Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2005. február 28., hétfő 19:50
Én rendelek innen is, onnan is, ahol épp van, és ahol a legolcsóbb. természetesen régió 1-es DVD-k általában az USÁ-ból a legolcsóbbak, nekem még soha nem vámolták, ÁFÁ-zták, igaz 25-öt nem is rendeltem egyszerre.
0
2005. február 28., hétfő 19:45
sebaj akkor megrendelem az Ezy-ről a Jeanne DArc - Az orleans-i szűz-t.
0
2005. február 28., hétfő 19:39
Hát, nem tudom, nekem úgy van kitöltve, ahogy leírtam és mindig ment rendesen a dolog.
0
2005. február 28., hétfő 19:24
Na hát már vissza is írták úgyanazt, hogy ez a rendelésem is elutasítva tehát tuti, hogy OTP hiba van. Mondjuk furcsáltam, hogy ilyen hamar reagáltak a rendelésemre és megnéztem az oldalon az order history-nál és oda van írva, hogy a febr28-i rendelésem unsuccesfull vagy mi, tehát elutasítva.
Nem a febr25-i rendelésem levele ez mivel dátumnál az elutasításnál febr28 van kiírva a múltkori meg febr 25 volt.
0
2005. február 28., hétfő 19:08
Majd meglátjuk.
Ha holnap sem lesz jó akkor égő,mert akkor tuti, hogy OTP.
0
2005. február 28., hétfő 18:59
Én inkább erre tippelnék: "OTP Bank"
0
2005. február 28., hétfő 18:42
jah, oké.
0
2005. február 28., hétfő 18:29
mnemonic (eg: Bank of Scotland):

ide magától generál valamit, ha jól emlékszem...
0
2005. február 28., hétfő 17:52
"county/state: nálam üres"
Na én ide Győr-Moson-Sopron megyét írtam...
majd akkor ma kipróbálom így.
és a kártyatulajdonságoknál ide írjak vmit ?
mnemonic (eg: Bank of Scotland):
és a többi így úgye:
how your name appears on card: Kovács János
card number (the longest number on the card): ide úgye nem csoportosítva, tehát ömlesztve azt a sok számot
issue number or start date (MM/YY) (Switch/Solo/Maestro cards only): ide csak akkor ha Solo, Switch vagy Maestro, de nekem Mastercard úgyhogy ez üres.
expiry date: ide meg a lejárat így: 09/07 =(2007szeptember)

majd így megpróbálom este aztán ha nem akkor rendelek megint Ezy-ről :)
0
2005. február 28., hétfő 17:45
Segítek kicsit:

name: Kovács János vagy Kovacs Janos
address: fő utca 1.
town: irgumburgumrettenetes
postcode: 1111
country: Hungary
county/state: nálam üres

Ennyi!
0
2005. február 28., hétfő 17:37
Na szóval a pénz rajta van, dombornyomot, nem elektronikus ez tuti megkérdeztem apámat.
Még egyszer megpróbálom megrendelni hátha valamit rosszul töltöttem ki.
ha ezek után sem akkor rendelek Ezy-ről újra.
azért köszi a segítségeket mindenkinek.
0
2005. február 28., hétfő 17:36
Megnéztem az ezy-t és csak dombornyomott kártyát fogadnak el, tehát, ha onnan tudtál rendelni, akkor neked is olyan kártyád van. Ebben az esetben valóban nem jól adtál meg valamit.
0
2005. február 28., hétfő 17:24
hát persze, ha nem lenne dombornyomott akkor Ezy-ről sem tudtam volna rendelni az, hogy nem elektronikus hát sztem nem...
0
2005. február 28., hétfő 17:23
passz. milyenek vannak ??? (nincs itthon apám és én magamtól nem tudom )
0
2005. február 28., hétfő 17:23
Ezt így ránézésről állapítottad meg? :]
0
2005. február 28., hétfő 17:19
Milyen mastercard ez? Mert abból is van többféle...
0
2005. február 28., hétfő 17:19
dombornyomott és nem elektronikus szerintem...az Ezy-ről tudtam vele rendelni ...
még az is lehet, hogy az adatok nem stimmelnek...bármi lehet ...
0
2005. február 28., hétfő 17:16
Nem az a lényeg, hogy OTP-s, K&H-s, stb., hanem hogy dombornyomott legyen és ne elektronikus! Nekem OTP-s van és simán tudok vele rendelni várhonnan.
0
2005. február 28., hétfő 17:12
"OTP Mastercardja van apámnak, alkalamas netes rendelésre, mert Ezy-ről már rendeltem..."

