A 3. és 4. rész már megvan, ezért kellene valamilyen "alternatív" megoldás az első kettő részre!
0
2013. január 4., péntek 14:15
8977
Talán mert neki csak az 1. és a 2. rész kell?
0
2013. január 4., péntek 12:40
19952
miért nem veszed meg az itthoni kiadású steelbook-ot és abban benne van mind a 4 rész is és az ára se rossz.
0
2013. január 4., péntek 12:36
76
Kedves Mindenki! Segítséget kérnék: cseh oldalról rendelni (vagy aki rendelni szokott, beszállni a postaktg. miatt) ALien 1-2. Blu-ray-t. Nálunk mostanság nem beszerezhető! Köszönettel: nagyt1971@gmail.com
0
2012. december 27., csütörtök 9:44
1237
nemenyi.gergely@gmail.com
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2012. december 26., szerda 23:43
161
Írsz e-mail címet, hogy tudjunk segíteni?
0
2012. december 26., szerda 11:57
1237
Sziasztok! Szeretnék rendelni a filmarena.cz oldalról egy fémdobozos Bourne-hagyaték Blu-rayt, csak elég kuka vagyok a külföldi rendelésekhez. Esetleg valaki szánna rám egy kis energiát és asszisztálna a rendelésben? :/ Sajnos dombornyomott kártyám sincs, így elég macerás lenne nyélbe ütnöm a rendelést. Előre is nagyon köszönöm! :)
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2012. december 20., csütörtök 21:37
265
Értem,köszi! Persze én is adok nekik pár napot,de az a gáz,h ugye holnap már péntek. Aztán majd jövő héten lesz még 2 munkanap... :(
0
2012. december 20., csütörtök 12:17
874
Nekem általában 5-8 munkanap volt a szállítás. Legutóbb 1 hónapja rendeltem és akkor is így volt. Tavalyi tapasztalat, hogy ilyenkor megnő a szállítási idő. Én még adnék egy pár napot a postának :)
0
2012. december 20., csütörtök 11:23
265
Hali!
Nincs véletlen vki,aki utóbbi 2 hétben rendelt vmit zavviról? Nekem eddig nem volt gáz a posta(3-5 nap),de most múlt hétfőn adtak fel egy filmet (itthon nem kapható),és még máig nem ért ide... Lehet,h a ünnepek miatt késik?
0
2012. november 14., szerda 16:50
179
Köszönöm a segítséget neked is :)
0
2012. november 13., kedd 22:33
8851
Annyit még, hogy a "B/2" véleményem szerint a "Blu-ray/DVD" régió jelzésnek felel meg. Mivel BD-nél a "B" régióban, DVD-nél pedig a "2"-es régióban vagyunk, mint ahogyan Nagy-Britannia is, a lemez régiókódja minden bizonnyal jó lesz.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. november 13., kedd 21:15
179
Köszönöm szépen a választ, akkor lehet belevágok.
0
2012. november 13., kedd 16:04
1256
A régiókód rendben van, az angol BD lemezekkel nincs ilyen gond. A szállítási ktg néhány font, 5-6 körül kezdődik. Vám UK-ból nincs és az oldalon kell fizetned egyből, nem a futárnak. Az utolsó kérdésre a válasz pedig igen:)
0
2012. november 13., kedd 13:05
179
Egy kis segítséget szeretnék kérni valakitől.
Az amazon.co.uk-ról szeretnék rendelni egy BD-t, a régió kódja B/2. Mivel még nem rendeltem külföldről ezért nem tudom, hogy ezt én majd itthon letudom-e játszani. (Igaz kicsit utána olvastam és nekem jónak tűnt, de tévedhetek.) Továbbá aki már rendelt innen kb. mennyi a szállítási költség (+ esetleges VÁM), és hogy kell fizetni ennek az oldalnak (átutalással, vagy majd a futárnak). És egy utolsó kérdés: egy középfokú angol nyelvtudás elég hogy megértsek mindent és jól töltsek ki egy külföldi honlapon? :)
Válaszokat előre is köszönöm!
