Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2004. december 4., szombat 9:44
A M.K.Postbol kiindulva szemelyes tapasztalat alapjan kulfoldrol csak es kizarolag DHLel, itthonrol csak es kizarolag futarral.
0
2004. december 4., szombat 1:15
Csupán csak egyet rendeltem, nagyon remélem, hogy az első külföldről rendelt DVD-met nem nyúlják rögtön le.

Habár, van egy X-presses csomagom is, amely szeptember 17-én lett feladva (a státusza csomag feladva / elküldve) és azóta sem érkezett meg.

It's the Hungarian Post...
0
2004. december 3., péntek 21:25
Csupán egy darab 8.99 font értékű DVD-t rendeltem, vagy 2 kettőt ha bevárják a másikat is.
0
2004. december 3., péntek 20:42
A postások vonalzóval méricskélik a csomagok vastagságát... :]]]
0
2004. december 3., péntek 20:19
Azt a vastagságot, amikor lenyúlják már, hány film teszi ki?
0
2004. december 3., péntek 19:57
Az Egyesült Királyság-ból max. 10 nap alatt meg kell jönnie.
0
2004. december 3., péntek 18:56
nem törvényszerű, várjál még egy kicsit, ha két héten belül nem jön meg a csomag akkor kérdezz utánna senditnél
0
2004. december 3., péntek 18:53
Hány filmet rendeltél?
Ha vastag a boríték lehet lenyúlták a postán.
Ha így van, őszinte részvétem.
0
2004. december 3., péntek 18:46
Lenne egy kérdésem. A sendit.com-ról rendeltem, és a rendelésem státusza nov. 25-től az'Item shipped', azaz postázták. Vajon mikorra várhatom? Nem kellett volna már ideérnie, hiszen több, mint egy hete feladták??
0
2004. december 3., péntek 12:08
egyébként tökmindegy hogy hány részletben küldik, az áron nem változtat, hisz ott egységenként és nem csomagonként van számolva
0
2004. december 3., péntek 11:51
A Mátrixra sikerült!!! A raktáron lévő DVD státusza: 'Ready for dispatch (3rd Dec 2004)' és tegnap este adtam le a rendelést! Nem baj ha csak egyet küldenek csak küldjék :)
0
2004. december 3., péntek 8:57
Alapban nem kuldik egybe, hanem amint van rogton. Nalam volt olyan, hogy egyszerre rendelt 4 film 3 csomagban jott meg...

De Peter McCay megirta, hogy hogyan lehet egyben kerni a packot (a'la Xpress)

"When placing any future orders you will need to leave the items in your
basket, drop us an email, and we will then arrange to have the entire package
sent in one DHL shipment."
0
2004. december 3., péntek 8:32
Na tegnap este megint rendeltem a Sendit-től, az egyik DVD már az 'Acquired from Stock' státuszban van míg a másik 'Temporarily out of Stock: Reordered'. Nos a 2 DVD-t egyszerre rendeltem így egyszerre is fogják küldeni? Mert ahogy írja a raktáron nem lévő terméknél pár nap, de akár hónapok is lehetnek míg ismét lesz nekik raktáron. Ha esetleg törlöm 'Cancel this' akkor a másikat küldik?
0
2004. december 2., csütörtök 15:39
NiCE!

Köszönöm! Resszkessetek R2-es DVD-k!!!
0
2004. december 2., csütörtök 15:10
Áh mégse a borítóképek olyan kis felbontásúak, hogy semmit nem lehet rajtuk kivenni nagyítva meg csak pacák látszanak és valamelyiken semmi infó nincs a hangformátumról vagy egyszerűen csak a Dolby Digtal logó van a borítón :(
De, ha a dvdcompare.net-nek hinni lehet a kersett DVD-men sajnos csak Stereo hang van a korábbi kiadáson - amit már nem lehet kapni - meg DD 5.1 volt amit mondjuk minden online bolt jelzett is.
0
2004. december 2., csütörtök 15:01
Köszönöm a linkeket. A dvdcompare.net-n hasznosabb és pontosabb infókat találtam, mint a choisdirect.com-on és borítóképeket sem találtam. Viszont a Tesco.com-on találtam borítóképeket ez a link a dvdcompare.net-nél volt.
0
2004. december 2., csütörtök 14:47
Neked is ajánlom, a www.dvdcompare.net oldalt, ott elég pontos információk vannak, sőt össze tudod hasonlítani a különböző kiadásokat. A feliratokról viszont nincs info.
0
2004. december 2., csütörtök 13:16
Optimus Prime!

A sendit.com-on találtam eddig a legpontosabb információkat. Ráadásul Ők néhány órán belül válaszolnak, ha mail-ben érdeklődsz az egyes specifikációk iránt.
NiCE tanácsára néha ellenőrzöm a borítókat a choicesdirect.com-on is, ahol nem olyan precízen, de ott vannak az infók.
A loaded247-ről rendelni érdemes, de a paraméterek (hang+felirat), sajnos borzasztó hiányosak.
0
2004. december 2., csütörtök 10:11
Lehet, hogy már kérdezték: van olyan intenetes bolt/oldal ahol biztosnak lehet tudni egy DVD specifikációit, angol/R2 DVD-k érdekelnének, mert eddig össze-vissza találtam 1 DVD-ről pl. a hang infót valahol DD 1.0 mono, valahol Surround, valahol meg egyszerűen Dolby Digital ami végülis mono és 5.1 is lehet.
0
2004. november 29., hétfő 22:07
Valóban nem könnyítik meg a keresést :) De amúgy jó kis oldal, kösz az infókat!
0
2004. november 29., hétfő 16:08
Dombornyomott VISA kártyával fizettem. A pontos szállítási időre már nem emlékszem, kb. annyi volt mint máshonnan. 39 dollár felett ingyenes a szállítás. Maga a szolgáltatás nagyon korrekt, a cucc is rendesen be volt csomagolva, csak istentelen nehéz az oldalon bármit is megtalálni :)
0
2004. november 29., hétfő 14:08
loaded247.com Help!

Öt napja egy Outstanding Orders feliratú boxban/keretben van két rendelésem (az egyiket már le is vonták).
Mivel még nem volt komplett tranzakcióm a loaded247.com-nál, ezért érdekelne, hogy ez a státusz náluk mit jelent: elintézetlen, esedékes, kifizetetlen, stb.???
Nem vagyok türelmetlen, de annak sem látom értelmét, hogy hetekig így rostokoljon ez a rendelés.

Personal Imports Faversham, ezek vonták le a pénzt. Ez lenne a loaded247?

A segítséget előre is köszönöm!
0
2004. november 29., hétfő 13:51
Köszi, ez jó hír!
Mivel fizettél? Ha bankkaresszal, akkor milyennel?
Szállítási idő kb.mennyi náluk? Tényleg ingyenes a szállítás bizonyos érték felett?
0
2004. november 29., hétfő 12:45
Én rendeltem már tőlük, és meg voltam elégedve mindennel.
0
2004. november 29., hétfő 11:39
Üdv skacok!
Kérdésem, h a yesasia.com-ról rendelt már valaki, aki olvassa ezen post-omat, avagy ismer vkit, akinek az unokabátyjának az ismerőse már sikeresen rendelt tőlük? :)
Címük:
http://global.yesasia.com/en/Chinese/Index.aspx
Van pár fincsi cuccuk és elég jó áron, főleg most a gyenge dolcsi miatt is...
ThX előre is!
0