Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2004. július 2., péntek 1:13
ejha, még törölni sem lehet...........
:((((

mekkora esélyem van, hogy egy 76dolláros csomag vám nélkül átcsúszik???
0
2004. július 2., péntek 1:09
Ez fura, nekem is van most egy nyitott rendelésem az Amazon.com-on, és a None mellett rögtön ott van egy CHANGE gomb. Elvileg azzal lehetne változtatni.
0
2004. július 2., péntek 1:00
hát bakker ez nekem nem megy!
Még az van hogy Not yet shipped
de mégsem tok megadni gift messagest
ahol kéne lenni egy change gombnak ott ez van:
1 item(s) Gift options: None
és nem tok mire kjattintani......
0
2004. július 2., péntek 1:00
hát bakker ez nekem nem megy!
Még az van hogy Not yet shipped
de mégsem tok megadni gift messagest
ahol kéne lenni egy change gombnak ott ez van:
1 item(s) Gift options: None
és nem tok mire kjattintani......
0
2004. július 2., péntek 0:49
Ha még nem indult el, és "open order" vagyis még nincs feldolgozás alatt, akkor a rendelés adatainál simán megadhatod a gift message-et. Ha már elindult, akkor nincs mit tenni, legfeljebb reménykedhetsz :)

Nekem a rendelés után 2 órával jutott eszembe, hogy lefelejtettem a feliratot, de addigra már feldolgozás alatt volt és rövi idő múlva el is indult a csomag. A sebességért mindenesetre dícséretet érdemel az amazon :)

Ami az első kérdésedet illeti, én már több éve rendelek, mégsincs egyértelmű válaszom arra, hogy mit vámolnak meg, mikor, és milyen értékhatár felett. Vannak trükkök amelyek általában bejönnek.
0
2004. július 2., péntek 0:43
Ha még nem rég rendelted meg és nem dolgozták fel a rendelést akkor simán lehet modósítani.
0
2004. július 2., péntek 0:42
Bocs!
Tényleg így van, Én tévedtem.
0
2004. július 2., péntek 0:41
aham, eddig oksz köszi
de így utólag hogy tok rá tenni gift message-t??????
:)
0
2004. július 2., péntek 0:40
"Csupán annyi, hogy mivel lényegében mi a amazon.co.uk keresztűl kapjuk meg a az amazon.com amerikai cuccot akkor nekünk nincs vámkötelezetség."

Éppen ez az, hogy nem az amazon.co.uk-n keresztül kapjuk, hanem közvetlenül az amazon.com-tól. Az angoloknak biztos van valami haszna, nekünk nincs. Más kérdés, hogy az amazon.com is gyakran Németországból küldi a cuccot és akkor tényleg vámmentes.
0
2004. július 2., péntek 0:37
"...lehet látni egy csomó amerikai DVD-t, de ezeket ugyanúgy az Amazon.com küldi, a mi szempontunkból egyátalán nincs különbség...."

Csupán annyi, hogy mivel lényegében mi a amazon.co.uk keresztűl kapjuk meg a az amazon.com amerikai cuccot akkor nekünk nincs vámkötelezetség.
0
2004. július 2., péntek 0:31
Én csak ingyenes "gift message"-et szoktam rá kérni, és nem szokták vámolni. Kétszer nem kértem rá feliratot, mindkétszer megvámolták. Amúgy a vám sem egy tragédia. Először kicsit mérgelődik az ember, aztán már nem is foglalkozik vele.
0
2004. július 2., péntek 0:30
Ha esetleg nem jönne a segítség nézd meg itt hátha leírják vagy hívd fel őket:
http://www.vam.hu/index2.html
0
2004. július 2., péntek 0:28
derceto drága
,
tudnál vmi okosat mondani az én esetemben is?

thx
0
2004. július 2., péntek 0:25
"tudommal 99% ugyanaz az ár, ugyanaz az árukészlet"

Nem. Az Amazon.com-on az amerikában megjelent dolgokat lehet megvenni, az Amazon.co.uk-n pedig az angiában megjelent dolgokat, amelyek 99%-ban különbözőek. Más kérdés, hogy az Amazon.co.uk-n lehet látni egy csomó amerikai DVD-t, de ezeket ugyanúgy az Amazon.com küldi, a mi szempontunkból egyátalán nincs különbség.
0
2004. július 2., péntek 0:23
nah jó de mi az az ár?
75$ még belefér?

blackstar/sendit-ről már 2-3 éve folyamatosan rendelek és semmi vám nem volt idáig.Amazon.com most lesz először azért van bennem egy kis félsz.......

vki HELP me
0
2004. július 2., péntek 0:17
Ha az amazon.co.uk ról rendelsz (tudommal 99% ugyanaz az ár, ugyanaz az árukészlet), akkor nincs vám mert EU-n belül megy a dolog.
Ha a amazon.com-ról rendelsz az USA-ból akkor egy bizonyos érték felet kell vámot fizetni. Ez a DVD mennyiség és értéktől függ.
0
2004. július 2., péntek 0:09
jamamura, sutter és a többi érintett!

rendeltem amazon.comról de nem kértem rá gift wrap-et, így akkor kell majd vámot fizetni vagy nem?

thx
0
2004. június 29., kedd 14:16
Hú, szuper ez a weblap beírsz egy film címet és kidob egy listát hol és mennyiért lehet kapni R2 verzióban.
0
2004. június 29., kedd 14:07
http://www.find-dvd.co.uk/search.asp

jo, hogy ahany forumot hasznalok mas-es-mas az url hivatkozas :)))
0
2004. június 29., kedd 14:06
Ha mar angliabol rendel valaki egy kellemes oldal a kulonbozo boltok arainak osszehasonlitasara:
http://www.find-dvd.co.uk/search.asp
0
2004. június 29., kedd 1:40
Másik kérdés a Schiller Weltreise DVD-t megéri az amazon.de-ről megvenni vagy van jobb oladal is?
Köszi a segítséget előre is!!!!!444
0
2004. június 29., kedd 1:39
Sziasztok engem az érdekelne, hogyha az eu-n kívülről vásárolok pl az usából azt terheli vám vagy adó és kb mennyi a postaköltség?
0
2004. június 28., hétfő 23:19
köszi meglett,csak elkeserítettem magamat.Sajnos nincsenek magyar felirattal!
0
2004. június 28., hétfő 23:04
Itt van a magyar felirattal kapható dvd-k sendit.com-os listája:

http://www.sendit.com/video/browseby/dvdlanguage/Hungarian
0
2004. június 28., hétfő 23:01
www.sendit.com
0