Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2004. december 29., szerda 12:29
412? nem semmi. én nem használom a wish list funkciót, hanem a kosárba rakom, majd megy a saved items-ek közé. ott van kb 50-60 tételem
0
2004. december 29., szerda 12:26
amazon.com-on nem tudja vki hogy a wish list-nek mekkora a "tárolókapacitása"?hány dvd filmet, könyvet tudok oda felvenni?
jelenleg 412-nél járok csak félek hogy hamar szelektálni kell, hogy ne teljen be
0
2004. december 28., kedd 21:36
Na ma csak megjött a 9. feladott DVD-m! Már lemondtam róla.

A Beast Wars-ból már láttam pár eőizódot, némely TransFormers rajongó talán emlékszik rá úgy 6 éve adtahadta a német RTL II. Egyszerűen szuper a DVD - a hagn csak Stereo viszont kép tűéles és csak L 6.49-be került - és film is '98-as CGI animáció lévén fenomenális csupán a néhol a víz és a sziklák meg a por animációja hiányos, de csatajelenteknél tökéletes.
0
2004. december 28., kedd 17:38
Sziasztok!
Nem tudtok valami megbízható olasz, illetve spanyol netes DVD boltot?
0
2004. december 28., kedd 14:38
hoppá, megint
0
2004. december 28., kedd 14:37
igen, így gondoltam, köszi
0
2004. december 28., kedd 14:37
A dollár tényleg nagyon lent van :)

Már meg is rendeltem a digitaleyestől:

0
2004. december 28., kedd 14:30
igen, így gondoltam, köszi
0
2004. december 28., kedd 12:39
épp ezért mivel a dollár van a béka segge alatt ezért éri meg amerikából rendelni hisz angliából nem dili, nem éri meg ;)
0
2004. december 28., kedd 12:33
Valószínűleg felül kell írni a drive firmware-jét, mert különben csak 5 régióváltást engedélyez. Konkrét típushoz hackelt firmware-t lehet letölteni innen: http://www.firmware.fr.st/

Gondolom USA-t akartál írni, mert Angliában még fonttal fizetnek.
0
2004. december 28., kedd 12:27
jaja, noti, asztali gép lejátsza

a dark city olyan szépen elfutott rajta hogy öröm volt nézni
0
2004. december 28., kedd 12:16
az én számítógépemben a combo drive le tudja játszani a régió egyet?
egyébként angliából most nem dili rendelni, a dollár van a béke segge alatt uis
0
2004. december 28., kedd 12:08
A play.com-on a Hellraiser Puzzle Box most csak 14.99 font, kár hogy nem szállítanak Magyarországra, pedig már EU tagok vagyunk, mégsem vettek bele a listába :( Gondolom a sok jó tapasztalat...
0
2004. december 27., hétfő 14:35
Igen, írjál nekik, mert annak a csomagnak annyi szerintem! A pénzt pedig akkor szokták levonni, amikor postáznak egy csomagot.
0
2004. december 27., hétfő 13:54
Az a bizonyos december 9. feladot DVD még most sem jött meg akkor már biztos elveszett és írjak a Senditnek, hogy küldjék újra? És akkor ez ugye ez nekem nem kerül plussz pénzembe?
A másik ha egy februárban megjelenő DVD-t "preorder"-ek akkor a pénzt most vonják le vagy csak akkor ha már lesz nekik raktáron? Tudom biztos hülyeséget kérek elnézést, de még nincs nagy rutinom.
0
2004. december 27., hétfő 3:15
Régiófüggetlen vagy ~ített DVD lejátszó. Már itthon is lehet venni bizonyos helyeken, bizonyos márkákat.
0
2004. december 27., hétfő 3:03
mi az a régiófüggetlen játékos? bocsi :)
0
2004. december 27., hétfő 2:57
Nézd meg az amazon.co.uk-n, hogy van e a keresett filmből R2-es (legtöbbje az angol/európai piacra is átkerül ugyanis). Ha nincs, akkor még mindig bepróbálkozhatsz egy régiófüggetlen játékossal. :)

Előző kérdéshez: csekkel fizetni hosszadalmas, egyébként jelöld meg a "by cheque részt" ha azzal akarsz, ebben az esetben angol fontot kell utalnod külföldi számlára... sokkal könnyebb, praktikusabb, tisztább, nyomon követhetőbb, ha szépen besétálsz egy normális bankba és kiváltasz egy tisztes bankkártyát, de ne olyat, ami 'electronic use only'. Egy Eurocard/Mastercard vagy egy Classic Visa megteszi.
0
2004. december 27., hétfő 2:27
kapcsolnám ehhez a kérdéshez a saját nyavalyám: mi van azokkal a lemezekkel, amelyeknek a régió kódja egyes (1-es), ezekenek én csak a borítóját bambulhatom tényleg? nem is értem, ezt hogy gondolják, a legtöbb dvd ilyen. Hát akkor most aztán mi van?
0
2004. december 27., hétfő 0:55
Hi! Az amazon.com-ról szeretnék dvd-t rendelni de nem tudom hogy hogy kell, elkezdtem kitölteni a megrendelő lapot de a fizetéses résznél elakadtam nem tudom hogy az a csekkes dolog hogy működik. Ha Valaki tud segíteni az légyszi írjon! kösz
0
2004. december 22., szerda 12:07
Nem csak nov-dec-ben nyuljak le hanem ugy altalaban. Az mar kiderult, hogy elsosorban nem a kezbesitot kell megverni (bar preventive ot se art) hanem az igazan nagy lenyulasok az elosztoban vannak.
0
2004. december 22., szerda 12:06
Lehet, hogy olvassák a fórumot, mert az imént jött meg egy csomag. Már csak hatnak kell megérkeznie...
0
2004. december 22., szerda 11:41
Én is szívok a postával, soha többet nem rendelek november-decemberben külföldről semmit, mert lenyúlják a postások karácsonyi ajándéknak. Eddig 3 csomag tűnt el, pedig ilyen még nem fordult elő nálam soha ráadásul az egyik nem is film volt.
0
2004. december 22., szerda 10:01
Valaki megmondaná mi a fuck van a postával? A múlt hónapban egy csomagom eltűnt, ami már nagyon régen nem történt meg, de ezt leszámítva is elméletileg 7 csomagom van úton Angliából, Amerikából és Ausztráliából. Ebből 5-nek már meg kellett volna érkeznie. Van olyan, amit november 25-én adtak fel.

A legnagyobb szopás az egészben, hogy a csomagok egy részét a munkahelyemre rendeltem, ahol januárig gyakorlatilag már senki nem lesz, de otthon is legfeljebb egyszer leszek a két ünnep között. Még jó, hogy egyik sem ajándéknak lett szánva.

Kívánok kellemetlen karácsonyi ünnepeket minden postásnak! REMÉLEM A TORKUKON AKAD A BEJGLI! *fuck*
0
2004. december 20., hétfő 19:14
Elsőként én a postánál érdeklődnék, hogy tudnak-e valamit. Ha nem, akkor mehet a mail a Sendit-nek. Hogy-hogy mit írj? :] Azt, hogy nem érkezett meg a csomag, amit 9.-én adtak fel. Ugye megvan még a visszaigazoló mail, amit küldtek a rendelésról. Az ebben szereplő nyilvántartási számra hivatkozz! Minden bizonnyal újraküldik majd.
0