mekkora esélyem van, hogy egy 76dolláros csomag vám nélkül átcsúszik???
0
2004. július 2., péntek 1:09
4201
Ez fura, nekem is van most egy nyitott rendelésem az Amazon.com-on, és a None mellett rögtön ott van egy CHANGE gomb. Elvileg azzal lehetne változtatni.
0
2004. július 2., péntek 1:00
4792
hát bakker ez nekem nem megy! Még az van hogy Not yet shipped de mégsem tok megadni gift messagest ahol kéne lenni egy change gombnak ott ez van: 1 item(s) Gift options: None és nem tok mire kjattintani......
0
2004. július 2., péntek 1:00
4792
hát bakker ez nekem nem megy! Még az van hogy Not yet shipped de mégsem tok megadni gift messagest ahol kéne lenni egy change gombnak ott ez van: 1 item(s) Gift options: None és nem tok mire kjattintani......
0
2004. július 2., péntek 0:49
4201
Ha még nem indult el, és "open order" vagyis még nincs feldolgozás alatt, akkor a rendelés adatainál simán megadhatod a gift message-et. Ha már elindult, akkor nincs mit tenni, legfeljebb reménykedhetsz :)
Nekem a rendelés után 2 órával jutott eszembe, hogy lefelejtettem a feliratot, de addigra már feldolgozás alatt volt és rövi idő múlva el is indult a csomag. A sebességért mindenesetre dícséretet érdemel az amazon :)
Ami az első kérdésedet illeti, én már több éve rendelek, mégsincs egyértelmű válaszom arra, hogy mit vámolnak meg, mikor, és milyen értékhatár felett. Vannak trükkök amelyek általában bejönnek.
0
2004. július 2., péntek 0:43
248
Ha még nem rég rendelted meg és nem dolgozták fel a rendelést akkor simán lehet modósítani.
0
2004. július 2., péntek 0:42
248
Bocs! Tényleg így van, Én tévedtem.
0
2004. július 2., péntek 0:41
4792
aham, eddig oksz köszi de így utólag hogy tok rá tenni gift message-t?????? :)
0
2004. július 2., péntek 0:40
4201
"Csupán annyi, hogy mivel lényegében mi a amazon.co.uk keresztűl kapjuk meg a az amazon.com amerikai cuccot akkor nekünk nincs vámkötelezetség."
Éppen ez az, hogy nem az amazon.co.uk-n keresztül kapjuk, hanem közvetlenül az amazon.com-tól. Az angoloknak biztos van valami haszna, nekünk nincs. Más kérdés, hogy az amazon.com is gyakran Németországból küldi a cuccot és akkor tényleg vámmentes.
0
2004. július 2., péntek 0:37
248
"...lehet látni egy csomó amerikai DVD-t, de ezeket ugyanúgy az Amazon.com küldi, a mi szempontunkból egyátalán nincs különbség...."
Csupán annyi, hogy mivel lényegében mi a amazon.co.uk keresztűl kapjuk meg a az amazon.com amerikai cuccot akkor nekünk nincs vámkötelezetség.
0
2004. július 2., péntek 0:31
4201
Én csak ingyenes "gift message"-et szoktam rá kérni, és nem szokták vámolni. Kétszer nem kértem rá feliratot, mindkétszer megvámolták. Amúgy a vám sem egy tragédia. Először kicsit mérgelődik az ember, aztán már nem is foglalkozik vele.
0
2004. július 2., péntek 0:30
248
Ha esetleg nem jönne a segítség nézd meg itt hátha leírják vagy hívd fel őket: http://www.vam.hu/index2.html
0
2004. július 2., péntek 0:28
4792
derceto drága , tudnál vmi okosat mondani az én esetemben is?
thx :)
0
2004. július 2., péntek 0:25
4201
"tudommal 99% ugyanaz az ár, ugyanaz az árukészlet"
Nem. Az Amazon.com-on az amerikában megjelent dolgokat lehet megvenni, az Amazon.co.uk-n pedig az angiában megjelent dolgokat, amelyek 99%-ban különbözőek. Más kérdés, hogy az Amazon.co.uk-n lehet látni egy csomó amerikai DVD-t, de ezeket ugyanúgy az Amazon.com küldi, a mi szempontunkból egyátalán nincs különbség.
0
2004. július 2., péntek 0:23
4792
nah jó de mi az az ár? 75$ még belefér?
blackstar/sendit-ről már 2-3 éve folyamatosan rendelek és semmi vám nem volt idáig.Amazon.com most lesz először azért van bennem egy kis félsz.......
vki HELP me :)
0
2004. július 2., péntek 0:17
248
Ha az amazon.co.uk ról rendelsz (tudommal 99% ugyanaz az ár, ugyanaz az árukészlet), akkor nincs vám mert EU-n belül megy a dolog. Ha a amazon.com-ról rendelsz az USA-ból akkor egy bizonyos érték felet kell vámot fizetni. Ez a DVD mennyiség és értéktől függ.
0
2004. július 2., péntek 0:09
4792
jamamura, sutter és a többi érintett!
rendeltem amazon.comról de nem kértem rá gift wrap-et, így akkor kell majd vámot fizetni vagy nem?
thx
0
2004. június 29., kedd 14:16
2693
Hú, szuper ez a weblap beírsz egy film címet és kidob egy listát hol és mennyiért lehet kapni R2 verzióban.
0
2004. június 29., kedd 14:07
487
http://www.find-dvd.co.uk/search.asp
jo, hogy ahany forumot hasznalok mas-es-mas az url hivatkozas :)))