Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2006. szeptember 30., szombat 17:11
Köszi!!! Majd megpróbálom!
0
2006. szeptember 30., szombat 15:13
Mármint a függetlenítés nem kerül semmibe, a lejátszóért fizetni kell :)
0
2006. szeptember 30., szombat 15:12
Más módszer nem nagyon van, mint hogy kipróbálod 1-es, 2-es, stb... régiós lemezekkel. Ha ismerősök között nincs olyan, akinek vannak 2-es régión kívüli lemeze(i), akkor esetleg egy DVD authoring programmal kell egy teszt lemezt készíteni, ami régiókódos. A legtöbb kapható lejátszó valamilyen módon függetleníthető, és nem kerül semmibe. A Denon-okat a forgalmazó ingyen függetleníti egy firmware lemezzel, amit egyébként netről is le lehet tölteni, sok lejátszót lehet a saját távirányítójával, egy speciális gombnyomássorozattal függetleníteni (Philips, Samsung, kínai márkák). Erről a videohelp.com-on találsz bővebb információkat (DVD Hacks).
0
2006. szeptember 30., szombat 12:29
Azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudhatom, hogy a DVD lejátszóm milyen régiós DVD-ket játszik le? Meg azt is, hogy M.o.-n KB. mennyibe kerülne egy "region free" DVD lejátszó? Köszi
0
2006. szeptember 29., péntek 19:09
Nagyon szépen köszönöm nektek a gyors, és kimeritő válaszokat.
Igen a lap alján van az a bizonyos nyilatkozat,akkor ennek megfelelöen fogok eljárni amit javasoltatok,mármint hogy visszaküldöm a nyilatkozatot nekik. üdv
0
2006. szeptember 29., péntek 18:54
Ha már így szóba került a klasszikus Star Wars trilogy...
A 3 részből lesz esetleg díszdoboz külföldön?Nálunk semmilyen formában nem lesz azt tudom.
0
2006. szeptember 29., péntek 18:30
"Egy-két hét múlva meg fog érkezni a csomagod utánvétellel"

Nekem ez legutóbb 2 nap volt (a múlt héten).
0
2006. szeptember 29., péntek 18:17
Nincs olyasmi a lap alján, hogy a "vámot/járulékokat megfizetem utánvétellel / nem fizetem meg, a csomagra nem tartok igényt"? Ha ilyen papírt kaptál, akkor át kell húzni a "csomagra nem tartok igényt" részt, aláírni, és visszaküldeni a Nemzetközi Postakicserélőbe (utcát, házszámot nem kell a borítékra írni, csak egy technikai irányítószámot). Én mondjuk legutóbb előtte el is faxoltam, aztán másnap elküldtem a levelet is.
Ha nem ilyet kaptál, akkor vagy el kell menni az Orczy térre, és személyesen intézkedni, vagy kell nekik (a Postának) egy meghatalmazást küldeni, hogy a a te küldeményed vámkezelésének ügyében eljárhatnak, és a költségeket utánvétellel fizeted meg.
Az Orczy téri komplexum ominózus emelete úgy néz ki, hogy a folyosó egyik oldalán a posta ablakai vannak, a másik oldalán a vámhivatal ablakai. A feladat ilyenkor az, hogy az egyik oldalon kapott papírokat át kell vinni a másik oldalra, majd visszafelé ugyanez (ezt párszor el kell játszani). Amikor azt mondják fizess, akkor fizetni kell, és a sokadik ablaknál jobb esetben megkapod a csomagot. Ez elég macerás, szóval inkább próbáld valahogy elérni, hogy a posta vámoltassa el a csomagot.
A 3.100 Ft reálisnak tűnik (a 15.000 Ft 20% áfája ugye 3.000 Ft), de lehet, hogy még legombolnak rólad úgy 900 Ft kezelési díjat.
0
2006. szeptember 29., péntek 18:15
Én ugyan nem vagyok fiú, de azért válaszolok...:-)

Két dolgot tehetsz:

- Elmész személyesen a megadott címre, kifizeted a vámot, és megkapod a csomagodat.

- Ha nem tudsz elmenni személyesen, akkor a levélen, amit kaptál, kitöltöd a nyilatkozatot, miszerint igényt tartasz a csomagra, és vállalod a vámérték + postai kezelési költséget. Aláírod a nyilatkozatot, és visszaküldöd postán.

Egy-két hét múlva meg fog érkezni a csomagod utánvétellel, amelyet akkor vehetsz át, ha kifizeted a vámot + kb. 1000 Ft postaköltséget.