0
2012. november 11., vasárnap 12:30
8851
Rendeld meg onnan, ahol azt írják, hogy van rajta magyar felirat, mert azon biztosan van is! ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. november 11., vasárnap 12:27
8977
Na mi van? A mocskos bagázs fórumán most már jó lenne hasznos infóhoz jutni? Remélem, senki nem fog válaszolni!
0
2012. november 11., vasárnap 11:55
5528
Akkor mindenkép olyat ami elérhető.
0
2012. november 11., vasárnap 11:48
838
Sziasztok!
Csehországból szeretném megvenni a Gyűrűk Ura Extended Edition díszdobozát blu-ray-en. Az a problémám, hogy van olyan cseh oldal, ahol azt írják, hogy van a filmeken magyar felirat, viszont másik cseh oldalon viszont azt írják, hogy nincs rajta magyar vonatkozás. Most akkor mi az igazság,
0
2012. november 7., szerda 14:28
1153
Akartam néhány filmet rendelni Csehországból. A Filmarena nevű webáruházból rendeltem. Átnéztem az oldalukat. Találtam 9 DVD-t és 7 BD-t, ami érdekelne. Ebből három kivételével mind raktáron volt nekik. Arra a háromra meg azt írták, hogy négy napon belül tudják szállítani. Két hete leadtam a rendelést. Majd a múlt hét végén jöttek az e-mailek, szerencsére angolul, hogy a három DVD-ből kettőt nem tudnak szállítani, mert nincs a partnereiknél. Így azt a kettőt törölték. A pént meg már levonták a számláról. Azt ők nem akarják visszautalni, rögzítették a rendszerbe, hogy ha legközelebb rendelek tőlük, akkor a két DVD árát levonják. Írtam nekik, hogy ez nekem nem felel meg, mivel én nem szándékozok többet rendelni tőlük, utalják vissza a két DVD árát. Erre továbbra sem voltak hajlandóak. Ekkor átnéztem a kínálatukat. Találtam egy olyan akciós BD-t (Nyolc tanú), ami valamennyire érdekel, és annyiba került, mint a két törölt DVD. Írtam nekik angolul, hogy rakják bele azt a csomagba a DVD-k helyett. Erre már hajlandók voltak. Hétfőn feladták a csomagomat, ma reggel ért ide. Benne volt a Nyolc tanú BD is. Így végül nyolc BD és hét DVD volt a csomagban. Nincs baj velük, épségben ideért minden. De akkor sem vagyok elégedett ezzela bolttal, mert megszívattak vele, hogy nem akarták visszaadni a pénzemet. Valószínűleg én többet nem rendelek tőlük. Azért írtam ezt le, hogy ha valaki más is rendelne tőlük, akkor mire számítson.
0
2012. november 6., kedd 19:16
76
Valaki be tudná szerezni az ALIEN 1-2. Blu-ray-t (magyar vonatkozással)külhonból olcsón?
0
2012. október 30., kedd 9:23
2288
A Play nem szállít ide, de még a regisztrációnál sem választható Magyarország.
0
2012. október 29., hétfő 23:45
1698
Tudja valaki, hogy a Play.com mennyiért szállít kis hazánkba? Ha szállít egyáltalán.
SuperHeRo
0
2012. október 23., kedd 14:39
79
sziasztok!
ha valaki tervez mostanában külföldi beszerzést, szívesen csatlakoznék 1-2 blu-ray erejéig. megköszönném, ha valaki "befogadna" ;)
vegmik@gmail.com
0
2012. szeptember 27., csütörtök 1:34
8260
Igen, az még elvileg át kell, hogy jöjjön. De szerintem azon is múlik, honnan rendeled. Az ismertebb áruházakat jobban nézik.