Ez egy dolog. Vannak olyan helyek, ahol lehet fizetni elektronikus kártyával is, de ez ritkaság. Nem tudom, hogy az ezy ilyen-e.... A lejárati dátum az stimmel ezek szerint. Én a nevet mindig úgy adom meg, ahogy a kártyán szerepel(csak ékezet nélkül). Tehát pl. "Kovacs Janos"
0
2005. február 28., hétfő 17:06
szóval lehet az van, hogy senditről nemtudok rendelni OTP-s kártyával ???
0
2005. február 28., hétfő 17:04
Ilyet én is akkor láttam utoljára, mikor még OTP-s webkártyám volt...
0
2005. február 28., hétfő 17:01
jahh, értem ... nagyon köszönöm, majd utánanézek mi a probléma...
OTP Mastercardja van apámnak, alkalamas netes rendelésre, mert Ezy-ről már rendeltem... a lejáratnál, hogy írjam be? elöbb a hónapot vagy az évet??, mert a kártyán úgy áll, hogy 09/07. ez akkor 2007 szeptember igaz ???
a tulajdonos nevét, hogy írjam János Kovács vagy Kovács János ???, mert úgy írtam, hogy Kovács János...a múltkor az Ezy-nél jó lett úgyhogy János Kovács...
0
2005. február 28., hétfő 16:54
A bank megtagadta a kifizetést, ezért javasolják, hogy keresd fel a bankod, hogy mi lehetett ennek az oka. A rendelésedet rövidesen törlik, ha a probléma nem oldódik meg nagyon hamar (mondjuk egy másik kártya használatával), mert nem tartogatják huzamosabb ideig raktáron a cuccot.

Amikor OTP-s webkártyám volt, velem ez többször előfordult. A VISA-val még nem. Ha van pénz a kártyán, akkor valószínűleg valamilyen adat nem stimmel (név,cím,kártyaszám,lejárat).
0
2005. február 28., hétfő 16:48
"A sendit-en van régió 1-es DVD, én találtam már jópárat."

Most rendeltem kb. 25 db régió 1-es DVD-t, de ezek közül egy sem volt a SendIt-en, szóval ez nem alternatíva. Az angol Amazon-tól meg nem is tudok közvetlenül régió 1-es lemezt rendelni, csak azoktól az emberektől, akik a marketplace-en árulják azt az adott lemezt (újonnan, vagy használtan).

Ezt a háromszögeléses módszert nem tudtam, de ha így van, akkor is csak akkor érné meg, ha az USA-ból érkező csomagokat rendszeresen megvámolnák, mert akkor megspórolnám az 5% vámot (az ÁFÁt viszont nem). Nem mintha ez miatt rendelnék elsősorban közvetlenül az USA-ból.

Én maradok az Amazon.com-nál.
0
2005. február 28., hétfő 16:31
Valaki segítsen please ez kb mit jelent ???
However, your bank refused to authorise payment. Perhaps you have recently
made a payment that has not yet cleared, or perhaps you need to contact
them to discover the problem.

Unfortunately we will have to cancel your order unless alternative payment
arrangements can be made quickly as stock cannot be held for long periods of
time.

az elejét sejtem, de a vége felé ???
valamit elírhattam ??? a kártyán tutkó, hogy van money...
0