Ha a jövőben szeretnéd elkerülni, hogy megvámolják a rendelésedet, akkor mindig ügyelj arra, hogy a vásárlásod végösszegének 20%-a ne haladja meg a 10 eurót.  Ez a mostani árfolyammal számolva azt jelenti, hogy a rendelés végösszege maximum 63-64 dollár legyen.
0
2006. szeptember 29., péntek 17:17
Fiúk! legyetek szivesek segiteni,és nézzétek el nekem hogy nem nézem most vissza a régebbi irásokat.Szval berendeltem a Star Wars filmeket az amazon-ról 70 usd,azaz 15.000huf,és kihozott a postás egy ajánlott levelet,amibe az áll hogy az Orczy tér 1. szám alatt van a küldeményem,és irnak valami 3100huf vámértéket.Most ilyenkor mi a teendő?nagyon megköszönném ha valaki aki már intézett ilyen ügyet az leirná pár mondatban az ügyet.Probáltam a  hivatal-t hivni,de ma 12-ig volt ügyfél idő.Elöre is köszi a segitséget bárki legyen is az:)
0
2006. szeptember 24., vasárnap 23:02
Köszi!
0
2006. szeptember 24., vasárnap 22:49
itt megtudod nézni: http://www.dvdcompare.net/
0
2006. szeptember 24., vasárnap 22:49
ha a digisre riddick rendezőire gondolsz, azon van szinkron, a doom-ot nem tom, a holland verzión volt magyar szinkron is, ha jól emlékszem, de az tán nem azonos az angol kiadással. nézd meg a hmv.co.uk-on
0
2006. szeptember 24., vasárnap 22:44
Az angoloknál kapható Riddick Rendezői változaton és a Doom-on van magyar felirat/szinkron? Köszi a választ!
0
2006. szeptember 23., szombat 19:54
Egy nem egészen ide tartozó kérdés.
Héfőn jelent a Long good friday extra változata.
Az amazonon oda van írva hozzá, hogy limitált metal boxban lesz, de ez nincs kiírva a senditnél.
A Senditről is a metal boxos változat jön, ha onnan rendelem a filmet ?
(Nem az amazon egyéni kiadásáról van szó, mert több helyen ilyen formában jelenik meg)
0
2006. szeptember 22., péntek 1:08
Sziasztok! Szeretnék megkérdezni, hogy mostanában valaki rendel USA-ból dvd-t?
Nagyon örülnék, ha két darab 10-10 dolláros dvd-im "hozzácsatolná" és megfelezhetnék a postaköltséget. Ép most van raktáron... Igy nem kell sokat várni. Előre is megköszönném a kedves vállalkozónak!
Érd.: stripped&tvnetwork.hu
0
2006. szeptember 19., kedd 20:18
szvsz az intercom nem meri bevállalni, még úgy sem, hogy csak magyar borítót kéne hozzá csinálni. gondolom van valamennyi minimum, ami szerintük nem menne el. ha a kinti 18-20 L-os árat nézem, akár igazuk is lehet:( mind1, remélem nem fogy el, ha lejjebb megy az ára, 1 pld hozzám is repül:)
aztán lehet, hogy szimplán f@szok, ld doom és tsai...
0
2006. szeptember 19., kedd 19:49
Csak azt nem értem,ha van rajta magyar szinkron, miért nem forgalmazzák itthon. Ez számomra egy picit nevetséges.
0
2006. szeptember 19., kedd 19:43
Köszi! Szerintem így megrendelem. :)))
0
2006. szeptember 19., kedd 19:04
ha a Platoon: Ultimate: 2dvd: Special Edition-ra gondolsz, akkor

Languages In Dolby Digital 5.1 / DTS 5.1 - English
Languages In Dolby Digital Stereo - Polish
Languages In Dolby Digital Mono - Hungarian
Subtitles - Danish, English, Finnish, Norwegian, Polish, Portugese, Swedish

forrás: hmv.co.uk

szvsz jó eséllyel magyar felirat is van, ha már szinkront tettek rá
0
2006. szeptember 19., kedd 18:57
Az amazon.co.uk-on láttam, hogy március óta kapható a Szakasz 2 DVD-s kiadása. Csak azt nem írják, hogy milyen felirat van hozzá. Tud valaki segíteni?
0
2006. szeptember 19., kedd 16:44
A Hetedik külföldi kiadásain egyiken sincs magyar felirat (viszont lassan nálunk is megjelenik).
0
2006. szeptember 19., kedd 16:25
Sziasztok! Külföldi oldalakon keretem a Hetedik-et ( Brad Pitt ), de sajna nem találom sehol, hogy lenne e rajta magyar felirat, tud valaki infot a filmről, esetleg valaki megrendelte és talált rajta feliratot?
0
2006. szeptember 19., kedd 14:53
Mail ment, de sajna rossz hírrrel. :(((
0
2006. szeptember 19., kedd 14:07
Mi kéne, ha vóna? Úgy néz ki, október elején fogok rendelni onnan. De még nem biztos...
0