak felhívni.
0