tudja valaki, hogy ha sorozatokat akar rendelni az ember, akkor melyik site a legkifizetődőbb - ár szempontból? (1-2-es régió) a legolcsóbb, általam ismert helyek 35 dollár környékén nyomják a sorzatokat. (www.deepdiscountdvd.com, www.dvdplanet.com, www.dvdempire.com vagy az amazon.com közvetett ajánlatai (a used/new boxban lévő 'new' cuccok)
mondjuk igazából olyan akciókat kellene kifogni, amikor az amazon 15 dollárért árulta 9 sorozat első évadát (pl. 24, buffy, mash, angel, roswell) :)
0
2004. november 26., péntek 12:50
143
Devoted Úgy két hete rendeltem meg egy filmet on-line a www.devoteddvd.com.au oldalról Austzráliából. Az automatikus rendelés visszaigazolásig nem is volt semmi gond. Utána viszont napok teltek el úgy, hogy még csak le sem emelték az árát a számlámról, egyszerűen semmi sem történt. A visszaigazolásban sem tértek arra ki, mennyi szállítási idővel számíthatok, csak egy "számlát" lehetett látni. Úgyhogy az 5. napon fogtam magam, s írtam nekik egy-két keresetlen szót és annuláltam a rendelésem, melyet groteszk módon az automata ismét pillanatok alatt visszaigazolt. (Érdekes módon a levelemre egyébként a mai napig senki sem reagált!)
Ezydvd Továbbra is csak javasolni tudom az ezydvd.com.au DVD-s site-ot, ismerem őket, nyugodt szívvel elláthatom, maximálisan megbízhatóak (volt olyan esetem, amikor 6 nap alatt érkezett meg egy lemezem tőlük! Máskor meg szó nélkül visszavették egy rendelt lemezem, mert az oldalon téves info jelent meg s pont a DTS hangsáv miatt vettem meg. Később kiderült tévedett maga a kiadó is, de barátian és készségesen reagáltak reklamációmra!) Kint volt szerencsém amúgy személyesen is elmenni hozzájuk, úgyhogy még 1x csak ajánlani tudom őket mindenkinek, aki biztonságban szeretné mind magát, mind pedig a rendelését tudni.
0
2004. november 26., péntek 1:35
2774
megnéztem ezt a leárazást.... ez még mindig nagyon drága. 1 szezon 58 EUR azaz kb 14500 ft-ért. usából mindez nem egész 8000 ft-ért jönne meg. az ezydvd-n amikor akciós volt, akkor szintén 8-9 ezer körül volt, sőt ha nem ragaszkodsz a digipack csomagoláshoz akkor amaray tokban most is meg lehet rendelni postaköltséggel együtt 9300 ft-ért.
0
2004. november 26., péntek 1:26
2774
szerintem ez nem időhöz, hanem a készlethez van kötve.
0
2004. november 25., csütörtök 21:07
2
Az Amazon.de-n kb. mennyi ideig szoktak tartani az akciók?
Most le lett árazva a Buffy összes szezonja. Megrendeltem az első négyet (+ Alias season 1.) és jó lenne tudni, hogy január elején, amikor a maradékot megrendelem (+ Dark Angel: Season 1-2.) akciós lessz-e még.
0
2004. november 25., csütörtök 15:39
289
NiCE!
Nagyon köszönöm! ...Akkor még egy napjuk van a válaszra...
0
2004. november 25., csütörtök 15:03
235
Nyugodtan nézd meg a senditen, ugyanaz a kiadás van náluk is, ezt a borítókról is tudod ellenőrizni. A loaded247 nekem 2 napon belül válaszolt a kérdésemre.
0
2004. november 25., csütörtök 13:01
289
Magyar felirat Help!
Hogyan oldható meg az, hogy olyan filmeket rendeljek külhonból amin biztosan van magyar felirat? Mivel a loaded247.co.uk és a choicesdirect.com nagyon felületesen tünteti fel a DVD-k paramétereit (pl.: magyar felirat jelenléte a kiadványokon), ezért szerintetek működőképes az a megoldás, hogy a magyar feliratot viszonylag korrektül feltüntető -sőt kilistázható- sendit.com-on ellenőrzöm le filmeket?
A kiadványok fedik egymást a kölönböző (főleg angol) Net-áruházaknál?
Van valami ennél jobb megoldás erre fránya problémára, vagy lutri az egész és állandóan mail-en kell zaklatnom őket (loaded247.co.uk, choicesdirect.com) ezzel a kérdéssel?
A loaded247.co.uk és a choicesdirect.com milyen gyorsan válaszol -ha válaszol- a kérdésekre?
A válaszokat előre is köszönöm!
0
2004. november 25., csütörtök 10:42
5
Optimus Prime!
A K&H Internetes Visa kártyát érdemes elfelejteni. Csak úgynevezett "registered internet merchant"-nál lehet vele vásárolni, hogy ez mit jelent ne kérdezd a K&H-nál sem tudták megmondani, és nekem több gondom is volt vele, főleg amikor még az a vacak S@fenet szolgáltatás volt hozzá.
A K&H-s dombornyomott VISA kártyák sem voltak sokkal jobbak másfél évvel ezelőtt sem, egyszerűen a bank azt jelezte vissza a tranzakcióban, hogy hibás a CVV kód amit megadtam. Felhívtam az ügyfélszolgálatukat többször is, azóta is visszahívnak. Én leléptem tőlük és azóta CIB VISA kártyám van, eddig hibátlanul működött.
