Még sohan nem rendeltem neten keresztűl külföldről, ezért szeretnék kérdezni egy-két dolgot ami nem viláos. A neten csak a kártya számát kérik, a pin-t nem. Ezzel az merűlt fel bennem ,hogy ha ellpoják a kártyámat hiába nem tudják a pint a neten elkölthetik róla a pént? Meg anyámék azzal ilyesztgetnek, hogy ha megadom a kártyaszámot egy DVD helyett egy plazma tv-t küldenek és annak az árát is simán leveszik, én meg nem tudom bizonyítani, hogy nem tv-t hanem DVD-t rendeltem.
0
2004. augusztus 8., vasárnap 21:00
411
Ha valaki netán az osztrák határhoz közel lakna (pl. soproniak) azoknak ajánlanám figyelembe a Media Markt, Niedermeyer és Saturn üzletláncokat, ugyanis ott most hatalmas akciózásba kezdtek. Olyan brilliáns filmeket, mint a New York bandái, Truman Show, Kapj el ha tudsz, Sivatagi Cápák, Gladiátor (és még sorolhatnám) lehet mindössze 7.99 €-tól [~ 1980 Ft] 9.99 €-ig [~ 2475 Ft] megvenni. A Niedermeyer-ben lehet a 7.99-eseket beszerezni, a többiben csak a 9.99-esek vannak. Nosigen, felvetôdhet a probléma, hogy nincsen rajta magyar szinkron, vagy felirat, de elárulom, hogy ez igen ritka! Amiket én vettem mind szinkronos és/vagy feliratos is volt. Szerintem mindenkinek megéri... Fôleg a határmentieknek.
0
2004. augusztus 7., szombat 12:57
590
Ok!
0
2004. augusztus 6., péntek 22:20
397
Hétfőn küldöm!
0
2004. augusztus 5., csütörtök 20:56
590
Check your mail!
0
2004. augusztus 5., csütörtök 2:05
397
Örök hálám üldözni fog, koma! :o))) Egyébként Neked is jött vmi a napokban, a The Corruptor itt figyel a polcomon!
0
2004. augusztus 1., vasárnap 13:41
590
Hát nem volt könnyű,de megszereztem!A határon is úgy kellett átcsempésznem ,mert limitált kiadás,és annyira elkapkodták,hogy ha megtudták volna,hogy kiakarom csempészni az országból,akkor személy szerint Nyikolaj intézett volna el!Szóval egy örök darab! 12.1-es hangzással! Ja és van rajta arab felírat,aminek külön örülök! Kettőt hoztam,majd az egyiket postázom!:)) Üdv.
Megyek holnap Ukrajnába,nem kell valakinek valami f.sza dvd?
0
2004. július 14., szerda 10:23
633
Szia! Létezik egy nagyon jó kereső, ami igaz, hogy csak a német nyelvterületet fedi le, de ott az egyik legkedveltebb: http://www.geizhals.at/eu/
0
2004. július 13., kedd 20:18
590
Üdv. Mindenkinek!
Nem tud valaki olyan kűlföldi keresőt,ahol műszaki cikket,vagy tartozékokat lehet keresni,tehát beírom az adott márkát,azon belül a típust, és kirak nekem egy pár áruházat,hogy hol mennyibe kerül! Azért kérdezem,mert dvd keresőről már hallottam itt,szóval gondoltam hátha!
Üdv! Halley
0
2004. július 9., péntek 0:34
397
Nem adódik össze, már két sima DVD rendelése esetén se az 1 DVD shipping-jének a dupláját fizeted, hanem kevesebbet. (tehát nem 11$-t csak 9.50-et)
0
2004. július 8., csütörtök 21:51
4201
Tudja valaki, hogy ha az Ezy-től több díszdobozt rendelek, vagy egy díszdoboz mellé más DVD-ket is, és a díszdobozok postaköltsége magasabb (pl, $20), akkor a teljes csomag postaköltsége hogyan számítódik? Összeadódnak a költségek, tehát például két díszdoboz postaköltsége 40$, vagy egy díszdoboz és 3 DVD $38, vagy kevesebb?
0
2004. július 5., hétfő 21:28
4792
nem, de már postán van..... sztem igen jó kiadványok(nah, nem kell nagy vmire számítani, de nekem bejönnek :) ha megjöttek hírt adok róluk...... ;)
0
2004. július 4., vasárnap 15:57
1431
Sendit.com: "All international orders are shipped by Airmail."
0
2004. július 4., vasárnap 15:30
397
Megjött már a cuccos?
0
2004. július 3., szombat 20:17
235
A dvdempire-nél viszont még olcsóbb a digitaleyes.net és a deepdiscountdvd.com.
0
2004. július 3., szombat 15:30
45
Ezt tanusíthatom, hogy így van, mert nekem múlt csütörtökön adták fel, és hétfőre már ott figyelt a postaládámban. Mondom ez létezik???:-))
Az adótartalom viszont érdekes, először az Amazon.co.uk-ról akartam rendelni, de ott hozzászámolák az adót (VAT), a Senditnél viszont a postaköltségen kívül nem számítottak fel semmit.
Az R1-es filmekhez a dvdempire.com-ot ajánlanám, olcsóbb mint az amazon.com, pl. amit nemrég rendeltem tőlük az az amazonnál 10$-al drágább volt!
0
2004. július 2., péntek 21:54
487
Hmmm. Jama! Hogy sikerult kihagynod a M.Kir.P-t a tortenetbol? Mert egeszen odaig, hiheto, hogy eljut a pack Mao hatarara, de amint rateszi pici mancsat a posta onnantol az egynapos kezbesites imho lehetetlen :))
0
2004. július 2., péntek 21:05
17243
ezt kapjátok ki:
- kedden megrendelem a sendit.com-tól, - szerdán postára adják, - ma megkaptam.
hamarabb ideért, mint az ország másik feléből szokott...
0
2004. július 2., péntek 16:27
487
Kuldj egy mailt nekik melyben kered a Gift stampet. Az esetek nagy reszeben igy is rakerul. Egyebkent ez erdekesen mukodik. Nekem volt olyan ezynel, hogy gift stampel jott es volt olyan, hogy elfelejtettem megjegyezni ezt az igenyt, nem is raktak ra es megis "atcsuszott" a vamon. Viszont volt olyan is, hogy egy 2 lemezbol allo pack elment a vamra, majd be kellett vinni a szamlat (kicsit neztek a kinyomtatott mailen, de elfogadtak) es utana kiadtak mindenfele extra fizetes nelkul...
0
2004. július 2., péntek 11:54
56
Hali!
Na, multkor eltunt pakkom potlasa 1 het alatt ideert sendit-tol... :)) Nagyon korrekt ugyintezes.
nbk
ps. meg mindig jobban jartam, mint egy cimboram svajci rokonai, akik telefonon rendeltek vmi csomagot, de a diszpecser felrehallotta, es Switzerland helyett Swaziland kerult a cimzesbe :D
0
2004. július 2., péntek 1:22
4792
elvileg három lemez...... akkor reménykedek...... :)
thx for all for everything...... :)
0
2004. július 2., péntek 1:19
397
Az attól függ, mekkora a csomag. Ha csak 2-3 lemez van benne, akkor megúszod, de a nagyobbakat felbontják.
0
2004. július 2., péntek 1:13
4792
jah és ha nem csúszik át, akkor mennyi a vám? és ezt hogy szokták lebonyolítani?