Az internetes vásárlásokkor a pénz levonás úgy történik, hogy a vásárlás pillanatában megterhelik a számládat, de akkor a pénz még csak zárolva lesz, tehát nem tűnik el a számládról, csak nem férsz hozzá. Ha x (talán 6-7) napon belül a banknál jelentkezik az aki zároltatta az összeget, akkor tűnik el ténylegesen a számládról a pénz, ellenkező esetben a zárolás megszűnik és újra használhatod a pénzed.
0
2004. november 25., csütörtök 0:52
2774
a ready to dispatch azt jelenti, hogy szállításra kész a rendelésed. nemsokára küldik. a kártya adatai alaján ők már levették a pénzt a számládról, neked azzal már semmit sem kell csinálni
0
2004. november 24., szerda 23:59
90
Srácok! Segítség kellene. Feladtam egy rendelést a sendit-en, és a rendszer el is fogadta. Szépen váltakozott a rendelésem státusza, most éppen a Ready for dispatch áll a megrendelésem mellett. A kérédsem az, hogy pontosan milyen fázisokon megy át a megrendelés? Én megadtam a kártyám adatait, a sendit ezek birtokában le tudja venni a szükséges összeget róla, vagy nekem kell utalnom valahova? De ha nekem kell, akkor hova????
Előre is köszi a segítséget.
0
2004. november 23., kedd 8:09
235
Hát nekem pont annyit vontak le a kártyámról, amennyibe a film került ;)
0
2004. november 23., kedd 0:42
301
Azért az nem egészen igaz, hogy nincs postaköltség, de tényleg nem sok:
(e) If you require your Goods to be delivered to an address outside the UK, Loaded 24 7:
(i) Will charge you an additional £1.10 to cover additional postage costs and service costs
Már 3.99 font-tól vannak filmek és nincs náluk postaköltség sem.
0
2004. november 19., péntek 18:59
487
Kommentar nelkul: Ajanlott level 146 km-es ut, M.K.Posta segitsegevel: hetfon feladva de meg nem erkezett meg Ajanlott csomag egy 3 kerulettel odebb levo on-line bolttol (headbanger) M.K.Postaval: kedden feladva penteken megerkezett Sendit.com (anglia) szerdan DHLnek atadott csomagja penteken megerkezett.
Xpress futar a csomagot (szinten ~3 kerulet tavolsagbol) meg aznap kezbesiti :)
0
2004. november 18., csütörtök 10:52
2178
Ez jó poén: "próbálja meg újra, talán sikerül" :] Ez valami új szerencsejáték, vagy mi? Ennyi idő alatt már két rendelés is majdnem megérkezi...
0
2004. november 18., csütörtök 10:20
289
Optimus Prime!
Igazán nincs mit. Csak nehogy kifuss az időből (ha akciós).
0
2004. november 17., szerda 20:57
2693
mindtower: köszönöm a felajánlást, a banknál azt mondták próbáljam majd meg újra talán sikerül ... Amúgy nem a DVD problémás hanem a bank :)
0
2004. november 17., szerda 17:05
4201
Nekem majd egy évig volt. K*rva drága, és volt, hogy négyszer próbálták megterhelni, és váratlanul ötödikre sikerült. Tökre megbízható mi?
0
2004. november 17., szerda 16:47
289
Optimus Prime!
Nem, még soha nem jártam így! Ha nem veszed tolakodásnak és meg tudunk oldani egy találkát Budán szívesen megrendelem Neked ezt a problémás DVD-t!
0
2004. november 17., szerda 16:40
2178
Az otp-s webszámla is ilyen ultragagyi! :] Nekem is volt, kb. egy hétig, aztán gyorsan lemondtam Előtte azért megmondtam róla a véleményemet az otp-nek. :]
0
2004. november 17., szerda 16:38
289
Optimus Prime!
Milyen bankkártyád van és melyik banknál? Nem kértél véletlenül plussz egy biztonsági jelszót (login-t) a tranzakciónak és ezért nem jön össze?
0
2004. november 17., szerda 16:35
289
waces!
Igen, igazad van, így pontos a dolog.
A DHL pedig egy próbát megér. Engem nem is az egyenként érkező csomagok zavarnak, hanem az a gagyi buborékos boríték, amiben küldik. Néhány díszdobozt és kartontokos DVD-t ki is cseréltettem amiatt, hogy a boríték nem védi meg eléggé a fizikai behatásoktól (pl., ha Ace Ventura hozza ki!!!) a sérülékenyebb küldeményeket.
0
2004. november 17., szerda 16:35
2693
Már megtörtént, valami miatt nem fogaták/utalták a pénzt, 8 nap után hozzáférhetek. Lényeg, hogy a pénzem meg van. Más járt már így? Vagy csak nekem nem sikerül.
0
2004. november 17., szerda 16:31
2178
Itt az van, hogy a te bankod utasította vissza a tranzakciót, DE imho az ő bankjuk nem fogadta el a kártyádat. A pénzt szerintem vissszakapod, de a biztonság kedvéért konzultálj a k&h-val. Sajnos így jártál...